Biz Sizi Arayalım
İsim Soyisim
Telefon Numarası
E-Mail
Aranma Tarihi
Aranma Zamanı
Biz Sizi Arayalım
İsim-Soyisim:
Telefon Numarası:
E-Mail:
Aranma Tarihi:
Aranma Zamanı:
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. I. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının amacı Bugüne kadar Holimax.com uğraştığımız işlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve hiçbir zaman üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Holimax.com taahhüt etmekteyiz. Şirketimizin kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır. II. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi Şirketimiz tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Kanun, bugün itibariyle bütün hükümleri ile yürürlüğe girmiştir. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Yine elimizdeki bazı veriler ise, kişisel olmaktan çıkarılmakta ve anonimleştirilmektedir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılan verilerdir ve Kanun uygulamasına ve Politikamıza tabi değildir. Holimax.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir. III. Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma Holimax.com, topladığı ya da kendisine diğer şirketlerden gelen verilerin kaynağını sorgular ve bunların hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Bu çerçevede Holimax.com’ nin sunduğu hizmetleri satan üçüncü taraflara (acentelerin ve diğer aracı kurumların da) kişisel verilere korunması amacıyla gerekli uyarı ve bildirimleri yapar. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma: Holimax.com , kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme: : Holimax.com ancak sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz. d) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma: Holimax.com, sadece verileri işlendikleri amaçla sınırlı ve hizmetin gerektirdiği ölçüde kullanır. e) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme: Holimax.com, sözleşmeler kaynaklı verileri Kanunun ihtilaf çıkma süreleri, ticaret ve vergi hukukunun gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir. Önemle belirtelim ki, : Holimax.com, verileri ister rıza isterse kanuna uygun bir şekilde toplamış ya da işlemiş olsun yine de yukarıda sıraladığımız bu ilkeler geçerlidir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu m.11’e göre aşağıda sayılan haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kolaylaştırmak için sizler için ayrıca bir başvuru formu da : Holimax.com tarafından hazırlanmıştır. Kişisel verileri işlenen kişiler, : Holimax.com tarafından web sayfamızda duyurulan ilgilimize başvurarak kendi verisi ile ilgili olarak; a) Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. : Holimax.com olarak bu haklara saygılıyız. Azami Tasarruf İlkesi/Cimrilik İlkesi Azami tasarruf ilkesi ya da cimrilik ilkesi adı verilen bu ilkemize : Holimax.com‘ e ulaşan veriler, ancak gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Bu nedenle hangi verileri toplayacağımız amaca göre belirlenir. Gerekli olmayan veriler toplanmaz. Şirketimize intikal eden diğer veriler de aynı şekilde şirket bilişim sistemlerine aktarılır. Fazlalık bilgiler, sisteme kaydedilmez, silinir ya da anonim hale getirilir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılabilir. Özel nitelikli verilerden sağlık verileri sadece müşterilere daha iyi hizmet vermek ve onların sağlığını korumak amacıyla alınır ve sistemde özenle tutulur. Kişisel verilerin silinmesi Kanunen saklanması gereken sürelerin dolması, yargı süreçlerinin tamamlanması ya da diğer gereklilikler ortadan kalktığında şirketimiz tarafından bu veriler kendiliğinden ya da ilgili kişinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Doğruluk ve veri güncelliği : Holimax.com bünyesinde bulunan veriler, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işlenir. Holimax.com, müşteriler ya da Holimax.com ile temas kuran kişilerin beyan ettiği verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı gibi bu hukuken ve çalışma ilkelerimiz nedeniyle de yapılmaz. Beyan edilen veriler, doğru kabul edilir. Kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliği ilkesi Holimax.com tarafından da benimsenmiştir. Şirketimizin kendisine ulaşan resmî belgelerden veya ilgilisinin talebi üzerine işlemiş olduğu kişisel verileri günceller. Bunun için gerekli önlemleri alır. Gizlilik ve veri güvenliği Kişisel veriler gizlidir ve Holimax.com de bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel verilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. Holimax.com tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü partilerin özenle seçilmesi ve şirket içinde de veri koruma politikasına riayet edilmesi sağlanmaktadır. IV. Veri işleme amaçları: Holimax.com‘ nin kişisel verileri toplanması ve işlenmesi aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda icra edilecektir. Veriler, sözleşmenin kurulması ve müşterilere daha iyi hizmet sağlanması amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir. V. Müşteri, muhtemel müşteri ve iş ve çözüm ortakları verisi Sözleşme ilişkisi için verinin toplanması ve işlenmesi Müşterilerimiz ve muhtemel müşterilerimizle bir sözleşme ilişkisi kurulmuş ise, toplanmış olan kişisel veriler, müşterinin onayı alınmaksızın kullanılabilir. Ancak bu kullanım, sözleşme amacı doğrultusunda gerçekleşir. Sözleşmenin daha iyi icrası ve hizmetin gereklilikleri ölçüsünde veriler kullanılır ve gerektiğinde müşterilerle irtibata geçilerek güncellenir. Buna karşın müşteri adaylarımızın (muhtemel müşteri) bize kendileri tarafından bırakmış olduğu veriler, onlara sonrasında daha kolay ve kaliteli hizmet sunmak için işlenir. Bu veriler talepleri halinde bir sözleşme ilişkisine dönüşmemişse silinir. İş ve Çözüm Ortakları Verileri : Holimax.com, gerek iş gerekse çözüm ortakları ile veri paylaşımı yaparken hukuka uygun davranmayı ilke edinir. İş ve çözüm ortakları ile veri gizliliği taahhüdü ile ve ancak hizmetin gerektirdiği kadar veri paylaşılmakta ve bu taraflardan mutlaka veri güvenliğinin alınmasına ilişkin tedbirleri almaya zorlanmaktadır.
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
BİLGİLENDİRME Kullanıcı, Holimax ve iş ortakları proje sahibi firmalar tarafından, projeleri ile ilgili her türlü bilgilendirme, reklam, kampanya vb. içeriklerin telefon, sms, mms, e-posta gibi iletişim araçlarıyla tarafına tanıtımının yapılmasına muvafakat ettiğini, ayrıca bu gönderilerin durdurulmasını ücretsiz olarak talep etme hakkı olduğunu bildiğini kabul ve beyan eder. Tarafınızca paylaşılan veriler holimax sitesi içerisinde bulunan otellere ilişkin istatistiki çalışmalar yapılabilmesi ve gerektiğinde tarafınıza ulaşılabilmesi adına Holimax tarafından güvenli ortamlarda saklanır, işlenir ve ilgililerle paylaşılır.

