Biz Sizi Arayalım
İsim Soyisim
Telefon Numarası
E-Mail
Aranma Tarihi
Aranma Zamanı
Biz Sizi Arayalım
İsim-Soyisim:
Telefon Numarası:
E-Mail:
Aranma Tarihi:
Aranma Zamanı:
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. I. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının amacı Bugüne kadar Holimax.com uğraştığımız işlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve hiçbir zaman üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Holimax.com taahhüt etmekteyiz. Şirketimizin kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır. II. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi Şirketimiz tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Kanun, bugün itibariyle bütün hükümleri ile yürürlüğe girmiştir. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Yine elimizdeki bazı veriler ise, kişisel olmaktan çıkarılmakta ve anonimleştirilmektedir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılan verilerdir ve Kanun uygulamasına ve Politikamıza tabi değildir. Holimax.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir. III. Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma Holimax.com, topladığı ya da kendisine diğer şirketlerden gelen verilerin kaynağını sorgular ve bunların hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Bu çerçevede Holimax.com’ nin sunduğu hizmetleri satan üçüncü taraflara (acentelerin ve diğer aracı kurumların da) kişisel verilere korunması amacıyla gerekli uyarı ve bildirimleri yapar. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma: Holimax.com , kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme: : Holimax.com ancak sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz. d) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma: Holimax.com, sadece verileri işlendikleri amaçla sınırlı ve hizmetin gerektirdiği ölçüde kullanır. e) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme: Holimax.com, sözleşmeler kaynaklı verileri Kanunun ihtilaf çıkma süreleri, ticaret ve vergi hukukunun gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir. Önemle belirtelim ki, : Holimax.com, verileri ister rıza isterse kanuna uygun bir şekilde toplamış ya da işlemiş olsun yine de yukarıda sıraladığımız bu ilkeler geçerlidir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu m.11’e göre aşağıda sayılan haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kolaylaştırmak için sizler için ayrıca bir başvuru formu da : Holimax.com tarafından hazırlanmıştır. Kişisel verileri işlenen kişiler, : Holimax.com tarafından web sayfamızda duyurulan ilgilimize başvurarak kendi verisi ile ilgili olarak; a) Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. : Holimax.com olarak bu haklara saygılıyız. Azami Tasarruf İlkesi/Cimrilik İlkesi Azami tasarruf ilkesi ya da cimrilik ilkesi adı verilen bu ilkemize : Holimax.com‘ e ulaşan veriler, ancak gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Bu nedenle hangi verileri toplayacağımız amaca göre belirlenir. Gerekli olmayan veriler toplanmaz. Şirketimize intikal eden diğer veriler de aynı şekilde şirket bilişim sistemlerine aktarılır. Fazlalık bilgiler, sisteme kaydedilmez, silinir ya da anonim hale getirilir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılabilir. Özel nitelikli verilerden sağlık verileri sadece müşterilere daha iyi hizmet vermek ve onların sağlığını korumak amacıyla alınır ve sistemde özenle tutulur. Kişisel verilerin silinmesi Kanunen saklanması gereken sürelerin dolması, yargı süreçlerinin tamamlanması ya da diğer gereklilikler ortadan kalktığında şirketimiz tarafından bu veriler kendiliğinden ya da ilgili kişinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Doğruluk ve veri güncelliği : Holimax.com bünyesinde bulunan veriler, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işlenir. Holimax.com, müşteriler ya da Holimax.com ile temas kuran kişilerin beyan ettiği verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı gibi bu hukuken ve çalışma ilkelerimiz nedeniyle de yapılmaz. Beyan edilen veriler, doğru kabul edilir. Kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliği ilkesi Holimax.com tarafından da benimsenmiştir. Şirketimizin kendisine ulaşan resmî belgelerden veya ilgilisinin talebi üzerine işlemiş olduğu kişisel verileri günceller. Bunun için gerekli önlemleri alır. Gizlilik ve veri güvenliği Kişisel veriler gizlidir ve Holimax.com de bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel verilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. Holimax.com tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü partilerin özenle seçilmesi ve şirket içinde de veri koruma politikasına riayet edilmesi sağlanmaktadır. IV. Veri işleme amaçları: Holimax.com‘ nin kişisel verileri toplanması ve işlenmesi aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda icra edilecektir. Veriler, sözleşmenin kurulması ve müşterilere daha iyi hizmet sağlanması amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir. V. Müşteri, muhtemel müşteri ve iş ve çözüm ortakları verisi Sözleşme ilişkisi için verinin toplanması ve işlenmesi Müşterilerimiz ve muhtemel müşterilerimizle bir sözleşme ilişkisi kurulmuş ise, toplanmış olan kişisel veriler, müşterinin onayı alınmaksızın kullanılabilir. Ancak bu kullanım, sözleşme amacı doğrultusunda gerçekleşir. Sözleşmenin daha iyi icrası ve hizmetin gereklilikleri ölçüsünde veriler kullanılır ve gerektiğinde müşterilerle irtibata geçilerek güncellenir. Buna karşın müşteri adaylarımızın (muhtemel müşteri) bize kendileri tarafından bırakmış olduğu veriler, onlara sonrasında daha kolay ve kaliteli hizmet sunmak için işlenir. Bu veriler talepleri halinde bir sözleşme ilişkisine dönüşmemişse silinir. İş ve Çözüm Ortakları Verileri : Holimax.com, gerek iş gerekse çözüm ortakları ile veri paylaşımı yaparken hukuka uygun davranmayı ilke edinir. İş ve çözüm ortakları ile veri gizliliği taahhüdü ile ve ancak hizmetin gerektirdiği kadar veri paylaşılmakta ve bu taraflardan mutlaka veri güvenliğinin alınmasına ilişkin tedbirleri almaya zorlanmaktadır.
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
BİLGİLENDİRME Kullanıcı, Holimax ve iş ortakları proje sahibi firmalar tarafından, projeleri ile ilgili her türlü bilgilendirme, reklam, kampanya vb. içeriklerin telefon, sms, mms, e-posta gibi iletişim araçlarıyla tarafına tanıtımının yapılmasına muvafakat ettiğini, ayrıca bu gönderilerin durdurulmasını ücretsiz olarak talep etme hakkı olduğunu bildiğini kabul ve beyan eder. Tarafınızca paylaşılan veriler holimax sitesi içerisinde bulunan otellere ilişkin istatistiki çalışmalar yapılabilmesi ve gerektiğinde tarafınıza ulaşılabilmesi adına Holimax tarafından güvenli ortamlarda saklanır, işlenir ve ilgililerle paylaşılır.
  • Otel
Kişi (2)
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
0 - 16 Yaş
-
+
2.Çocuk Yaşı
0 - 16 Yaş
-
+
3.Çocuk Yaşı
0 - 16 Yaş
-
+
4.Çocuk Yaşı
0 - 16 Yaş
-
+
Tamam
1 Oda için Toplam Kişi Sayısıdır.

