Biz Sizi Arayalım
İsim Soyisim
Telefon Numarası
E-Mail
Aranma Tarihi
Aranma Zamanı
Biz Sizi Arayalım
İsim-Soyisim:
Telefon Numarası:
E-Mail:
Aranma Tarihi:
Aranma Zamanı:
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. I. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının amacı Bugüne kadar Holimax.com uğraştığımız işlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve hiçbir zaman üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Holimax.com taahhüt etmekteyiz. Şirketimizin kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır. II. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi Şirketimiz tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Kanun, bugün itibariyle bütün hükümleri ile yürürlüğe girmiştir. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Yine elimizdeki bazı veriler ise, kişisel olmaktan çıkarılmakta ve anonimleştirilmektedir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılan verilerdir ve Kanun uygulamasına ve Politikamıza tabi değildir. Holimax.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir. III. Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma Holimax.com, topladığı ya da kendisine diğer şirketlerden gelen verilerin kaynağını sorgular ve bunların hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Bu çerçevede Holimax.com’ nin sunduğu hizmetleri satan üçüncü taraflara (acentelerin ve diğer aracı kurumların da) kişisel verilere korunması amacıyla gerekli uyarı ve bildirimleri yapar. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma: Holimax.com , kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme: : Holimax.com ancak sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz. d) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma: Holimax.com, sadece verileri işlendikleri amaçla sınırlı ve hizmetin gerektirdiği ölçüde kullanır. e) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme: Holimax.com, sözleşmeler kaynaklı verileri Kanunun ihtilaf çıkma süreleri, ticaret ve vergi hukukunun gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir. Önemle belirtelim ki, : Holimax.com, verileri ister rıza isterse kanuna uygun bir şekilde toplamış ya da işlemiş olsun yine de yukarıda sıraladığımız bu ilkeler geçerlidir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu m.11’e göre aşağıda sayılan haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kolaylaştırmak için sizler için ayrıca bir başvuru formu da : Holimax.com tarafından hazırlanmıştır. Kişisel verileri işlenen kişiler, : Holimax.com tarafından web sayfamızda duyurulan ilgilimize başvurarak kendi verisi ile ilgili olarak; a) Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. : Holimax.com olarak bu haklara saygılıyız. Azami Tasarruf İlkesi/Cimrilik İlkesi Azami tasarruf ilkesi ya da cimrilik ilkesi adı verilen bu ilkemize : Holimax.com‘ e ulaşan veriler, ancak gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Bu nedenle hangi verileri toplayacağımız amaca göre belirlenir. Gerekli olmayan veriler toplanmaz. Şirketimize intikal eden diğer veriler de aynı şekilde şirket bilişim sistemlerine aktarılır. Fazlalık bilgiler, sisteme kaydedilmez, silinir ya da anonim hale getirilir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılabilir. Özel nitelikli verilerden sağlık verileri sadece müşterilere daha iyi hizmet vermek ve onların sağlığını korumak amacıyla alınır ve sistemde özenle tutulur. Kişisel verilerin silinmesi Kanunen saklanması gereken sürelerin dolması, yargı süreçlerinin tamamlanması ya da diğer gereklilikler ortadan kalktığında şirketimiz tarafından bu veriler kendiliğinden ya da ilgili kişinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Doğruluk ve veri güncelliği : Holimax.com bünyesinde bulunan veriler, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işlenir. Holimax.com, müşteriler ya da Holimax.com ile temas kuran kişilerin beyan ettiği verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı gibi bu hukuken ve çalışma ilkelerimiz nedeniyle de yapılmaz. Beyan edilen veriler, doğru kabul edilir. Kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliği ilkesi Holimax.com tarafından da benimsenmiştir. Şirketimizin kendisine ulaşan resmî belgelerden veya ilgilisinin talebi üzerine işlemiş olduğu kişisel verileri günceller. Bunun için gerekli önlemleri alır. Gizlilik ve veri güvenliği Kişisel veriler gizlidir ve Holimax.com de bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel verilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. Holimax.com tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü partilerin özenle seçilmesi ve şirket içinde de veri koruma politikasına riayet edilmesi sağlanmaktadır. IV. Veri işleme amaçları: Holimax.com‘ nin kişisel verileri toplanması ve işlenmesi aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda icra edilecektir. Veriler, sözleşmenin kurulması ve müşterilere daha iyi hizmet sağlanması amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir. V. Müşteri, muhtemel müşteri ve iş ve çözüm ortakları verisi Sözleşme ilişkisi için verinin toplanması ve işlenmesi Müşterilerimiz ve muhtemel müşterilerimizle bir sözleşme ilişkisi kurulmuş ise, toplanmış olan kişisel veriler, müşterinin onayı alınmaksızın kullanılabilir. Ancak bu kullanım, sözleşme amacı doğrultusunda gerçekleşir. Sözleşmenin daha iyi icrası ve hizmetin gereklilikleri ölçüsünde veriler kullanılır ve gerektiğinde müşterilerle irtibata geçilerek güncellenir. Buna karşın müşteri adaylarımızın (muhtemel müşteri) bize kendileri tarafından bırakmış olduğu veriler, onlara sonrasında daha kolay ve kaliteli hizmet sunmak için işlenir. Bu veriler talepleri halinde bir sözleşme ilişkisine dönüşmemişse silinir. İş ve Çözüm Ortakları Verileri : Holimax.com, gerek iş gerekse çözüm ortakları ile veri paylaşımı yaparken hukuka uygun davranmayı ilke edinir. İş ve çözüm ortakları ile veri gizliliği taahhüdü ile ve ancak hizmetin gerektirdiği kadar veri paylaşılmakta ve bu taraflardan mutlaka veri güvenliğinin alınmasına ilişkin tedbirleri almaya zorlanmaktadır.
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
BİLGİLENDİRME Kullanıcı, Holimax ve iş ortakları proje sahibi firmalar tarafından, projeleri ile ilgili her türlü bilgilendirme, reklam, kampanya vb. içeriklerin telefon, sms, mms, e-posta gibi iletişim araçlarıyla tarafına tanıtımının yapılmasına muvafakat ettiğini, ayrıca bu gönderilerin durdurulmasını ücretsiz olarak talep etme hakkı olduğunu bildiğini kabul ve beyan eder. Tarafınızca paylaşılan veriler holimax sitesi içerisinde bulunan otellere ilişkin istatistiki çalışmalar yapılabilmesi ve gerektiğinde tarafınıza ulaşılabilmesi adına Holimax tarafından güvenli ortamlarda saklanır, işlenir ve ilgililerle paylaşılır.

