Biz Sizi Arayalım
İsim Soyisim
Telefon Numarası
E-Mail
Aranma Tarihi
Aranma Zamanı
Biz Sizi Arayalım
İsim-Soyisim:
Telefon Numarası:
E-Mail:
Aranma Tarihi:
Aranma Zamanı:
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. I. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının amacı Bugüne kadar Holimax.com uğraştığımız işlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve hiçbir zaman üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Holimax.com taahhüt etmekteyiz. Şirketimizin kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır. II. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi Şirketimiz tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Kanun, bugün itibariyle bütün hükümleri ile yürürlüğe girmiştir. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Yine elimizdeki bazı veriler ise, kişisel olmaktan çıkarılmakta ve anonimleştirilmektedir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılan verilerdir ve Kanun uygulamasına ve Politikamıza tabi değildir. Holimax.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir. III. Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma Holimax.com, topladığı ya da kendisine diğer şirketlerden gelen verilerin kaynağını sorgular ve bunların hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Bu çerçevede Holimax.com’ nin sunduğu hizmetleri satan üçüncü taraflara (acentelerin ve diğer aracı kurumların da) kişisel verilere korunması amacıyla gerekli uyarı ve bildirimleri yapar. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma: Holimax.com , kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme: : Holimax.com ancak sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz. d) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma: Holimax.com, sadece verileri işlendikleri amaçla sınırlı ve hizmetin gerektirdiği ölçüde kullanır. e) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme: Holimax.com, sözleşmeler kaynaklı verileri Kanunun ihtilaf çıkma süreleri, ticaret ve vergi hukukunun gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir. Önemle belirtelim ki, : Holimax.com, verileri ister rıza isterse kanuna uygun bir şekilde toplamış ya da işlemiş olsun yine de yukarıda sıraladığımız bu ilkeler geçerlidir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu m.11’e göre aşağıda sayılan haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kolaylaştırmak için sizler için ayrıca bir başvuru formu da : Holimax.com tarafından hazırlanmıştır. Kişisel verileri işlenen kişiler, : Holimax.com tarafından web sayfamızda duyurulan ilgilimize başvurarak kendi verisi ile ilgili olarak; a) Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. : Holimax.com olarak bu haklara saygılıyız. Azami Tasarruf İlkesi/Cimrilik İlkesi Azami tasarruf ilkesi ya da cimrilik ilkesi adı verilen bu ilkemize : Holimax.com‘ e ulaşan veriler, ancak gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Bu nedenle hangi verileri toplayacağımız amaca göre belirlenir. Gerekli olmayan veriler toplanmaz. Şirketimize intikal eden diğer veriler de aynı şekilde şirket bilişim sistemlerine aktarılır. Fazlalık bilgiler, sisteme kaydedilmez, silinir ya da anonim hale getirilir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılabilir. Özel nitelikli verilerden sağlık verileri sadece müşterilere daha iyi hizmet vermek ve onların sağlığını korumak amacıyla alınır ve sistemde özenle tutulur. Kişisel verilerin silinmesi Kanunen saklanması gereken sürelerin dolması, yargı süreçlerinin tamamlanması ya da diğer gereklilikler ortadan kalktığında şirketimiz tarafından bu veriler kendiliğinden ya da ilgili kişinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Doğruluk ve veri güncelliği : Holimax.com bünyesinde bulunan veriler, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işlenir. Holimax.com, müşteriler ya da Holimax.com ile temas kuran kişilerin beyan ettiği verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı gibi bu hukuken ve çalışma ilkelerimiz nedeniyle de yapılmaz. Beyan edilen veriler, doğru kabul edilir. Kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliği ilkesi Holimax.com tarafından da benimsenmiştir. Şirketimizin kendisine ulaşan resmî belgelerden veya ilgilisinin talebi üzerine işlemiş olduğu kişisel verileri günceller. Bunun için gerekli önlemleri alır. Gizlilik ve veri güvenliği Kişisel veriler gizlidir ve Holimax.com de bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel verilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. Holimax.com tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü partilerin özenle seçilmesi ve şirket içinde de veri koruma politikasına riayet edilmesi sağlanmaktadır. IV. Veri işleme amaçları: Holimax.com‘ nin kişisel verileri toplanması ve işlenmesi aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda icra edilecektir. Veriler, sözleşmenin kurulması ve müşterilere daha iyi hizmet sağlanması amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir. V. Müşteri, muhtemel müşteri ve iş ve çözüm ortakları verisi Sözleşme ilişkisi için verinin toplanması ve işlenmesi Müşterilerimiz ve muhtemel müşterilerimizle bir sözleşme ilişkisi kurulmuş ise, toplanmış olan kişisel veriler, müşterinin onayı alınmaksızın kullanılabilir. Ancak bu kullanım, sözleşme amacı doğrultusunda gerçekleşir. Sözleşmenin daha iyi icrası ve hizmetin gereklilikleri ölçüsünde veriler kullanılır ve gerektiğinde müşterilerle irtibata geçilerek güncellenir. Buna karşın müşteri adaylarımızın (muhtemel müşteri) bize kendileri tarafından bırakmış olduğu veriler, onlara sonrasında daha kolay ve kaliteli hizmet sunmak için işlenir. Bu veriler talepleri halinde bir sözleşme ilişkisine dönüşmemişse silinir. İş ve Çözüm Ortakları Verileri : Holimax.com, gerek iş gerekse çözüm ortakları ile veri paylaşımı yaparken hukuka uygun davranmayı ilke edinir. İş ve çözüm ortakları ile veri gizliliği taahhüdü ile ve ancak hizmetin gerektirdiği kadar veri paylaşılmakta ve bu taraflardan mutlaka veri güvenliğinin alınmasına ilişkin tedbirleri almaya zorlanmaktadır.
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
BİLGİLENDİRME Kullanıcı, Holimax ve iş ortakları proje sahibi firmalar tarafından, projeleri ile ilgili her türlü bilgilendirme, reklam, kampanya vb. içeriklerin telefon, sms, mms, e-posta gibi iletişim araçlarıyla tarafına tanıtımının yapılmasına muvafakat ettiğini, ayrıca bu gönderilerin durdurulmasını ücretsiz olarak talep etme hakkı olduğunu bildiğini kabul ve beyan eder. Tarafınızca paylaşılan veriler holimax sitesi içerisinde bulunan otellere ilişkin istatistiki çalışmalar yapılabilmesi ve gerektiğinde tarafınıza ulaşılabilmesi adına Holimax tarafından güvenli ortamlarda saklanır, işlenir ve ilgililerle paylaşılır.