Antalya Otelleri

Sonuçları Haritada Görüntüleyin
Sonuçları Filtrele
Sonuçları Filtreleyin
Otel Adı
Fiyat Aralığı
Pansiyon
Oda Tipi
Otel Özellikleri
Sıralama Ölçütü
Fiyat(Artan)
Fiyat(Azalan)
Otel Adı(A-Z)
Otel Adı(Z-A)
İndirim Oranı
Fame Residence Lara & SPA

Fame Residence Lara & SPA

Güvenli Turizm Sertifikası
Şehir Oteli
Mavi Bayrak
Aile Oteli
Çocuk Dostu
Tekerlekli Sandalyeye Uygun
Özel Plaj
Özel Plaj
Spa Oteli
15% indirim
1.000,00 TL
850,00 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Her Şey Dahil
Aska Lara Resort & SPA

Aska Lara Resort & SPA

Güvenli Turizm Sertifikası
Aile Oteli
Çocuk Dostu
Mavi Bayrak
Özel Plaj
Balayı Oteli
Denize Sıfır
Spa Oteli
5% indirim
1.160,00 TL
1.102,00 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Ultra Her Şey Dahil
Royal Wings Hotel

Royal Wings Hotel

Güvenli Turizm Sertifikası
Aile Oteli
Çocuk Dostu
Denize Sıfır
Özel Plaj
Balayı Oteli
Spa Oteli
Şehir Oteli
45% indirim
2.155,00 TL
1.185,25 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Ultra Her Şey Dahil
Grand Park Lara
Holimax Öneriyor

