Biz Sizi Arayalım
İsim Soyisim
Telefon Numarası
E-Mail
Aranma Tarihi
Aranma Zamanı
Biz Sizi Arayalım
İsim-Soyisim:
Telefon Numarası:
E-Mail:
Aranma Tarihi:
Aranma Zamanı:
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. I. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının amacı Bugüne kadar Holimax.com uğraştığımız işlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve hiçbir zaman üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Holimax.com taahhüt etmekteyiz. Şirketimizin kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır. II. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi Şirketimiz tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Kanun, bugün itibariyle bütün hükümleri ile yürürlüğe girmiştir. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Yine elimizdeki bazı veriler ise, kişisel olmaktan çıkarılmakta ve anonimleştirilmektedir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılan verilerdir ve Kanun uygulamasına ve Politikamıza tabi değildir. Holimax.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir. III. Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma Holimax.com, topladığı ya da kendisine diğer şirketlerden gelen verilerin kaynağını sorgular ve bunların hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Bu çerçevede Holimax.com’ nin sunduğu hizmetleri satan üçüncü taraflara (acentelerin ve diğer aracı kurumların da) kişisel verilere korunması amacıyla gerekli uyarı ve bildirimleri yapar. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma: Holimax.com , kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme: : Holimax.com ancak sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz. d) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma: Holimax.com, sadece verileri işlendikleri amaçla sınırlı ve hizmetin gerektirdiği ölçüde kullanır. e) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme: Holimax.com, sözleşmeler kaynaklı verileri Kanunun ihtilaf çıkma süreleri, ticaret ve vergi hukukunun gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir. Önemle belirtelim ki, : Holimax.com, verileri ister rıza isterse kanuna uygun bir şekilde toplamış ya da işlemiş olsun yine de yukarıda sıraladığımız bu ilkeler geçerlidir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu m.11’e göre aşağıda sayılan haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kolaylaştırmak için sizler için ayrıca bir başvuru formu da : Holimax.com tarafından hazırlanmıştır. Kişisel verileri işlenen kişiler, : Holimax.com tarafından web sayfamızda duyurulan ilgilimize başvurarak kendi verisi ile ilgili olarak; a) Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. : Holimax.com olarak bu haklara saygılıyız. Azami Tasarruf İlkesi/Cimrilik İlkesi Azami tasarruf ilkesi ya da cimrilik ilkesi adı verilen bu ilkemize : Holimax.com‘ e ulaşan veriler, ancak gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Bu nedenle hangi verileri toplayacağımız amaca göre belirlenir. Gerekli olmayan veriler toplanmaz. Şirketimize intikal eden diğer veriler de aynı şekilde şirket bilişim sistemlerine aktarılır. Fazlalık bilgiler, sisteme kaydedilmez, silinir ya da anonim hale getirilir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılabilir. Özel nitelikli verilerden sağlık verileri sadece müşterilere daha iyi hizmet vermek ve onların sağlığını korumak amacıyla alınır ve sistemde özenle tutulur. Kişisel verilerin silinmesi Kanunen saklanması gereken sürelerin dolması, yargı süreçlerinin tamamlanması ya da diğer gereklilikler ortadan kalktığında şirketimiz tarafından bu veriler kendiliğinden ya da ilgili kişinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Doğruluk ve veri güncelliği : Holimax.com bünyesinde bulunan veriler, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işlenir. Holimax.com, müşteriler ya da Holimax.com ile temas kuran kişilerin beyan ettiği verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı gibi bu hukuken ve çalışma ilkelerimiz nedeniyle de yapılmaz. Beyan edilen veriler, doğru kabul edilir. Kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliği ilkesi Holimax.com tarafından da benimsenmiştir. Şirketimizin kendisine ulaşan resmî belgelerden veya ilgilisinin talebi üzerine işlemiş olduğu kişisel verileri günceller. Bunun için gerekli önlemleri alır. Gizlilik ve veri güvenliği Kişisel veriler gizlidir ve Holimax.com de bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel verilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. Holimax.com tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü partilerin özenle seçilmesi ve şirket içinde de veri koruma politikasına riayet edilmesi sağlanmaktadır. IV. Veri işleme amaçları: Holimax.com‘ nin kişisel verileri toplanması ve işlenmesi aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda icra edilecektir. Veriler, sözleşmenin kurulması ve müşterilere daha iyi hizmet sağlanması amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir. V. Müşteri, muhtemel müşteri ve iş ve çözüm ortakları verisi Sözleşme ilişkisi için verinin toplanması ve işlenmesi Müşterilerimiz ve muhtemel müşterilerimizle bir sözleşme ilişkisi kurulmuş ise, toplanmış olan kişisel veriler, müşterinin onayı alınmaksızın kullanılabilir. Ancak bu kullanım, sözleşme amacı doğrultusunda gerçekleşir. Sözleşmenin daha iyi icrası ve hizmetin gereklilikleri ölçüsünde veriler kullanılır ve gerektiğinde müşterilerle irtibata geçilerek güncellenir. Buna karşın müşteri adaylarımızın (muhtemel müşteri) bize kendileri tarafından bırakmış olduğu veriler, onlara sonrasında daha kolay ve kaliteli hizmet sunmak için işlenir. Bu veriler talepleri halinde bir sözleşme ilişkisine dönüşmemişse silinir. İş ve Çözüm Ortakları Verileri : Holimax.com, gerek iş gerekse çözüm ortakları ile veri paylaşımı yaparken hukuka uygun davranmayı ilke edinir. İş ve çözüm ortakları ile veri gizliliği taahhüdü ile ve ancak hizmetin gerektirdiği kadar veri paylaşılmakta ve bu taraflardan mutlaka veri güvenliğinin alınmasına ilişkin tedbirleri almaya zorlanmaktadır.
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
BİLGİLENDİRME Kullanıcı, Holimax ve iş ortakları proje sahibi firmalar tarafından, projeleri ile ilgili her türlü bilgilendirme, reklam, kampanya vb. içeriklerin telefon, sms, mms, e-posta gibi iletişim araçlarıyla tarafına tanıtımının yapılmasına muvafakat ettiğini, ayrıca bu gönderilerin durdurulmasını ücretsiz olarak talep etme hakkı olduğunu bildiğini kabul ve beyan eder. Tarafınızca paylaşılan veriler holimax sitesi içerisinde bulunan otellere ilişkin istatistiki çalışmalar yapılabilmesi ve gerektiğinde tarafınıza ulaşılabilmesi adına Holimax tarafından güvenli ortamlarda saklanır, işlenir ve ilgililerle paylaşılır.