Miarosa İncekum Beach

Güvenli Turizm Sertifikalı Otel

Güvenli Turizm Sertifikası, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca başlatılan ve TÜRKAK (Türkiye Akreditasyon Kurumu) tarafından başlatılan bir uygulamadır. Belge alımı zorunluluk teşkil etmemekle beraber, gönüllü olarak Sağlık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu korona virüs tedbirleri ve hijyen uygulamalarının gerekliliklerini yerine getiren tesislere verilmektedir. Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazanmış tesisler, yetkili akreditasyon firmaları tarafından düzenli olarak sağlık ve hijyen kriterlerine uygunluğu açısından denetlenmektedir.  Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın internet sitesinden bu tesisler duyurulacaktır. Tesislerde ‘Güvenli Turizm Sertifikası’ misafirlerin görebilecekleri bir alana yerleştirilerek ve belgenin üzerindeki kare kod uygulaması ile misafirler denetleyici firmaların almış oldukları kayıtları görebilecektir.

  • Çocuk Dostu Otel
  • Özel Plaj
  • Aile Oteli
  • Kredi Kartına 9 Taksit
  • Giriş Gününün 72 Saat Öncesine Kadar İptal Hakkı
En iyi fiyat güvencesi

En iyi fiyat güvencesi kapsamındaki bir oteli TÜRSAB üyesi bir firmanın internet sitesinde aynı şartlar geçerli olmak koşuluyla daha uygun bir fiyata bulmanız durumunda lütfen bize ulaşın. Detaylar için

Kaç Kişi
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
2.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
3.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
4.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+