Grand Park Lara

Güvenli Turizm Sertifikası
Çocuk Dostu
Özel Plaj
Balayı Oteli
Aile Oteli
Şehir Oteli
5% indirim
700,00 TL
665,00 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Her Şey Dahil
Concorde De Luxe Resort

Concorde De Luxe Resort

Güvenli Turizm Sertifikası
Aile Oteli
Çocuk Dostu
Denize Sıfır
Mavi Bayrak
Özel Plaj
Tekerlekli Sandalyeye Uygun
Yaşlı Dostu Otel
850,00 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Ultra Her Şey Dahil
Limak Lara De Luxe Hotel & Resort

Limak Lara De Luxe Hotel & Resort

Güvenli Turizm Sertifikası
Çocuk Dostu
Balayı Oteli
Denize Sıfır
Özel Plaj
Evcil Hayvan Dostu
Aile Oteli
2 Çocuk Ücretsiz
Şehir Oteli
30% indirim
1.540,00 TL
1.078,00 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Ultra Her Şey Dahil
Royal Seginus Hotel

Royal Seginus Hotel

Güvenli Turizm Sertifikası
Aile Oteli
Çocuk Dostu
Özel Plaj
Tekerlekli Sandalyeye Uygun
Balayı Oteli
Denize Sıfır
45% indirim
2.155,00 TL
1.185,25 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Ultra Her Şey Dahil
The Marmara Antalya

The Marmara Antalya

Güvenli Turizm Sertifikası
Aile Oteli
Çocuk Dostu
Denize Sıfır
Özel Plaj
Şehir Oteli
15% indirim
600,00 TL
510,00 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Yarım Pansiyon
Venezia Palace Deluxe Resort

Venezia Palace Deluxe Resort

Güvenli Turizm Sertifikası
Aile Oteli
Çocuk Dostu
Denize Sıfır
Özel Plaj
Balayı Oteli
18% indirim
816,67 TL
677,83 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Ultra Her Şey Dahil
Royal Holiday Palace

Royal Holiday Palace

Güvenli Turizm Sertifikası
Aile Oteli
Çocuk Dostu
Denize Sıfır
Özel Plaj
Balayı Oteli
45% indirim
2.155,00 TL
1.185,25 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Ultra Her Şey Dahil

Antalya

Sıcak iklimi, etkileyici doğası ve ev sahipliği yaptığı antik kentleriyle dikkat çeken Antalya, yerli ve yabancı turistlerin favori tatil durakları arasında yer alıyor. Antalya otelleri, şehirde kriterlerinize uygun şekilde konaklamanıza ve tatil yapmanıza olanak sağlıyor. Holimax, en iyi Antalya otelleri ile sizleri buluşturuyor ve Akdeniz’in tadını doyasıya çıkarmanız için fırsat yaratıyor.


Antalya Otelleri

Antalya’nın gözde tatil noktalarında tatil ve konaklama taleplerinize yönelik zengin otel seçenekleri bulunuyor.


Antalya Kemer Otelleri: Antalya Kemer otelleri, sizleri modern marinası, antik kentlere yakınlığı ve uzun sahil şeridi ile öne çıkan Kemer’de eşsiz bir tatile davet ediyor.

Antalya Belek Otelleri: Serik ilçesinde yer alan Antalya Belek otelleri, konforlu bir konaklamanın yanı sıra golf oynamanız ve su sporları yapmanız için alternatifler sunuyor.

Antalya Kaş Otelleri: Mağaraları, dalış merkezleri ve doğa yürüyüş alanlarıyla beğeni toplayan Kaş ilçesinde bulunan Antalya Kaş otelleri, size bölgede tatil yapma şansı veriyor.

Antalya Side Otelleri: Antalya Side otelleri, doğal güzellikleri ve kültürel mirasıyla ilgi çeken Side’de keyifli zaman geçirmenize ve rahat konaklamanıza imkan sağlıyor.


