Biz Sizi Arayalım
İsim Soyisim
Telefon Numarası
E-Mail
Aranma Tarihi
Aranma Zamanı
Biz Sizi Arayalım
İsim-Soyisim:
Telefon Numarası:
E-Mail:
Aranma Tarihi:
Aranma Zamanı:
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. I. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının amacı Bugüne kadar Holimax.com uğraştığımız işlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve hiçbir zaman üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Holimax.com taahhüt etmekteyiz. Şirketimizin kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır. II. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi Şirketimiz tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Kanun, bugün itibariyle bütün hükümleri ile yürürlüğe girmiştir. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Yine elimizdeki bazı veriler ise, kişisel olmaktan çıkarılmakta ve anonimleştirilmektedir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılan verilerdir ve Kanun uygulamasına ve Politikamıza tabi değildir. Holimax.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir. III. Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma Holimax.com, topladığı ya da kendisine diğer şirketlerden gelen verilerin kaynağını sorgular ve bunların hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Bu çerçevede Holimax.com’ nin sunduğu hizmetleri satan üçüncü taraflara (acentelerin ve diğer aracı kurumların da) kişisel verilere korunması amacıyla gerekli uyarı ve bildirimleri yapar. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma: Holimax.com , kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme: : Holimax.com ancak sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz. d) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma: Holimax.com, sadece verileri işlendikleri amaçla sınırlı ve hizmetin gerektirdiği ölçüde kullanır. e) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme: Holimax.com, sözleşmeler kaynaklı verileri Kanunun ihtilaf çıkma süreleri, ticaret ve vergi hukukunun gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir. Önemle belirtelim ki, : Holimax.com, verileri ister rıza isterse kanuna uygun bir şekilde toplamış ya da işlemiş olsun yine de yukarıda sıraladığımız bu ilkeler geçerlidir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu m.11’e göre aşağıda sayılan haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kolaylaştırmak için sizler için ayrıca bir başvuru formu da : Holimax.com tarafından hazırlanmıştır. Kişisel verileri işlenen kişiler, : Holimax.com tarafından web sayfamızda duyurulan ilgilimize başvurarak kendi verisi ile ilgili olarak; a) Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. : Holimax.com olarak bu haklara saygılıyız. Azami Tasarruf İlkesi/Cimrilik İlkesi Azami tasarruf ilkesi ya da cimrilik ilkesi adı verilen bu ilkemize : Holimax.com‘ e ulaşan veriler, ancak gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Bu nedenle hangi verileri toplayacağımız amaca göre belirlenir. Gerekli olmayan veriler toplanmaz. Şirketimize intikal eden diğer veriler de aynı şekilde şirket bilişim sistemlerine aktarılır. Fazlalık bilgiler, sisteme kaydedilmez, silinir ya da anonim hale getirilir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılabilir. Özel nitelikli verilerden sağlık verileri sadece müşterilere daha iyi hizmet vermek ve onların sağlığını korumak amacıyla alınır ve sistemde özenle tutulur. Kişisel verilerin silinmesi Kanunen saklanması gereken sürelerin dolması, yargı süreçlerinin tamamlanması ya da diğer gereklilikler ortadan kalktığında şirketimiz tarafından bu veriler kendiliğinden ya da ilgili kişinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Doğruluk ve veri güncelliği : Holimax.com bünyesinde bulunan veriler, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işlenir. Holimax.com, müşteriler ya da Holimax.com ile temas kuran kişilerin beyan ettiği verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı gibi bu hukuken ve çalışma ilkelerimiz nedeniyle de yapılmaz. Beyan edilen veriler, doğru kabul edilir. Kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliği ilkesi Holimax.com tarafından da benimsenmiştir. Şirketimizin kendisine ulaşan resmî belgelerden veya ilgilisinin talebi üzerine işlemiş olduğu kişisel verileri günceller. Bunun için gerekli önlemleri alır. Gizlilik ve veri güvenliği Kişisel veriler gizlidir ve Holimax.com de bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel verilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. Holimax.com tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü partilerin özenle seçilmesi ve şirket içinde de veri koruma politikasına riayet edilmesi sağlanmaktadır. IV. Veri işleme amaçları: Holimax.com‘ nin kişisel verileri toplanması ve işlenmesi aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda icra edilecektir. Veriler, sözleşmenin kurulması ve müşterilere daha iyi hizmet sağlanması amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir. V. Müşteri, muhtemel müşteri ve iş ve çözüm ortakları verisi Sözleşme ilişkisi için verinin toplanması ve işlenmesi Müşterilerimiz ve muhtemel müşterilerimizle bir sözleşme ilişkisi kurulmuş ise, toplanmış olan kişisel veriler, müşterinin onayı alınmaksızın kullanılabilir. Ancak bu kullanım, sözleşme amacı doğrultusunda gerçekleşir. Sözleşmenin daha iyi icrası ve hizmetin gereklilikleri ölçüsünde veriler kullanılır ve gerektiğinde müşterilerle irtibata geçilerek güncellenir. Buna karşın müşteri adaylarımızın (muhtemel müşteri) bize kendileri tarafından bırakmış olduğu veriler, onlara sonrasında daha kolay ve kaliteli hizmet sunmak için işlenir. Bu veriler talepleri halinde bir sözleşme ilişkisine dönüşmemişse silinir. İş ve Çözüm Ortakları Verileri : Holimax.com, gerek iş gerekse çözüm ortakları ile veri paylaşımı yaparken hukuka uygun davranmayı ilke edinir. İş ve çözüm ortakları ile veri gizliliği taahhüdü ile ve ancak hizmetin gerektirdiği kadar veri paylaşılmakta ve bu taraflardan mutlaka veri güvenliğinin alınmasına ilişkin tedbirleri almaya zorlanmaktadır.
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
BİLGİLENDİRME Kullanıcı, Holimax ve iş ortakları proje sahibi firmalar tarafından, projeleri ile ilgili her türlü bilgilendirme, reklam, kampanya vb. içeriklerin telefon, sms, mms, e-posta gibi iletişim araçlarıyla tarafına tanıtımının yapılmasına muvafakat ettiğini, ayrıca bu gönderilerin durdurulmasını ücretsiz olarak talep etme hakkı olduğunu bildiğini kabul ve beyan eder. Tarafınızca paylaşılan veriler holimax sitesi içerisinde bulunan otellere ilişkin istatistiki çalışmalar yapılabilmesi ve gerektiğinde tarafınıza ulaşılabilmesi adına Holimax tarafından güvenli ortamlarda saklanır, işlenir ve ilgililerle paylaşılır.

