Biz Sizi Arayalım
İsim Soyisim
Telefon Numarası
E-Mail
Aranma Tarihi
Aranma Zamanı
Biz Sizi Arayalım
İsim-Soyisim:
Telefon Numarası:
E-Mail:
Aranma Tarihi:
Aranma Zamanı:
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. I. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının amacı Bugüne kadar Holimax.com uğraştığımız işlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve hiçbir zaman üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Holimax.com taahhüt etmekteyiz. Şirketimizin kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır. II. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi Şirketimiz tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Kanun, bugün itibariyle bütün hükümleri ile yürürlüğe girmiştir. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Yine elimizdeki bazı veriler ise, kişisel olmaktan çıkarılmakta ve anonimleştirilmektedir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılan verilerdir ve Kanun uygulamasına ve Politikamıza tabi değildir. Holimax.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir. III. Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma Holimax.com, topladığı ya da kendisine diğer şirketlerden gelen verilerin kaynağını sorgular ve bunların hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Bu çerçevede Holimax.com’ nin sunduğu hizmetleri satan üçüncü taraflara (acentelerin ve diğer aracı kurumların da) kişisel verilere korunması amacıyla gerekli uyarı ve bildirimleri yapar. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma: Holimax.com , kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme: : Holimax.com ancak sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz. d) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma: Holimax.com, sadece verileri işlendikleri amaçla sınırlı ve hizmetin gerektirdiği ölçüde kullanır. e) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme: Holimax.com, sözleşmeler kaynaklı verileri Kanunun ihtilaf çıkma süreleri, ticaret ve vergi hukukunun gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir. Önemle belirtelim ki, : Holimax.com, verileri ister rıza isterse kanuna uygun bir şekilde toplamış ya da işlemiş olsun yine de yukarıda sıraladığımız bu ilkeler geçerlidir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu m.11’e göre aşağıda sayılan haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kolaylaştırmak için sizler için ayrıca bir başvuru formu da : Holimax.com tarafından hazırlanmıştır. Kişisel verileri işlenen kişiler, : Holimax.com tarafından web sayfamızda duyurulan ilgilimize başvurarak kendi verisi ile ilgili olarak; a) Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. : Holimax.com olarak bu haklara saygılıyız. Azami Tasarruf İlkesi/Cimrilik İlkesi Azami tasarruf ilkesi ya da cimrilik ilkesi adı verilen bu ilkemize : Holimax.com‘ e ulaşan veriler, ancak gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Bu nedenle hangi verileri toplayacağımız amaca göre belirlenir. Gerekli olmayan veriler toplanmaz. Şirketimize intikal eden diğer veriler de aynı şekilde şirket bilişim sistemlerine aktarılır. Fazlalık bilgiler, sisteme kaydedilmez, silinir ya da anonim hale getirilir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılabilir. Özel nitelikli verilerden sağlık verileri sadece müşterilere daha iyi hizmet vermek ve onların sağlığını korumak amacıyla alınır ve