Biz Sizi Arayalım
İsim Soyisim
Telefon Numarası
E-Mail
Aranma Tarihi
Aranma Zamanı
Biz Sizi Arayalım
İsim-Soyisim:
Telefon Numarası:
E-Mail:
Aranma Tarihi:
Aranma Zamanı:
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. I. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının amacı Bugüne kadar Holimax.com uğraştığımız işlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve hiçbir zaman üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Holimax.com taahhüt etmekteyiz. Şirketimizin kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır. II. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi Şirketimiz tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Kanun, bugün itibariyle bütün hükümleri ile yürürlüğe girmiştir. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Yine elimizdeki bazı veriler ise, kişisel olmaktan çıkarılmakta ve anonimleştirilmektedir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılan verilerdir ve Kanun uygulamasına ve Politikamıza tabi değildir. Holimax.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir. III. Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma Holimax.com, topladığı ya da kendisine diğer şirketlerden gelen verilerin kaynağını sorgular ve bunların hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Bu çerçevede Holimax.com’ nin sunduğu hizmetleri satan üçüncü taraflara (acentelerin ve diğer aracı kurumların da) kişisel verilere korunması amacıyla gerekli uyarı ve bildirimleri yapar. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma: Holimax.com , kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme: : Holimax.com ancak sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz. d) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma: Holimax.com, sadece verileri işlendikleri amaçla sınırlı ve hizmetin gerektirdiği ölçüde kullanır. e) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme: Holimax.com, sözleşmeler kaynaklı verileri Kanunun ihtilaf çıkma süreleri, ticaret ve vergi hukukunun gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir. Önemle belirtelim ki, : Holimax.com, verileri ister rıza isterse kanuna uygun bir şekilde toplamış ya da işlemiş olsun yine de yukarıda sıraladığımız bu ilkeler geçerlidir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu m.11’e göre aşağıda sayılan haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kolaylaştırmak için sizler için ayrıca bir başvuru formu da : Holimax.com tarafından hazırlanmıştır. Kişisel verileri işlenen kişiler, : Holimax.com tarafından web sayfamızda duyurulan ilgilimize başvurarak kendi verisi ile ilgili olarak; a) Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. : Holimax.com olarak bu haklara saygılıyız. Azami Tasarruf İlkesi/Cimrilik İlkesi Azami tasarruf ilkesi ya da cimrilik ilkesi adı verilen bu ilkemize : Holimax.com‘ e ulaşan veriler, ancak gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Bu nedenle hangi verileri toplayacağımız amaca göre belirlenir. Gerekli olmayan veriler toplanmaz. Şirketimize intikal eden diğer veriler de aynı şekilde şirket bilişim sistemlerine aktarılır. Fazlalık bilgiler, sisteme kaydedilmez, silinir ya da anonim hale getirilir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılabilir. Özel nitelikli verilerden sağlık verileri sadece müşterilere daha iyi hizmet vermek ve onların sağlığını korumak amacıyla alınır ve sistemde özenle tutulur. Kişisel verilerin silinmesi Kanunen saklanması gereken sürelerin dolması, yargı süreçlerinin tamamlanması ya da diğer gereklilikler ortadan kalktığında şirketimiz tarafından bu veriler kendiliğinden ya da ilgili kişinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Doğruluk ve veri güncelliği : Holimax.com bünyesinde bulunan veriler, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işlenir. Holimax.com, müşteriler ya da Holimax.com ile temas kuran kişilerin beyan ettiği verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı gibi bu hukuken ve çalışma ilkelerimiz nedeniyle de yapılmaz. Beyan edilen veriler, doğru kabul edilir. Kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliği ilkesi Holimax.com tarafından da benimsenmiştir. Şirketimizin kendisine ulaşan resmî belgelerden veya ilgilisinin talebi üzerine işlemiş olduğu kişisel verileri günceller. Bunun için gerekli önlemleri alır. Gizlilik ve veri güvenliği Kişisel veriler gizlidir ve Holimax.com de bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel verilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. Holimax.com tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü partilerin özenle seçilmesi ve şirket içinde de veri koruma politikasına riayet edilmesi sağlanmaktadır. IV. Veri işleme amaçları: Holimax.com‘ nin kişisel verileri toplanması ve işlenmesi aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda icra edilecektir. Veriler, sözleşmenin kurulması ve müşterilere daha iyi hizmet sağlanması amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir. V. Müşteri, muhtemel müşteri ve iş ve çözüm ortakları verisi Sözleşme ilişkisi için verinin toplanması ve işlenmesi Müşterilerimiz ve muhtemel müşterilerimizle bir sözleşme ilişkisi kurulmuş ise, toplanmış olan kişisel veriler, müşterinin onayı alınmaksızın kullanılabilir. Ancak bu kullanım, sözleşme amacı doğrultusunda gerçekleşir. Sözleşmenin daha iyi icrası ve hizmetin gereklilikleri ölçüsünde veriler kullanılır ve gerektiğinde müşterilerle irtibata geçilerek güncellenir. Buna karşın müşteri adaylarımızın (muhtemel müşteri) bize kendileri tarafından bırakmış olduğu veriler, onlara sonrasında daha kolay ve kaliteli hizmet sunmak için işlenir. Bu veriler talepleri halinde bir sözleşme ilişkisine dönüşmemişse silinir. İş ve Çözüm Ortakları Verileri : Holimax.com, gerek iş gerekse çözüm ortakları ile veri paylaşımı yaparken hukuka uygun davranmayı ilke edinir. İş ve çözüm ortakları ile veri gizliliği taahhüdü ile ve ancak hizmetin gerektirdiği kadar veri paylaşılmakta ve bu taraflardan mutlaka veri güvenliğinin alınmasına ilişkin tedbirleri almaya zorlanmaktadır.
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
BİLGİLENDİRME Kullanıcı, Holimax ve iş ortakları proje sahibi firmalar tarafından, projeleri ile ilgili her türlü bilgilendirme, reklam, kampanya vb. içeriklerin telefon, sms, mms, e-posta gibi iletişim araçlarıyla tarafına tanıtımının yapılmasına muvafakat ettiğini, ayrıca bu gönderilerin durdurulmasını ücretsiz olarak talep etme hakkı olduğunu bildiğini kabul ve beyan eder. Tarafınızca paylaşılan veriler holimax sitesi içerisinde bulunan otellere ilişkin istatistiki çalışmalar yapılabilmesi ve gerektiğinde tarafınıza ulaşılabilmesi adına Holimax tarafından güvenli ortamlarda saklanır, işlenir ve ilgililerle paylaşılır.