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

  • Denize Sıfır
  • Çocuk Dostu Otel
  • Balayı Oteli
  • Özel Plaj
  • Aile Oteli
  • Kredi Kartına 9 Taksit
  • Giriş Gününün 72 Saat Öncesine Kadar İptal Hakkı
  • Aquapark
  • Spa Oteli
  • Kongre Oteli
Kaç Kişi
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
2.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
3.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
4.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+

Otel Olanakları

  • Otopark
  • Özel Plaj
  • Kapalı Havuz
  • Açık Havuz
  • Kapalı Çocuk Havuzu
  • Açık Çocuk Havuzu
  • Aquapark
  • Güneş Şemsiyesi
  • Şezlong
  • Plaj Havlusu
  • Kapalı Restoran
  • Basketbol
  • Mini Futbol
  • Masa Tenisi
  • Plaj Voleybolu
  • Çocuk Kulübü
  • Çocuk Oyun Parkı
  • Buhar Odası
  • Hamam
  • Sauna
  • Bar
  • Açık Restoran
  • Kuaför
  • Tenis Sahası (Kort)
  • Tenis Ekipmanları
  • Doktor
  • Market
  • Kuru Temizleme
  • Çamaşırhane
  • Masaj, Kese, Cilt Bakımı
  • Güzellik Merkezi

Otel Bilgileri

Yiyecek ve İçecek

Acapulco Hotel, konaklamanız boyunca keyifli zaman geçirmeniz için sizleri sadece özel mekanlarla değil aynı zamanda gerek yerel gerekse uluslararası birçok lezzetle de buluşturmaktadır.

 

Ana Restoran

 

Hizmet Saatleri

  • 07:00 - 10:00 Sabah Kahvaltısı (Açık Büfe)
  • 12:30 - 14:30 Öğle Yemeği (Açık Büfe)
  • 18:30 - 21:30 Akşam Yemeği (Açık Büfe)


A’la Carte Restoran

 

Hizmet Saatleri

  • Moon Rise Restoran
  • Aqua ‘Ala Carte Restoran
  • Bistro A’la Carte Restoran
  • Sea Side A’la Carte Restoran

 

* A la Carte Restoranlar ücretli ve rezervasyonlu hizmet vermektedirler.

Hakkında

Kuzey Kıbrıs’ın en gözde beş yıldızlı tesislerinden olan Аcapulco Resort Convention Spa Casino Sports, dünya standartlarındaki yüksek hizmet kalitesiyle hem iş hem de tatil amaçlı seyahatlerinizde sizlere Akdeniz kültürünün güler yüzlü misafirperverliğini yaşatmaya hazırdır.

Tesis Özellikleri

  • Yeşil ve Mavinin en güzel kombinasyonunu bulabileceğiniz Acapulco Resort Convention SPA Casino Sports, 120.000 m2 alana kurulmuş olup kendine ait 1 km uzunluğunda özel kum sahili mevcuttur. Kuzey Kıbrıs’ın en güzel şehri Girne’nin doğusunda bulunan eşsiz otel , sizlere adanın en güzel şehri olan Girne nin en temiz sahil ve doğasını da bir arada sunmaktadır. Kıbrıs ta tatil yapmak isteyen herkese hitap edebilecek otellerin başında gelen Acapulco Hotel , eşsiz kumsalı ile sizi hem eğlendirmeyi hem de dinlendirmeyi garanti eder.

Oda Özellikleri

Acapulco Hotel, farklı tiplerdeki toplam 847 odasıyla, misafirlerine her zevke ve isteğe uygun konaklama imkânı sunmaktadır.