Elexus Hotel Resort & Spa & Casino

  • Denize Sıfır
  • Çocuk Dostu Otel
  • Balayı Oteli
  • Özel Plaj
  • Aile Oteli
  • Kredi Kartına 9 Taksit
  • Giriş Gününün 72 Saat Öncesine Kadar İptal Hakkı
  • Spa Oteli
Kaç Kişi
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
2.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
3.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
4.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+

Otel Olanakları

  • Otopark
  • Özel Plaj
  • Açık Havuz
  • Kapalı Havuz
  • Açık Çocuk Havuzu
  • Kapalı Çocuk Havuzu
  • Aquapark
  • Güneş Şemsiyesi
  • Şezlong
  • Açık Restoran
  • Kapalı Restoran
  • Çocuk Kulübü
  • Çocuk Oyun Parkı
  • Sinema Salonu
  • Fitness Merkezi
  • Lobi Bar
  • Bar
  • Snack Bar
  • Pool Bar
  • Toplantı Salonu
  • Doktor
  • Kuru Temizleme
  • Çamaşırhane
  • Fotoğraf Servisi
  • Güzellik Merkezi

Otel Bilgileri

Yiyecek ve İçecek

Ana Restoran


Hizmet Saatleri

  • 07:00 - 11:00 Sabah Kahvaltısı (Açık Büfe)
  • 12:30 - 14:30 Öğle Yemeği (Açık Büfe)
  • 19:00 - 21:30 Akşam Yemeği (Açık Büfe)
  • 24:00 - 01:00 Gece Atıştırmalığı


Çocuk Restoran

 

Hizmet Saatleri

  • 07:00 - 11:00 Sabah Kahvaltısı (Açık Büfe)
  • 12:30 - 14:30 Öğle Yemeği (Açık Büfe)


Aperatif Lezzetler

 

Hizmet Saatleri

17:00 - 17:45 Beş Çayı Büfesi


Pastane

 

Hizmet Saatleri

10:00 - 21:00 Pastane Ürünleri (ücretli)


A’la Carte Restoran

 

Hizmet Saatleri

  • 19:00 - 23:30 Deniz Mahsülleri
  • 19:00 - 23:30 Türk Mutfağı
  • 19:00 - 23:30 Uzak Doğu Mutfağı

 

* A la Carte Restoranlar ücretli ve rezervasyonlu hizmet vermektedirler.