Otel Olanakları

  • Disco
  • Özel Plaj
  • Açık Havuz
  • Kapalı Havuz
  • Çocuk Havuzu
  • Su Kaydırağı
  • Kapalı Restoran
  • Beach Bar
  • Pool Bar
  • Snack Bar
  • Sauna
  • Hamam
  • Buhar Odası
  • Spa Merkezi
  • Kablosuz İnternet
  • Basketbol
  • Masa Tenisi
  • Plaj Voleybolu
  • Fitness Merkezi
  • Tenis Kortu Aydınlatması
  • Tenis Sahası (Kort)
  • Doktor
  • Kuyumcu
  • Tenis Ekipmanları
  • Masaj, Kese, Cilt Bakımı
  • Su Sporları

Otel Bilgileri

Yiyecek ve İçecek

Günlük konseptlerle şekillenen menülerimizle hem güzel beslenmenize hem de lezzete odaklanıyoruz. Mutfak ekibi tarafından hazırlanan yiyecekler farklı damak tatlarına hitap edebilen çeşitliliğe sahiptir.


Hizmet Saatleri


Sunny Restoran

  • 07:00 - 10:00 Kahvaltı (Açık Büfe)
  • 10:00 - 11:00 Geç Kahvaltı (Mini Açık Büfe)
  • 12:30 - 14:30 Öğle Yemeği (Açık Büfe, Diyet Büfesi, Çocuk Büfesi)
  • 19:00 - 21:30 Akşam Yemeği (Açık Büfe, Diyet Büfesi, Çocuk Büfesi)
  • 23:00 - 01:00 Gece Yemeği


Snack

  • 11:00 - 12:30 Snack Menü Seçenekleri
  • 11:00 - 17:30 Street Food Snack (Döner ve Taze Atıştırmalıklar)
  • 15:00 - 17:30 Snack Menü Seçenekleri

 

Home Bakery

  • 12:00 - 18:00 Pasta ve Kek

 

A’la Carte

  • 19:00 - 21:30 Türk Mutfağı

  • * A’la Carte Restoranlar hava koşullarına bağlı olarak haftada 6 gün hizmet vermektedir.
  • * A’la Carte Restoranlardan minimum 7 günlük konaklamalarda 1 defa ücretsiz yararlanılır.

 

Barlar

  • 24 Saat Açık Pool Bar
  • 10:00 - 17:00 Beach Bar
  • 10:00 - 17:30 Snack Bar
  • 10:00 - 22:00 Enjoy Beer Bar
  • 10:00 - 22:00 Home Bakery Bar

 

*Barlarımızda yerli alkollü, alkolsüz içecekler ve 1 çeşit import viski servis edilir. Ücretsiz import viski servisi 10:00- 24:00 saatleri arasındadır.

Hakkında

Miarosa İncekum Beach, bütün aileye ve aile içerisindeki her kuşağa, ayrı ayrı eğlenme ve dinlenme ortamı yaratma arzusundan doğmuştur. Çocuklarınız ile birlikte rahat bir tatil sıcak ve samimi bir ortam konseptimizin ana temasıdır.

Tesis Özellikleri

Alanya İncekum sahilinde denize 50 metre mesafede ve 11.000 m2 alan üzerinde kurulu olan Miarosa İncekum Beach;

 

  • Avsallar Beldesi’ne sadece 3 km uzaklıkta
  • Alanya Şehir Merkezi’ne sadece 25 km uzaklıkta
  • Gazipaşa Havalimanı’na sadece 65 km uzaklıkta
  • Antalya Havalimanı’na sadece 100 km uzaklıkta

Oda Özellikleri

Misafirlerinin konforu için tüm ince detaylar düşünülerek tasarlanan, doğa ve deniz manzaralı, ferah, tam donanımlı bir konaklama ortamı sunan toplam 234 odası ve 468 yatak kapasitesiyle Miarosa İncekum Beach Hotel, misafirlerine hizmet vermektedir.


Standart Kara Manzaralı Oda

Konforunuza yönelik tasarlanan standart kara manzaralı odalarda Miarosa İncekum Beach'in kusursuz hizmetlerini deneyimleyin.