Antalya Her Şey Dahil Oteller

Müşteri memnuniyeti için en ufak detayı bile göz ardı etmeyen her şey dahil Antalya otelleri, sizleri Antalya’da kusursuz bir tatil yaşamaya davet ediyor. Holimax, aralarında 5 yıldızlı alternatiflerin de olduğu tesisleri tercihinize sunuyor.


Antalya İslami Oteller

İslami anlayışınızdan taviz vermeden konaklayıp tatil yapmak istiyorsanız, Antalya İslami oteller taleplerinizi tam anlamıyla karşılıyor. Çocuklu ve alkolsüz gibi konaklama kriterlerinize uygun biçimde huzurlu bir tatil geçirmenize şans tanıyor.


Antalya Balayı Otelleri

Yeni evli çiftlere unutulmaz bir balayı deneyimi yaşatmayı amaçlayan Antalya balayı otelleri, hizmet kaliteleriyle konaklama konforunu maksimum seviyeye çıkarıyor. Şehrin birçok bölgesinde balayı konaklama hizmeti sunan tesisler bulunuyor.


Antalya’da Gezilecek ve Görülecek Yerler

Gezilecek yerleri plaj, koy ve milli parklarla sınırlı kalmayan Antalya’da antik kentler, kanyonlar ve müzeler, ziyaretinizi bekliyor.


Antik Kentler: Antalya şehri, Olimpos, Aspendos, Termessos, Perge ve Side antik kentlerinin yanı sıra Likya Yolu’nun da büyük bölümünü içeriyor.

Kanyonlar: Doğa yürüyüşleri yapmaktan hoşlanıyorsanız, Köprülü, Göynük, Saklıkent, Ahmetler, Sapadere ve Tazı kanyonları sizleri bekliyor.

Müzeler: Şehirde müze ziyareti yapmanız için öne çıkan alternatifler içerisinde Atatürk Evi, Antalya Müzesi, Oyuncak Müzesi, Sandland ve Etnografya Müzesi bulunuyor.


Antalya’nın Doğal Güzellikleri

Antalya, ziyaretçilere saymakla bitmeyecek doğal güzellik sunuyor. Tekneyle batık şehir Kekova’nın kalıntılarını görmek için mavi yolculuğa çıkabilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde Manavgat ve Düden gibi şelaleleri ziyaret edip serinleyebilirsiniz. Tahtalı Dağ - Olimpos arası teleferiğe binip müthiş manzarayı yukarıdan izleyebilirsiniz.


Antalya Plajları ve Koyları

Göz alıcı Antalya plajları ve koyları, sizleri büyülemeye hazırlanıyor. Lara, Kleopatra, Konyaaltı, Kemer, Patara, Gökliman, İncekum ve Kaputaş gibi Akdeniz’in gözde plajlarına sahip olan Antalya’da gün boyunca yüzebilir, güneşlenebilir ve su sporları yapabilirsiniz. Tekne turları yapmak ve açıkta yüzmek için ideal olan Ceneviz, Phaselis, Andrea Doria, Bostanlık, Papaz ve Fırınaz koyları, Antalya’nın benzersiz doğasına hayran kalmanızı sağlıyor.


Antalya Milli Parkları

Antalya Milli Parkları arasında bulunan Köprülü Kanyon, Saklıkent, Güllük Dağı, Beydağı Sahil ve Altınbeşik Mağarası Milli Parkları sizlere doğada yürüyüş yapıp müthiş manzaralara tanıklık etme olanağı veriyor. Milli parklara yakın otel seçenekleri, doğal alanlara ulaşımınızı kolay hâle getiriyor.


Antalya’da Eğlence

Su sporları ve dalış alanları, eğlence parkları, kültür merkezleri, konser alanları, restoranlar ve barlar, Antalya’da eğlence dolu anlar yaşamanıza yardım ediyor. Otellerin animasyonları, oyun parkları ve gece kulüpleri de eğlenceli vakit geçirmenizi mümkün kılıyor.


Antalya otelleri fiyatlar ve hizmet standartları bakımından değişkenlik gösteriyor. Holimax, sunduğu erken rezervasyon ve tatil fırsatlarıyla sizleri en kaliteli ve en ucuz Antalya otelleri ile bir araya getiriyor. Ucuz ve konforlu konaklama alternatifleri, Holimax’te sizleri bekliyor.

Başarılı