 

Dilerseniz geniş botanik bahçemiz içerisindeki villalarda doğayla baş başa özel bir tatil keyfi yaşayabilir veya farklı konumlardaki dağ ve deniz manzaralı otel odalarımızda konforu en üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Otel Sporları

Acapulco Hotel, her yaştaki misafiri için, tatilini keyifli kılacak birçok aktivite imkânı sunmaktadır; çocuklara özel Kids Club ve Fun Club oyun odaları, Lunapark, farklı konsepte havuzlar ve aquaparklar, gerek plajda gerekse özel alanlarda çeşitli spor aktiviteleri, animasyon ekibi ile birlikte gün boyunca farklı saatlerde yapılan etkinlikler, özellikle akşamları daha eğlenceli hale getiren gösteriler, canlı müzik eşliğinde geçirebileceğiniz keyifli saatler ve bol bol dans edeceğiniz disco geceleri.

 

Acapulco Casino

 

Acapulco Casino sizleri sıcak, samimi ve güleryüzlü bir ortamda şansınızı denemeye davet ediyor.

 

Acapulco Casino, sizleri renkli ve farklı tasarımdaki mekânında, 17 canlı oyun masaları ve 216 eğlenceli slot makineleriyle şansınızı denerken aynı zamanda keyifli vakit geçirmeye ve eğlenmeye davet ediyor.

Çocuk Konsepti

Çocuklarımız ve onların mutluluğu her şeyden önemli ve değerli.

 

İşte bu yüzden, öncelikle onların en doğru şekilde beslenmelerine olanak sağlamak adına, kendi çiftliğimizde özel yetiştirdiğimiz ürünlerle onlara özel birçok yiyecek ve içecek imkanı sağladık.

 

İşte bu yüzden Acapulco Hotel’deki Mini Club personelini büyük bir titizlikle seçiyor, eğitimli kişiler eşliğinde çocuklarınızın güvenli bir şekilde hem eğlenceli hem de öğretici aktivitelerle güzel saatler geçirmesi için tüm imkanları sağlıyoruz.

 

İşte bu yüzden, onlara özel oyun odaları tasarladık ve içerisini eğlenceli birçok ekipmanla donattık.

 

İşte bu yüzden, çocuklarımıza özel bir Lunapark oluşturduk ve onları eğlencenin doruklarına çıkarmayı hedefledik.

 

İşte bu yüzden, Aquaparkımızda onlara özel bir bölüm ayırdık ve aileleri ile birlikte keyifli saatler geçirebilmelerine olanak sağladık.

 

İşte bu yüzden, Mini Disco’muzda onların müzikle birlikte coştukları anları ömür boyu hatırlayabilmelerini amaçladık.

Balayı

Mutluluğunuzu Acapulco Resort Convention SPA Hotel’de taçlandırın!

 

Sunulan İmkanlar:

  • Oda süslemesi
  • Özel buklet malzemesi
  • Meyve Sepeti + Şarap
  • SPA merkezinde masajlarda %20 indirim
  • Hamam ve sauna kullanımı
  • Müsaitlik durumuna göre bir üst oda kategorisine upgrade

Termal

Her şey sizin ruh ve beden sağlığınız için özenle tasarlandı.

 

Ocean SPA ve Sağlık Merkezi; geniş mekanı, farklı türde havuzları, özel olarak dizayn edilen masaj odaları, hamamları, saunası, kişisel bakım ekipmanları, birçok farklı çalışma grubu ile oluşturulmuş fitness salonu ve en önemlisi deneyimli uzman kadrosuyla sizlere hizmet vermeye hazır.

Plaj ve Havuz

Plaj Bilgileri

 

Denize sıfır konumdaki tesisin ince kum plajı bulunmaktadır.

 

* Tesisimizde şezlong, plaj şemsiyesi ve plaj havlusu ücretsizdir.


Havuz Bilgileri

 

1 adet Yetişkin Havuzu ( Sonsuzluk Havuzu ) , 1 adet Çocuk Havuzu ve 1 adet ortak kullanım için derinliği değişken Büyük Havuzumuz bulunmaktadır.

 

Bunlara Aquapark Havuzlarımız dahil değildir; Aquapark Havuzları kaydırak kullanımı için hizmet verirken, diğer havuzlarımız yüzme amaçlıdır.


Acapulco Aquapark

6'sı çocuklara, 18'i yetişkinlere özel olan 24 kaydıraklı Aquaparkımız, bu özelliğiyle Kıbrıs'ın en büyük Aquaparkıdır ve her yaşa hitap etmektedir. Tam gaz eğlence ile hem siz hem çocuklarınız eğlenceye doyacak.

Genel Uyarılar

Değerli misafirimiz,

 

Koronavirüs (Covid-19) pandemisi ve bu kapsamda getirilen uygulamalar, alınan tedbirler, önlemler ve kurallar mücbir sebep teşkil etmektedir. Bu nedenle otelin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı alanlar konaklamanız süresince sınırlandırılmış veya kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler kısmen veya tamamen sunulamayabilir ve/veya özel sınırlamalar dahilinde sunulabilir

  • Başarılı