Standart Deniz Manzaralı Oda

Şık tasarımı ve ferah yaşam alanıyla standart deniz manzaralı odalar, Akdeniz’in muhteşem manzarasını konforla buluşturuyor.


Aile Odası

Aile odası, standart odalardan daha geniş ve ranzalıdır. Çocuklu aileler için en doğru seçimdir.


İki Odalı Aile Odası (Kara Manzaralı)

İncekum’un enfes doğasıyla baş başa kalacağınız kara manzaralı aile odalarımızda ailenizle birlikte unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyoruz.


İki Odalı Aile Odası (Deniz Manzaralı)

Ailenizle keyifli anlar biriktirmeniz için özenle tasarlanmış bu odalarda ailenizle birlikte tatilin keyfini ve konforunu hissedin.

Otel Sporları

Miarosa İncekum Beach Hotel, her yaşa hitap eden eğlence ve spor alanlarının yanı sıra günün her saatine özel olarak planlanmış aktiviteler de yer almaktadır. Özel şovlar, sürpriz gösteriler, sezona ve özel günlere özgü gösterilerle aktivite ve eğlenceyi misafirlerine bir arada sunar.


Gündüz Aktiviteleri      

Basketbol, boccia, plaj voleybolu, su jimnastiği, mini futbol, masa tenisi, step, aerobik, dans dersleri, dart, turnuvalar, yarışmalar, tenis...


Akşam Aktiviteleri

Haftanın belirli günlerinde profesyonel show, canlı müzik, konsept parti, beach parti, tema akşamları, gala gecesi, misafir şovları...

Çocuk Konsepti

Özel dizayn edilmiş Toucan Academy çocuk kulübümüzde, özel eğitimli personelimizle, Toucan Kids 4 yaş - 7 yaş ve Toucan Junior 8 yaş - 12 yaş çocuk grupları için gün boyu ve akşam belirli saatlerde hizmet verilmektedir.

Termal

Tatilinizde huzura zaman açın. Programınıza, masaj ve terapilerle gelen sağlığı da ekleyin. Kaliteli bir yaşamın yolu ruhsal ve bedensel dengeden geçiyor. Miarosa Ghazal Resort Hotel Spa Merkezi’nin mistik atmosferi içerisinde huzuru bulacak, uzmanların ellerinde yenilenecek, tüm streslerinizden arınmanın hazzını yaşayacaksınız.

 

Türk Hamamı

Osmanlı-Türk kültürünün önemli değerlerinden biri olan Türk hamamı ile temizlik ve keyfi bir arada yaşayın! Isı ve buharın etkisiyle vücudunuz toksinlerden arınırken, kan dolaşımınız hızlanacak, hamamın otantik atmosferinde yaptıracağınız kese ile ölü derilerinizden kurtulup ferahladığınızı hissedeceksiniz!

 

Sauna

İçerisindeki sıcak ve kuru hava ile vücudunuzun terlemesini sağlayarak toksinleri vücudunuzdan uzaklaştıran saunalar; yüksek ısıları sayesinde gözeneklerinizi açarak cildinizi ölü hücrelerden arındırıyor. Saunanın rahatlatıcı etkisinin ardından taze bitkilerle hazırlanan çaylarınızı yudumlarken fiziksel ve ruhsal yorgunluğunuzu atıp enerjinizi tazeleyebilirsiniz.

Plaj ve Havuz

Plaj Bilgileri

Tesisimizin 70 metre uzunluğundaki sahilinde denizin keyfini çıkartabilirsiniz. Tesisin kendine ait özel kum plajı bulunmaktadır. 


Havuz Bilgileri

  • 1x Açık Havuz
  • 1x Açık Çocuk Havuzu
  • 1x Aquapark (2 Kaydıraklı)

Genel Uyarılar

Değerli misafirimiz,

 

Koronavirüs (Covid-19) pandemisi ve bu kapsamda getirilen uygulamalar, alınan tedbirler, önlemler ve kurallar mücbir sebep teşkil etmektedir. Bu nedenle otelin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı alanlar konaklamanız süresince sınırlandırılmış veya kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler kısmen veya tamamen sunulamayabilir ve/veya özel sınırlamalar dahilinde sunulabilir. 

  • Başarılı