Club Hotel Falcon

Güvenli Turizm Sertifikalı Otel

Güvenli Turizm Sertifikası, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca başlatılan ve TÜRKAK (Türkiye Akreditasyon Kurumu) tarafından başlatılan bir uygulamadır. Belge alımı zorunluluk teşkil etmemekle beraber, gönüllü olarak Sağlık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu korona virüs tedbirleri ve hijyen uygulamalarının gerekliliklerini yerine getiren tesislere verilmektedir. Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazanmış tesisler, yetkili akreditasyon firmaları tarafından düzenli olarak sağlık ve hijyen kriterlerine uygunluğu açısından denetlenmektedir.  Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın internet sitesinden bu tesisler duyurulacaktır. Tesislerde ‘Güvenli Turizm Sertifikası’ misafirlerin görebilecekleri bir alana yerleştirilerek ve belgenin üzerindeki kare kod uygulaması ile misafirler denetleyici firmaların almış oldukları kayıtları görebilecektir.

  • Ücretsiz Otopark
  • Denize Sıfır
  • Çocuk Dostu Otel
  • Özel Plaj
  • Aile Oteli
  • Şehir Oteli
En iyi fiyat güvencesi

En iyi fiyat güvencesi kapsamındaki bir oteli TÜRSAB üyesi bir firmanın internet sitesinde aynı şartlar geçerli olmak koşuluyla daha uygun bir fiyata bulmanız durumunda lütfen bize ulaşın. Detaylar için

Kaç Kişi
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
2.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
3.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
4.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+

Otel Olanakları

  • Kablosuz İnternet
  • Kapalı Restoran
  • İnternet Kafe
  • Tv Odası
  • Bar
  • Türk Kahvesi
  • Hamam
  • Dart
  • Masa Tenisi
  • Fitness Merkezi
  • Mini Futbol
  • Sauna
  • Su Kaydırağı
  • Aerobik
  • Jimnastik
  • Açık Havuz
  • Isıtmalı Yüzme Havuzu
  • Oyun Odası
  • Çocuk Oyun Parkı
  • Mini Kulüp
  • Çocuk Animasyonu
  • Çocuk Havuzu
  • Buhar Odası
  • Tenis Ekipmanları
  • Butik
  • Çamaşırhane
  • Market
  • Telefon ve Faks Hizmeti
  • Kuru Temizleme
  • Toplantı Salonu
  • Fotoğraf Servisi
  • Hediyelik Eşya Mağazası
  • Tenis Sahası Işıklandırma
  • Doktor
  • Tenis Sahası (Kort)
  • Masaj, Kese, Cilt Bakımı

Otel Bilgileri

Yiyecek ve İçecek

Akdeniz' in maviliğini, beyaz modern dekorlarla birleştirdiğimiz Ana Restoran, enfes deniz manzarası ile sizlere sabah, öğle, akşam açık büfe hizmeti sunar. Açık ve kapalı alanı ile güne keyifli bir kahvaltıyla başlayıp, leziz bir öğle büfesine dahil olup, şık bir akşam yemeği sunmak için tasarlanmıştır.

Şefimizin önderliğinde mutfak ekibimiz, her damak zevkine uygun lezzetlerini sunmaktadır. Tatilde biraz daha fazla uyumayı seven ve gece geç saatlerde de acıkan konuklarımız için geç kahvaltı ve gece çorbası ile Ana Restoran belirtilen saatlerde hizmetinizdedir.