sistemde özenle tutulur. Kişisel verilerin silinmesi Kanunen saklanması gereken sürelerin dolması, yargı süreçlerinin tamamlanması ya da diğer gereklilikler ortadan kalktığında şirketimiz tarafından bu veriler kendiliğinden ya da ilgili kişinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Doğruluk ve veri güncelliği : Holimax.com bünyesinde bulunan veriler, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işlenir. Holimax.com, müşteriler ya da Holimax.com ile temas kuran kişilerin beyan ettiği verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı gibi bu hukuken ve çalışma ilkelerimiz nedeniyle de yapılmaz. Beyan edilen veriler, doğru kabul edilir. Kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliği ilkesi Holimax.com tarafından da benimsenmiştir. Şirketimizin kendisine ulaşan resmî belgelerden veya ilgilisinin talebi üzerine işlemiş olduğu kişisel verileri günceller. Bunun için gerekli önlemleri alır. Gizlilik ve veri güvenliği Kişisel veriler gizlidir ve Holimax.com de bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel verilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. Holimax.com tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü partilerin özenle seçilmesi ve şirket içinde de veri koruma politikasına riayet edilmesi sağlanmaktadır. IV. Veri işleme amaçları: Holimax.com‘ nin kişisel verileri toplanması ve işlenmesi aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda icra edilecektir. Veriler, sözleşmenin kurulması ve müşterilere daha iyi hizmet sağlanması amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir. V. Müşteri, muhtemel müşteri ve iş ve çözüm ortakları verisi Sözleşme ilişkisi için verinin toplanması ve işlenmesi Müşterilerimiz ve muhtemel müşterilerimizle bir sözleşme ilişkisi kurulmuş ise, toplanmış olan kişisel veriler, müşterinin onayı alınmaksızın kullanılabilir. Ancak bu kullanım, sözleşme amacı doğrultusunda gerçekleşir. Sözleşmenin daha iyi icrası ve hizmetin gereklilikleri ölçüsünde veriler kullanılır ve gerektiğinde müşterilerle irtibata geçilerek güncellenir. Buna karşın müşteri adaylarımızın (muhtemel müşteri) bize kendileri tarafından bırakmış olduğu veriler, onlara sonrasında daha kolay ve kaliteli hizmet sunmak için işlenir. Bu veriler talepleri halinde bir sözleşme ilişkisine dönüşmemişse silinir. İş ve Çözüm Ortakları Verileri : Holimax.com, gerek iş gerekse çözüm ortakları ile veri paylaşımı yaparken hukuka uygun davranmayı ilke edinir. İş ve çözüm ortakları ile veri gizliliği taahhüdü ile ve ancak hizmetin gerektirdiği kadar veri paylaşılmakta ve bu taraflardan mutlaka veri güvenliğinin alınmasına ilişkin tedbirleri almaya zorlanmaktadır.
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
BİLGİLENDİRME Kullanıcı, Holimax ve iş ortakları proje sahibi firmalar tarafından, projeleri ile ilgili her türlü bilgilendirme, reklam, kampanya vb. içeriklerin telefon, sms, mms, e-posta gibi iletişim araçlarıyla tarafına tanıtımının yapılmasına muvafakat ettiğini, ayrıca bu gönderilerin durdurulmasını ücretsiz olarak talep etme hakkı olduğunu bildiğini kabul ve beyan eder. Tarafınızca paylaşılan veriler holimax sitesi içerisinde bulunan otellere ilişkin istatistiki çalışmalar yapılabilmesi ve gerektiğinde tarafınıza ulaşılabilmesi adına Holimax tarafından güvenli ortamlarda saklanır, işlenir ve ilgililerle paylaşılır.
Güvenli Turizm Sertifikalı Otel