Concorde Luxury Resort & Casino & Convention & Spa

  • Denize Sıfır
  • Çocuk Dostu Otel
  • Balayı Oteli
  • Aile Oteli
  • Kredi Kartına 9 Taksit
  • Giriş Gününün 72 Saat Öncesine Kadar İptal Hakkı
  • Aquapark
  • Spa Oteli
  • Ücretsiz Wi-Fi
Kaç Kişi
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
2.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
3.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
4.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+

Otel Olanakları

  • Otopark
  • Disco
  • Özel Plaj
  • Kapalı Havuz
  • Kapalı Çocuk Havuzu
  • Açık Havuz
  • Açık Çocuk Havuzu
  • Aquapark
  • Güneş Şemsiyesi
  • Şezlong
  • Açık Restoran
  • Kapalı Restoran
  • Beach Bar
  • Mini Bar
  • Lobi Bar
  • Bar
  • Pool Bar
  • Snack Bar
  • Sauna
  • Hamam
  • Kablosuz İnternet
  • Masa Tenisi
  • Basketbol
  • Plaj Voleybolu
  • Tenis Kortu Aydınlatması
  • Çocuk Kulübü
  • Çocuk Oyun Parkı
  • Sinema Salonu
  • Fitness Merkezi
  • Tenis Sahası (Kort)
  • Tenis Ekipmanları
  • Doktor
  • Market
  • Kuru Temizleme
  • Çamaşırhane
  • Oyun Salonu
  • Bilardo
  • Masaj, Kese, Cilt Bakımı
  • Kuaför
  • Güzellik Merkezi
  • Su Sporları

Otel Bilgileri

Yiyecek ve İçecek

Concorde Luxury Resort’ün ödüllü şefleri tarafından hazırlanan lezzetlerin, sanat eserine dönüştüğü restaurantlarında, aperatif yiyeceklerin sunulduğu snack restaurantı, özel pastanesi ve barlarında unutulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkmaya hazırlanın!