Kaya Artemis Resort & Casino

  • Denize Sıfır
  • Çocuk Dostu Otel
  • Balayı Oteli
  • Özel Plaj
  • Tekerlekli Sandalyeye Uygun
  • Aile Oteli
  • Kredi Kartına 9 Taksit
  • Giriş Gününün 72 Saat Öncesine Kadar İptal Hakkı
  • Aquapark
Kaç Kişi
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
2.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
3.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
4.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+

Otel Olanakları

  • Özel Plaj
  • Açık Havuz
  • Açık Çocuk Havuzu
  • Kapalı Çocuk Havuzu
  • Kapalı Havuz
  • Aquapark
  • Güneş Şemsiyesi
  • Şezlong
  • Açık Restoran
  • Kapalı Restoran
  • Beach Bar
  • Lobi Bar
  • Bar
  • Pool Bar
  • Snack Bar
  • Sauna
  • Hamam
  • Kablosuz İnternet
  • Basketbol
  • Masa Tenisi
  • Plaj Voleybolu
  • Çocuk Kulübü
  • Fitness Merkezi
  • Tenis Sahası (Kort)
  • Doktor
  • Market
  • Kuru Temizleme
  • Çamaşırhane
  • Oyun Salonu
  • Masaj, Kese, Cilt Bakımı
  • Kuaför
  • Güzellik Merkezi
  • Su Sporları

Otel Bilgileri

Yiyecek ve İçecek

Dünya mutfaklarından eşsiz lezzetleri keşfe çıkın.

 

Ana Restoran

 

Hizmet Saatleri

  • 07:00 - 10:30 Sabah Kahvaltısı
  • 10:30 - 12:00 Geç Kahvaltı
  • 12:30 - 14:30 Öğle Yemeği
  • 18:30 - 21:00 Akşam Yemeği
  • 00:00 - 03:00 Gece Büfesi


Aperatif Lezzetler

 

Hizmet Saatleri

12:00 - 16:00 Snack Büfe


A’la Carte Restoran

 

Hizmet Saatleri

  • 19:00 - 22:00 Köy Kahvaltısı A’la Carte
  • 19:00 - 22:00 İtalyan A’la Carte
  • 19:00 - 24:00 Ocakbaşı A’la Carte
  • 19:00 - 24:00 Meyhane A’la Carte

 

* A la Carte Restoranlar ücretli ve rezervasyonlu hizmet vermektedirler.