Güvenli Turizm Sertifikası, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca başlatılan ve TÜRKAK (Türkiye Akreditasyon Kurumu) tarafından başlatılan bir uygulamadır. Belge alımı zorunluluk teşkil etmemekle beraber, gönüllü olarak Sağlık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu korona virüs tedbirleri ve hijyen uygulamalarının gerekliliklerini yerine getiren tesislere verilmektedir. Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazanmış tesisler, yetkili akreditasyon firmaları tarafından düzenli olarak sağlık ve hijyen kriterlerine uygunluğu açısından denetlenmektedir.  Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın internet sitesinden bu tesisler duyurulacaktır. Tesislerde ‘Güvenli Turizm Sertifikası’ misafirlerin görebilecekleri bir alana yerleştirilerek ve belgenin üzerindeki kare kod uygulaması ile misafirler denetleyici firmaların almış oldukları kayıtları görebilecektir.

  • Çocuk Dostu Otel
  • Balayı Oteli
  • Özel Plaj
  • Aile Oteli
  • Şehir Oteli
  • Kredi Kartına 9 Taksit
  • Giriş Gününün 72 Saat Öncesine Kadar İptal Hakkı
En iyi fiyat güvencesi

En iyi fiyat güvencesi kapsamındaki bir oteli TÜRSAB üyesi bir firmanın internet sitesinde aynı şartlar geçerli olmak koşuluyla daha uygun bir fiyata bulmanız durumunda lütfen bize ulaşın. Detaylar için

Kaç Kişi
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
2.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
3.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
4.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+

Otel Olanakları

  • Döviz Bozdurma
  • Kablosuz İnternet
  • Lobi Bar
  • Fitness Merkezi
  • Mini Futbol
  • Sauna
  • Masa Tenisi
  • Hamam
  • Mini Kulüp
  • Otopark
  • Buhar Odası
  • Açık Havuz
  • Çocuk Oyun Parkı
  • Çocuk Havuzu
  • Resepsiyon Hizmeti
  • Lobi
  • Spa Merkezi
  • Doktor
  • Kuru Temizleme
  • Çamaşırhane
  • Tenis Sahası Işıklandırma
  • Masaj, Kese, Cilt Bakımı
  • Market
  • Toplantı Salonu
  • Telefon ve Faks Hizmeti
  • Tenis Sahası (Kort)
  • Güzellik Merkezi
  • Tenis Dersi

Otel Bilgileri

Yiyecek ve İçecek

Rixos Downtown Antalya eşsiz Türk lezzetlerinden modern Avrupa mutfağına kadar uluslararası birçok seçeneğe sahiptir. Otel barlarında sabah kahvesinden güneşi batırmaya eşlik edecek kokteyllere kadar her şeyi bulabilirsiniz.

Rixos Downtown Antalya konuklarına şık ve zarif bir restoran keyfinden samimi ve rahat bir ortama kadar farklı seçenekler sunar. Burada Türk mutfağının ve uluslararası lezzetlerin sunulduğu zengin bir açık büfeden nefis atıştırmalıklar ve tatlılar keşfedebileceğiniz Lobby Lounge'a kadar birçok leziz seçenek sizi bekliyor.

Her Şey Dahil konaklamalarda sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsiz. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde yerli ve yabancı alkollü ve alkolsüz içecekler Lounge Bar'da 24 saat ücretsiz. Minibara her gün 2 adet su, 1'er adet soft içecek (cola, fanta, gazoz, soğuk çay) ile 1 adet bira ile yenileniyor. A la carte restoranlar rezervasyonlu ve ücretli. Lounge Bar 24 saat hizmet veriyor. Tropic Bar 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Oda servisi ücretli.


06.30-10.30 Kahvaltı
09.00-20.00 Sundowner Bar
09.00-00.00 Lobby Bar
10.00-18.00 Tropic Bar (Yiyecek Servisi)
10.00-00.00 Tropic Bar (İçecek Servisi)
12.30-14.30 Öğle Yemeği
15.00-18.00 Rixos Lounge A la Carte (ücretsiz)
19.00-21.30 Akşam Yemeği
24 Saat Lounge Bar

Hakkında

Rixos Downtown Antalya, Antalya'nın tam ortasında şehir ve doğayı mükemmel bir şekilde bir araya getiriyor. Akdeniz'in ve Toros Dağları'nın benzersiz manzarasına sahip Rixos Downtown tatil keyfini kültürel zenginliklerle çeşitlendirmek isteyenler için ideal bir seçim. 

Medeniyetin kurulmasında Türkiye'nin rolünü gözler önüne seren Hadrian Kapısı'ndan yatlarla dolu marinaya kadar Antalya'nın cazibesi sonsuz. Burada resort içinde veya şehirde yaşayacağınız keyif dolu anlara her zaman masmavi bir gökyüzü, huzur dolu yemyeşil dağlar ve engin denizin ışıltısı eşlik edecek. Rixos Downtown Antalya şehir merkezinde eşsiz bir resort ortamı yaratıyor. 