 

Ana Restoran

 

Hizmet Saatleri

  • 07:00 - 11:00 Sabah Kahvaltısı
  • 12:30 - 14:30 Öğle Yemeği
  • 19:00 - 21:30 Akşam Yemeği


Aperatif Lezzetler

 

Hizmet Saatleri

  • 12:00 - 16:00 Gusto Burger House
  • 13:00 - 18:00 Sunset (Meyve, Dondurma, Hotdog)
  • 14:00 - 18:00 Konak Snack
  • 17.00 - 18.00 Çay Saati (Gusto Snack)


A’la Carte Restoran

 

Hizmet Saatleri

  • 19:00 - 23:00 Flame A’la Carte Restoran
  • 19:00 - 23:00 Sanzio A’la Carte Restoran
  • 19:00 - 23:00 Agora Balık A’la Carte Restoran

 

* A la Carte Restoranlar ücretli ve rezervasyonlu hizmet vermektedirler.


Barlar

 

Egzotik kokteyllerden, alkolsüz içeceklere, keyifli bir 5 çayı için sıcak bir kaçamak ya da sert bir içkiye...

 

Siz sadece nerede ne içmek istediğinize karar verin.

 

Hizmet Saatleri

  • 24 Saat Açık Bellini Lobby Bar
  • 24 Saat Açık Havana Social Lounge
  • 10:00 - 18:00 Oasis Pool Bar
  • 10:00 - 22:00 Porto Del Mare Bar
  • 10:00 - 19:00 Tropic Pool Bar
  • 10:00 - 20:00 Sunset Beach Bar
  • 18:00 - 00:00 The Champion's Sports Bar
  • 23:00 - 01:00 Night Club

Hakkında

Mükemmel Uyumun Eşsiz Tatil Deneyimi

 

Kapılarını 2018 yılında açan ve her detayının özenle tasarlandığı Concorde Luxury Resort’ün büyülü dünyasına adımınızı attığınız ilk andan itibaren kendinizi özel hissetmeniz, Concorde kalitesinin ayrılmaz bir parçası.

Tesis Özellikleri

Concorde Luxury Resort, Ercan Havalimanı’na sadece 45 dakika mesafede olan Kıbrıs’ın yeni gözdesi Bafra’da denize sıfır 80 dönümlük bir turizm cennetinde alışık olduğunuz Concorde Lüksü ve Ultra All Inclusive hizmetini sizlerle buluşturuyor!

Oda Özellikleri

Concorde Luxury Resort’te lüks deneyiminiz beklentilerinizi aşıyor. Özel tasarımlara sahip odalar ve suitler size düşlerin ötesinde bir ayrıcalık sunuyor.

Otel Sporları

Tüm gün süren eğlence ve aktivitelerimiz, çocuk kulübümüz, yüzme havuzlarımız, oyun alanlarımız ve çok daha fazlasıyla sizi; hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir tatile davet ediyoruz.


Sabah Aktiviteleri

Otelimizin güler yüzlü ve deneyimli eğlence ekibi sizleri birbirinden farklı kara ve havuz aktivitelerine katılıp spor yapma, havuz başında oynanan oyunlarla keyifli bir tatil geçirmeye bekliyor. Bazı aktiviteler sadece havanın uygunluk durumuna göre yapılmaktadır.


Akşam Aktiviteleri

Concorde Luxury Resort eğlence ekibinin showları ile sizleri her gece başka bir dünyaya götürüyoruz. Profesyonel eğlence kadromuzun 14 günlük programında her akşam farklı bir gösteri izleyeceksiniz. Gece showlarımızın ardından havuz başındaki canlı müzik ve konsept partiler de tatilinizi daha da unutulmaz kılacak.


Concorde Casino

19.yy’a damgasını vurmuş meşhur art nouveau konseptinden ilham alınarak tasarlanan Concorde Casino 5.500 m2’lik geniş bir alanda 30 adet canlı oyun masası, 5 VIP oyun odası, en son teknoloji ile en yeni oyunlara zengin ve farklı Jackpot içerikleri ile dolu 220 oyun makinesi, 30 farklı canlı oyun masası, açık büfe ve a’la carte restoranı ile misafirlerini görsel showlar ile muhteşem bir deneyim yaşatıyor. En ince ayrıntısına kadar maksimum lüks ve konfor gözetilerek tasarlanan, misafirlerinin rahat, güvenli işlem yapabilmesi için kartlı sistem uygulanan Concorde Casino’da, her biri en son teknoloji ürünü premium oyun ekipmanları kullanılmaktadır.