Barlar

 

Hizmet Saatleri

  • 08:00 - 00:00 Lobby Bar
  • 09:00 - 00:00 Pool Bar
  • 09:00 - 19:00 Artemis Bar
  • 09:00 - 19:00 Beach Bar
  • 10:00 - 18:00 Aqua Bar
  • 16:00 - 24:00 Nargile Cafe
  • 23:00 - 03:00 Night Club

Hakkında

Deniz, Kum, Güneş…


4 mevsim tatil havası yaşatan iklimi, el değmemiş göz alabildiğine uzanan kumsalı, egzotik plajı, pırıl pırıl denizi, tarihi Artemis Tapınağının bir eşi olan mimarisi, lüks olanaklarla zenginleştirilmiş 739 odası, havuzları, SPA ve güzellik merkezi, kongre merkezi, toplantı salonları ve tüm diğer tüm cezbedici özellikleriyle Kaya Artemis, şaşırtıcı ve bir o kadar da hayranlık uyandırıcı.

Muhteşem bir deniz, muhteşem bir sahil, sınırsız eğlence, en verimli kongreler Kaya Artemis'te sizi bekliyor.

Oda Özellikleri

Konfor, lüks ve kişisel detayların misafirlere göre şekil aldığı büyüleyici bir manzarada, romantik ve etkileyici bir konaklama deneyimine davetlisiniz.

Otel Sporları

Artemis Casino

 

6 kıtada 80 casinonun mimari projesini gerçekleştiren WATG tarafından baştan aşağı yenilenen Artemis Casino; VIP salonu, canlı oyun masaları, ışıltılı barı ve özel restoranı ile misafirlerine sınırsız eğlence sunarken 3.600 m²'lik alanda tüm ihtişamıyla sizi bekliyor.

Çocuk Konsepti

Çocuklar bizim en ayrıcalıklı misafirlerimiz, tesisimizin prens ve prensesleridir!

 

Onlara muhteşem bir tatil hazırladık: Kıbrıs'ın en büyük Aquapark’ında harika vakit geçirecek, gün boyu özel eğitmenler ve bakıcılar eşliğinde eğlenceli aktivitelere katılacaklar. Akşam olunca da Anfi Tiyatroda çocuk tiyatrolarını izleyecek, Mini Diskoda doyasıya eğlenecekler. Kaya Artemis Kids Club'da her şey fiziksel ve moral gelişimlerine katkıda bulunmak, yıllarca akıllarından çıkmayacak bir tatil anısı oluşturmak için.

Balayı

Sunulan İmkanlar:
  • Özel oda süslemesi
  • A’la Carte Restoranda ücretsiz yemek (1 gün - Rezervasyon yapılması gerekir)
  • Odaya özel meyve sepeti ve şarap
  • Odaya kahvaltı servisi (1 gün) (Oda servisinden rezervasyon yapılması gerekir.)

Termal

Spa & Fitness


Tatilde yenilenmek, gençleşmek ve doyasıya dinlenmek isteyenler için Kaya Artemis Resort'un benzersiz SPA & wellness hizmetleri sizi bekliyor.


2 adet açık (VIP havuz 16 yaş ve üzeri içindir) ve 2 adet kapalı, 2 adet Türk hamamı, 2 jakuzi, 3 sauna, masaj, buhar odası, duşlar, sağlık ve güzellik merkezi, spor merkezinin yanı sıra, suyun tedavi edici ve dinlendirici özelliğinden faydalanmak isteyenler için en modern ekipmanlarla donatılmış Diana Wellness & SPA merkezinde ruhen ve bedenen yenilendiğinizi hissedeceksiniz.

Plaj ve Havuz

Plaj Bilgileri

 

Denize sıfır konumdaki tesisin 250 metre uzunluğunda kum plajı ve iskelesi bulunmaktadır.

 

* Tesisimizde şezlong ve güneş şemsiyesi ücretsiz, plaj havlusu ücretlidir.

* Tesisimizde şezlong, plaj şemsiyesi ve plaj havlusu ücretsizdir.


Havuz Bilgileri


  • 4x Açık Havuz (7 Kaydıraklı)
  • 1x Kapalı Havuz
  • 1x Açık Çocuk Havuzu (2 Kaydıraklı)
  • 1x Kapalı Çocuk Havuzu

Genel Uyarılar

Değerli misafirimiz,

 

Koronavirüs (Covid-19) pandemisi ve bu kapsamda getirilen uygulamalar, alınan tedbirler, önlemler ve kurallar mücbir sebep teşkil etmektedir. Bu nedenle otelin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı alanlar konaklamanız süresince sınırlandırılmış veya kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler kısmen veya tamamen sunulamayabilir ve/veya özel sınırlamalar dahilinde sunulabilir

  • Başarılı