Her an her yerde spor yapmayı sevenleri memnun etmeyi başaran Rixos Downtown Antalya, açık havuzları, tenis kortları, en son yenilikleri sunan fitness salonu ile geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.

Otel Sporları

Voleybol Sahası
Rixos Downtown Antalya, taze biçilmiş çimenlerin arasında, palmiye ağaçları ve modern ritimlerin eşliğiyle tropikal bir deneyim sunuyor. Rixos Downtown Antalya ailesi, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte size, taze ve unutulmaz bir deneyim yaşatmak için sabırsızlıkla bekliyor.
Rixos Downtown Antalya voleybol sahası, 300 m2 alan üzerine kurulu ve tamamen düz olup, aileniz ve sevdiklerinizle sizi tropik bir ormanda hissettiren aurası ile en yeni ekipmanlarla donatılmıştır.


Dart
Dart oynamayı seviyor ve atışlarınıza güveniyorsanız. Aileniz ve sevdiklerinizle keyifli ve enfes bir tatil geçirmek için Rixos Downtown Antalya mükemmel bir seçim olacaktır. Rixos Downtown Antalya'nın dart alanı mükemmel bir tropik bar ile iç içe olduğundan, Antalya'nın en profesyonel barmenleri tarafından dart oynarken sizin için hazırlanan soğuk ve özel kokteyllerin tadını çıkarabilirsiniz.
Rixos ailesi, DJ parti ile Akdeniz atmosferinde düzenlediğimiz dart yarışmalarının yeni şampiyonu olmak için sizleri Rixos Downtown Antalya'da görmekten mutluluk duyacaktır.


Jenga
Kim dengeli ve düzenli bir hayat yaşamak istemez ki?
Rixos Downtown Antalya'nın en popüler ve tercih edilen aktivitelerinden biri olan Jenga oyunu. Çocuklar kadar yetişkinlerin de tercih ettiği bu aktivite, canlı müzik eşliğinde sınırsız içecek servisi ile sevdiklerinizle sohbet edebileceğiniz samimi bir ortam yaratır.
Unutulmaz bir tatil ve canlı geceler için Rixos ailesi sizi Rixos Downtown Antalya'da görmekten mutluluk duyar.


Masa Tenisi
Masa tenisi, herkesin sevdiği bir oyun. Tatilinizin tadını çıkarmak için mükemmel bir seçenek. Rixos Downtown Antalya'nın havuz kenarındaki masa tenisi alanı sınırsız içecek servisi ile tatilinizi daha özel kılmak için hizmete hazır.
Masa tenisi alanı son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış olup, aileniz ve sevdiklerinizle Rixos Downtown Antalya'da elit ve unutulmaz bir deneyim yaşatmak için sizleri bekliyor.


Futbol Sahası
Futbol sahası 250 m2 alan üzerinde yer almaktadır. Rixos Downtown Antalya'nın siz değerli misafirlerimiz için düzenlediği bu alanda, tamamen korunaklı ve profesyonel bir futbol sahası ortamında sevdikleriniz ile çam ağaçları ve palmiye ağaçları altında maç yapabilirsiniz.


Basketbol Sahası
Sevdiklerinizle basketbol oynamak için Rixos Downtown Antalya doğru adrestir. Bu özel kort, en yeni ekipmanlarla tasarlanmıştır. Siz değerli misafirlerimize inanılmaz bir tropikal Akdeniz ortamında havuz başında unutulmaz ve eşsiz bir Rixos Downtown Antalya deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Alanı 7/24 istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
Rixos Downtown Antalya, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için orada. Rixos'u seçin, tatiliniz lüks ve unutulmaz geçsin.