Çocuk Konsepti

Concorde Luxury Resort’ün çocuk kulubü Moppet Kids Club çocuklar için benzersiz bir masal diyarı adeta. Her yaştan çocuk için birbirinden renkli aktiviteler sunulan Moppet Kids Club’ta minikleri, maceradan maceraya koşacakları eğlence dolu bir tatil bekliyor. Her çocuğa, yaşına uygun aktivite gruplarında gün boyu sınırsız eğlence sunan Moppet Kids Club interaktif sahne gösterileri, haftalık doğum günü partileri, eğitici etkinleri, özel gösterileri, sineması, soft play oyun odası, trambolin ve açık hava temalı oyunları ile yalnızca onlara özel bir tatil deneyimi sunuyor.


Moppet Kıds Club’a Özel Bir Alan Aquapark

 

Çocuklar için eğlence ve heyecan bir arada! Miniklerin unutulmaz bir tatil geçirebilmesi için özel olarak hazırlanan Moppet Kids Club havuzunda bulunan aquapark ile suyun enerjisini minikler de hissediyor.

Balayı

Hayatınızın bu en özel anılarını bir peri masalı gibi yaşayabilmeniz için tüm ayrıntıları düşündük değerli misafirlerimize sadece keyfini çıkartmak kaldı.

 

Sunulan Hizmetler:

  • Özel balayı oda süslemesi
  • Girişte çikolata ve meyve tabağı ikramı
  • Geç check out imkanı (müsaitlik oldukça)
  • Odaya bir defaya mahsus ücretsiz kahvaltı servisi
  • Sentire SPA’da Relax Deluxe paketi + fiyat listesi üzerinden indirim

Termal

Concorde Luxury Resort bünyesinde yer alan toplam 2750 m2 alan üzerine kurulan Sentire SPA merkezimiz sizi eşsiz bir dünyaya taşıyor. Spa Merkezimizde en modern ekipmanlarla özel tasarlanan bakım kabinleri, muhteşem bakımları, sessiz ve huzurlu atmosferi, holistik felsefesi ile beden, zihin ve ruh bütünlüğünüzü yeniden sağlayacak.

 

Masaj terapileri, Spa bakımları, Türk hamamında geleneksel kese ve köpük uygulamaları, dünyaca ünlü markalar ile yapılan yüz ve vücut uygulamalarının bütünleyici etkisini özel Spa bahçesinde dinlenerek tamamlayabilirsiniz.

 

Spa Merkezimizin profesyonel kadrosu tarafından kişisel ihtiyaç ve gereksinimleriniz doğrultusunda size özel hazırlanacak programlar ve bakımlar sayesinde canlanın, yenilenin ve kendinizi şımartmanın keyfni çıkartın.

Plaj ve Havuz

Plaj Bilgileri

 

Kıbrıs adasının en güzel denizi ve kumsalı ile sonsuz Akdeniz maviliği Concorde Luxury Resort’te misafirlerine tatil boyunca huzurlu bir plaj atmosferi sunuyor. Geniş bir alana sahip sahili, doğal atmosferi, özel cabanaları ve özenli plaj hizmetleri tatilinizde mükemmel uyumu, Concorde Luxury Resort’ün doğasında bulacaksınız.


Havuz Bilgileri

 

Açık ve kapalı olarak toplamda 8,340 m2’lik geniş havuzlarımızda ve Aquaparkımızda ailenizle birlikte tatil keyfini doyasıya yaşayacaksınız!

 

Pavilyonlar

 

Her gün 09:00 - 18:00 saatleri arasında sahilde ve iskelede ücretli olarak pavilyon servisi verilmektedir. Pavilyon rezervasyonları bir gün öncesinden Misafir İlişkileri Departmanı tarafından alınmaktadır. Günlük olarak misafirlerimize kiralanan plaj ve havuz pavilyonlarımızda gün içinde ücretsiz meyve ve mini bar ikramları olup, diğer tüm harcamalar ücretlidir.

Genel Uyarılar

Değerli misafirimiz,

 

Koronavirüs (Covid-19) pandemisi ve bu kapsamda getirilen uygulamalar, alınan tedbirler, önlemler ve kurallar mücbir sebep teşkil etmektedir. Bu nedenle otelin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı alanlar konaklamanız süresince sınırlandırılmış veya kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler kısmen veya tamamen sunulamayabilir ve/veya özel sınırlamalar dahilinde sunulabilir

  • Başarılı