* A’la Carte Restoranlar haftada 6 gün hizmet vermektedir.


Barlar

 

Hizmet Saatleri

  • 08:00 - 20:00 Vitamin Bar
  • 10:00 - 18:00 Deep Bar
  • 10:00 - 18:00 Snack Bar
  • 10:00 - 18:00 Aquapark Bar
  • 10:00 - 18:00 Nargile Cafe
  • 10:00 - 24:00 Pool Bar
  • 19:00 - 24:00 Lobby Bar
  • 23:00 - 02:00 Disco Bar

 

* Barlar ücretli hizmet vermektedirler.

Hakkında

Elexus'un Benzersiz Doğasında Yaşadığını Hisset


Hayalini kurduğunuz lüks tatil, Elexus’ta sizi bekliyor. Büyüleyici doğası, iklimi ve koyları; eğlenceli performansları ve gösterileri;  huzuru tattıran denizi, kumu; tatilinize lezzet katan eşsiz restoran ve barları; her anınıza keyif veren ayrıcalıkları; konforunuz için özenle tasarlanmış odaları, seçkin bir ekiple tatilinizi unutulmaz kılacak hizmet anlayışıyla Elexus’ta, yaşadığınızı hissedin.  

Oda Özellikleri

Konfor, lüks ve kişisel detayların misafirlere göre şekil aldığı büyüleyici bir manzarada, romantik ve etkileyici bir konaklama deneyimine davetlisiniz.

Otel Sporları

Animasyon ve Aktiviteler

 

Elexus’un, tatiliniz boyunca kaliteli ve verimli anlar yaşamanız için düzenlediği keyifli aktivitelere katılın.

 

Her yaştan misafire hitap eden birbirinden güzel faaliyetlerle ister gece ister gündüz doyasıya eğlenin.

 

Elexus’un doğa harikası sahilinde, farklı konseptlere sahip havuzlarında ve çeşitli alanlarında düzenlenen aktivitelerle, mutluluğu hissedin.


Spor Aktiviteleri

 

Elexus’ta huzur ve eğlencenin yanı sıra, spor faaliyetlerinize de devam edin.

 

Fitness center’da veya açık havada spor yapmak isterseniz farklı kara ve su sporları aktivitelerine katılın, kendinizi her an zinde hissedin.


Fıtness Center

 

Doğa ve havuz manzaralı Fitness Center’da, günlük egzersizlerinizi yapmaya devam edin.

 

Alanında uzman personal trainer’larımızın hazırladığı ve eşlik ettiği; zayıflama, kilo alma, vital kapasite artırma, boks, kuvvet, kondisyon ve fizik tedavi sonrası idmanlarıyla dilediğiniz gibi forma girin.


Sinema

 

Elexus’un sinema salonunda, film keyfinin tadını çıkarın.

 

Her gün farklı filmler izleme imkanı sunan sinema salonunda; birbirinden güzel hikayelere tanık olun.


Casino

 

Otelden ayrı bir alanda kurulan ve Kıbrıs’ın en büyük canlı oyun ve slot parkuruna ev sahipliği yapan Elexus Casino, misafirlerine sadece şansın kapılarını değil görsel şovlarla da renkli bir gecenin kapılarını da aralıyor. En ince ayrıntısına kadar maksimum lüks ve konfor gözetilerek tasarlanan, misafirlerinin rahat, güvenli işlem yapabilmesi için kartlı sistem uygulanan Elexus Casino’da masa oyunları, slot oyunları ve VIP salon hizmeti bulunuyor

Çocuk Konsepti

Çeşitli Aktivitelerle Neşeyi Hissedin

 

Elexus’un çocuklar ve gençler için özel olarak sunduğu çeşitli aktivite ve yiyeceklerle hem siz rahatlığı yaşayın hem onlar tatil coşkusunu deneyimlesin.