Çocuk Konsepti

Rixos markasının en büyük değerlerinden biri olan Rixy Kids Club, 2020 yılında Rixos Downtown Antalya tarafından yenilenmiştir. Yeniliklerin mimari ve konsept açısından etkileri Rixy Kids Club’ın her bir noktasında ve genel atmoosferinde oldukça kedini hissettirmektedir.Alanında uzman ekip arkadaşlarımızın gözetmenliği ve yeni dizaynı; minik misafirlerine yaratıcı olma konusunda ilham veren ve eğlence isteklerini ortaya koyabilecekleri güvenli bir sığınak gibi hissetmeleri için değiştirilmiştir. Ayrıca, ilave spor ve outdoor spor alanları eklenmiştir.


Yaş Grupları
Smiley Babies/Baby (0-4, ebeveynleri ile birlikte)
Cool Kids (4-12)


Aktiviteler
Rixy Kids Club’da çocuklarınızın aynı anda hem öğrenip hem de eğlenebilecekleri bir çok eğlenceli ve öğretici aktivite bulunmaktadır. Sabahları, sevimli misafirlerimiz El Yıkama ve Bakımıile ilgili bir eğitim etkinliği almaktadır, ardından tüm alanı, oyuncakları ve aletleri dezenfekte etmek için bir ara verilmektedir. Survivor, Müzikli Sandalye Kapmaca, Masa Oyunu, Kart Oyunu, Dans gibi etkinlikler sayesinde sevimli minik misafirlerimiz  yeni arkadaşlıklar kurup, iletişim yetilerini geliştirirken aynı zamanda tatillerinin tadını çıkarmaktadır. Aynı şekilde, Rixy Kids Club’da verdiğimiz Boyama, Kolye ve Bilezik Yapımı ve Çizim Kursları, yaratıcılıklarını özgür bir şekilde ortaya çıkarma ve el becerilerini geliştirmeye yöneliktir.


Spor Rixy Kids Club'da, Futbol ve Rixy Tabata gibi sevimli misafirlerimizin harika enerjilerini harcayabilecekleri, takım kurma ve birlikte çalışma becerilerini geliştirebilecekleri eğlenceli ve öğretici spor aktivitelerimiz bulunmaktadır. Özellikle son zamanlarda dünyada popüler hale gelen Tabata, hem yetişkinlerin hem de çocukların ilgisini çekmiş olup, vücut ve beyin koordinasyonunu geliştirmek için tam anlamıyla eşsiz bir aktivitedir.

Balayı

Kalp şeklinde balayı pastası  Mevsim Meyveleri, Odaya balayı kahvaltısı servisi, Şarap ikramı

Ek Bilgiler

Rixos Premium Belek, Rixos Downtown, Rixos Beldibi ve Rixos Premium Tekirova misafirleri, 5 Mart itibariyle sezon sonuna kadar, konakladıkları tarihlerde The Land of Legends’a ücretsiz olarak giriş yapabiliyorlar. 

The Land of Legends’ta; Adventure Park açık ancak Aqua Park (havuzlar ve kaydıraklar) bölümü kapalıdır.

Tesiste, kablosuz internet (Wi-Fi) ücretsiz.

Rixos Downtown Antalya odalarına giriş, saat 14.00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00'dir. 

Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor.

Balayı paketinden yararlanmak isteyen çiftlerin, evlilik tarihinden itibaren bir ay içinde yapacakları konaklamalar için check-in sırasında evlilik cüzdanlarını göstermeleri gerekiyor.

Genel Uyarılar

Tesislerin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı hizmet alanlarının kullanımı, Covid-19 kapsamında çıkan genelgeler ve yasal düzenlemelere göre konaklama süresince sınırlandırılmış ya da kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler ise kısmen veya tamamen sunulamayabilir. Tesis gerekli doluluğu sağlayamadığı takdirde konsept veya konsept dahilinde değişiklik uygulayabilir.


Konum ve haritalar bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu gerçekleştiren kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin adı, soyadı ve kişisel bilgilerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

  • Başarılı