07.00-10.00 Kahvaltı
​10.00-11.00 Geç Mini Kahvaltı
12.30-14.00 Öğle Yemeği 
14.00-16.00 Snack İkramlar
16.30-17.30 Çay Saati 
19.00-21.00 Akşam Yemeği
19.00-21.00 A la Carte Restoran
23.30-00.00 Gece Çorbası

Hakkında

Otelimizin denize sıfır olması avantajı ile denizi üstten görebileceğiniz, masmavi bir manzaraya sahip açık havuzumuz bulunmaktadır. 193 metrekare alanda yer alan açık havuzumuz tatilinizi daha keyifli hale getiriyor. Hemen yanında bulunan Pool Bar’ da hizmetinizde olup, havuz keyfiniz için şemsiye, şezlong, minder ve plaj havlusunu sizlere ücretsiz temin ediyoruz. 

 

Açık havuzumuzda animasyon etkinliklerine eşlik edebilir, keyifle güneşlenebilir, bir yandan kitabınızı, derginizi okuyup, içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Havuzlarımızda, konuklarımızın sağlığına duyduğumuz hassasiyet ile tüm sağlığa uygunluk uygulamaları gerçekleştirilmektedir.

 

Falcon Hotel, geniş ve ferah, Akdeniz' in çizgilerini taşıyan, modern dekorasyona sahip odaları ile hizmetinizde. Konforu, zarif çizgileri ve ferah Akdeniz havasını taşıyan odalar tasarladık. Antalya şehrinin en özel kıyılarından Lara' da, denize sıfır otelimizin odalarının çoğunluğu deniz manzarası sunar. Tatilin tadını çıkarırken, odanızda daha fazla kalmak isteyebilir, balkonlarımız size Akdeniz manzarası sunar.

 

Odalarımızda ve oluşturduğumuz tüm alanlarda keyifli zamanlar geçirmenizi istedik. Doğanın içinde, temiz havanın keyfini sürün istedik. Konseptlere ayırırken de standardın dışında hizmet sunmak için, standardın dışına çıktık. Her detaya önem verdik. Odalarınıza ihtiyaç duyabileceğiniz tüm detayları yerleştirdik. Ağırlamış olduğumuz her konuk kitlesine göre özel kategoriler hazırladık. Rahat, şık, modern, ferah odalar dekore ettik.  Tüm odalarda parke zemin ve panoramik manzaralı bir balkon vardır. Odalarımız, ihtiyaç duyacağınız tüm donanımlara sahiptir. Odalarımızda ücretsiz internet bağlantısı mevcuttur.

Termal

Masaj hem ruhunuzu hem de bedeninizi dinlendirir. Böylelikle yenilenmiş hissedersiniz. Tatil süresince stres ve yorgunluğunuzdan arınacağınız mükemmel bir masaj hizmeti sunmaktayız. Deneyimli masör ekibimiz ile sunduğumuz masaj hizmeti, vücudunuzda fizyolojik ve psikolojik doğal dengeyi düzenler, kas ağrılarınızı giderir, stres ve yorgunluktan kurtulmanıza yardımcı olur.

 

Otelimizin her alanında olduğu gibi SPA Merkezi içinde de her detayı tatilinizi daha keyifli hale getirmek için planladık. Sauna terapisi vücudunuzu hem dinlendirir hem de toksinlerden arınarak yenilenmenizi sağlar. Türk Hamamı, sauna, kese ve masaj seçenekleri ile tamamen arınmış hissedecek, yenileneceksiniz.

Ek Bilgiler

Hemen yanında bulunan Pool Bar’ da hizmetinizde olup, havuz keyfiniz için şemsiye, şezlong, minder ve plaj havlusunu sizlere ücretsiz temin ediyoruz. Açık havuzumuzda animasyon etkinliklerine eşlik edebilir, keyifle güneşlenebilir, bir yandan kitabınızı, derginizi okuyup, içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Havuzlarımızda, konuklarımızın sağlığına duyduğumuz hassasiyet ile tüm sağlığa uygunluk uygulamaları gerçekleştirilmektedir.

Club Hotel Falcon odalarına giriş saati 14.00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00'dir.

Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor. Kablosuz internet genel alanlarda ücretsiz

Denize sıfır konumdaki tesisin özel platformu ve güneşlenme terası bulunuyor. Şemsiye, şezlong ve minder platformda ücretsiz. Havlu ise depozitolu.

Genel Uyarılar

Değerli misafirimiz,

 

Koronavirüs (Covid-19) pandemisi ve bu kapsamda getirilen uygulamalar, alınan tedbirler, önlemler ve kurallar mücbir sebep teşkil etmektedir. Bu nedenle otelin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı alanlar konaklamanız süresince sınırlandırılmış veya kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler kısmen veya tamamen sunulamayabilir ve/veya özel sınırlamalar dahilinde sunulabilir.

  • Başarılı