 

Çocuklar için hizmet veren, Alexis Mini Club’ta, tüm gün onlara eşlik eden uzman eğitmenlerle vakit geçirsin. İster Liliput Evleri’nde kendi hayal dünyalarını canlandırsın ister mini laboratuvarda yeni keşiflere çıkarak verimli zaman geçirsin. Alexis Mini Club’un yıl boyu düzenlediği eğitici ve eğlendirici içerikleriyle; onlar masalsı bir dünyaya giriş yapsın, siz de gönül rahatlığıyla kendinize zaman ayırın.

 

Aynı zamanda çocuklar; onlar için de birbirinden güzel filmlerin yayınlandığı Alexis mini sinema salonunda film keyfini yaşasın.

 

Gençler ise Teenage Club’un onlar için tasarladığı; game center, bowling, aquapark, tiyatro ve dans gösterileri ile tatilin her anını dolu dolu yaşasın.

Balayı

Elexus’un, Balayı Paketleri ile size özel sunulan eşsiz olanaklarıyla unutulmaz bir balayı tatili yaşayın.

 

Aşkınızı taçlandıracak en özel ayrıcalıkların, tatlı sürprizlerin ve romantizmin tadını çıkarın. Mutluluğunuza ve aşkınıza unutulmaz anlar katacak Elexus ile; lüksü, konforu, huzuru, eğlenceyi, romantizmi, doğayı, lezzeti ve hep daha fazlasını doyasıya deneyimleyin.

Termal

Zoya Spa’da Huzuru Hissedin

 

Zoya Spa & Wellness’ın dinlendirici atmosferi ve size özel hizmetleriyle hem ruhunuzu hem bedeninizi yenileyin. Uzak Doğu esintisiyle harmanlanmış sakin bir ortamda, profesyonel sağlık ve bakım ekibinin deneyimiyle buluşun. Deniz manzaralı masaj odalarında veya kişiye özel jakuzili teras ve hamama sahip VIP odalarda konforu doyasıya yaşayın. İster Fitness Center’daki eşsiz doğa manzarasının tadını çıkarın, ister hamam, sauna, terapi veya buhar odasında dilediğiniz gibi rahatlayın. Tüm bu ayrıcalıkların yanı sıra; Zoya Spa & Wellness’ın geleneksel ve modern masaj türleri, cilt ve güzellik bakımları, detoks paketleri ve kişiye özel kürleri ile huzuru hissedin.

Plaj ve Havuz

Akdeniz’in cennet adasında, özel bir koy boyunca uzanan sahil şeridine sahip olan Elexus ile tatilinizi unutulmaz kılın. Elexus’taki; eşsiz plajların, büyüleyici manzaraların, birbirinden güzel ayrıcalıkların ve konforunuz düşünülerek sunulan hizmetlerin keyfini çıkarın.

 

Plaj Bilgileri

 

Akdeniz’in yemyeşil doğası, büyüleyici koyları ve birbirinden güzel havuzlar ile yazı Elexus’ta hissedin.

1,3 km’lik kıyıya sahip masmavi denizin ve ince kumlu 2 farklı plajın keyfine varın. 3.200 m2 büyüklüğündeki iskelede doğayla iç içe ve huzurlu anlar yaşayın.


Havuz Bilgileri

 

Ferahlığı dilediğiniz gibi hissetmeniz için farklı tercihlere göre tasarlanan havuzların keyfini çıkarın. Ana Havuz, Yay Havuz, Mia Beach Havuz, Şok Havuzu veya Yarı Olimpik Kapalı Havuz’da yazın mutluluğunu hissedin.


Aquapark

 

Toplam 6000 m2’lik aquapark alanında, yazın coşkusunu doyasıya hissedin. Birbirinden eğlenceli 24 su kaydırağı ile tatilin heyecanını deneyimleyin.

 

Her yaştan misafir için serinlemenin en keyifli alternatifi olan aquapark’ta, heyecanlı anlar yaşayın.

Genel Uyarılar

Değerli misafirimiz,

 

Koronavirüs (Covid-19) pandemisi ve bu kapsamda getirilen uygulamalar, alınan tedbirler, önlemler ve kurallar mücbir sebep teşkil etmektedir. Bu nedenle otelin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı alanlar konaklamanız süresince sınırlandırılmış veya kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler kısmen veya tamamen sunulamayabilir ve/veya özel sınırlamalar dahilinde sunulabilir

  • Başarılı