Biz Sizi Arayalım
İsim Soyisim
Telefon Numarası
E-Mail
Aranma Tarihi
Aranma Zamanı
Biz Sizi Arayalım
İsim-Soyisim:
Telefon Numarası:
E-Mail:
Aranma Tarihi:
Aranma Zamanı:
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. I. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının amacı Bugüne kadar Holimax.com uğraştığımız işlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve hiçbir zaman üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Holimax.com taahhüt etmekteyiz. Şirketimizin kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır. II. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi Şirketimiz tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Kanun, bugün itibariyle bütün hükümleri ile yürürlüğe girmiştir. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Yine elimizdeki bazı veriler ise, kişisel olmaktan çıkarılmakta ve anonimleştirilmektedir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılan verilerdir ve Kanun uygulamasına ve Politikamıza tabi değildir. Holimax.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir. III. Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma Holimax.com, topladığı ya da kendisine diğer şirketlerden gelen verilerin kaynağını sorgular ve bunların hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Bu çerçevede Holimax.com’ nin sunduğu hizmetleri satan üçüncü taraflara (acentelerin ve diğer aracı kurumların da) kişisel verilere korunması amacıyla gerekli uyarı ve bildirimleri yapar. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma: Holimax.com , kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme: : Holimax.com ancak sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz. d) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma: Holimax.com, sadece verileri işlendikleri amaçla sınırlı ve hizmetin gerektirdiği ölçüde kullanır. e) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme: Holimax.com, sözleşmeler kaynaklı verileri Kanunun ihtilaf çıkma süreleri, ticaret ve vergi hukukunun gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir. Önemle belirtelim ki, : Holimax.com, verileri ister rıza isterse kanuna uygun bir şekilde toplamış ya da işlemiş olsun yine de yukarıda sıraladığımız bu ilkeler geçerlidir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu m.11’e göre aşağıda sayılan haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kolaylaştırmak için sizler için ayrıca bir başvuru formu da : Holimax.com tarafından hazırlanmıştır. Kişisel verileri işlenen kişiler, : Holimax.com tarafından web sayfamızda duyurulan ilgilimize başvurarak kendi verisi ile ilgili olarak; a) Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. : Holimax.com olarak bu haklara saygılıyız. Azami Tasarruf İlkesi/Cimrilik İlkesi Azami tasarruf ilkesi ya da cimrilik ilkesi adı verilen bu ilkemize : Holimax.com‘ e ulaşan veriler, ancak gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Bu nedenle hangi verileri toplayacağımız amaca göre belirlenir. Gerekli olmayan veriler toplanmaz. Şirketimize intikal eden diğer veriler de aynı şekilde şirket bilişim sistemlerine aktarılır. Fazlalık bilgiler, sisteme kaydedilmez, silinir ya da anonim hale getirilir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılabilir. Özel nitelikli verilerden sağlık verileri sadece müşterilere daha iyi hizmet vermek ve onların sağlığını korumak amacıyla alınır ve sistemde özenle tutulur. Kişisel verilerin silinmesi Kanunen saklanması gereken sürelerin dolması, yargı süreçlerinin tamamlanması ya da diğer gereklilikler ortadan kalktığında şirketimiz tarafından bu veriler kendiliğinden ya da ilgili kişinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Doğruluk ve veri güncelliği : Holimax.com bünyesinde bulunan veriler, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işlenir. Holimax.com, müşteriler ya da Holimax.com ile temas kuran kişilerin beyan ettiği verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı gibi bu hukuken ve çalışma ilkelerimiz nedeniyle de yapılmaz. Beyan edilen veriler, doğru kabul edilir. Kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliği ilkesi Holimax.com tarafından da benimsenmiştir. Şirketimizin kendisine ulaşan resmî belgelerden veya ilgilisinin talebi üzerine işlemiş olduğu kişisel verileri günceller. Bunun için gerekli önlemleri alır. Gizlilik ve veri güvenliği Kişisel veriler gizlidir ve Holimax.com de bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel verilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. Holimax.com tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü partilerin özenle seçilmesi ve şirket içinde de veri koruma politikasına riayet edilmesi sağlanmaktadır. IV. Veri işleme amaçları: Holimax.com‘ nin kişisel verileri toplanması ve işlenmesi aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda icra edilecektir. Veriler, sözleşmenin kurulması ve müşterilere daha iyi hizmet sağlanması amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir. V. Müşteri, muhtemel müşteri ve iş ve çözüm ortakları verisi Sözleşme ilişkisi için verinin toplanması ve işlenmesi Müşterilerimiz ve muhtemel müşterilerimizle bir sözleşme ilişkisi kurulmuş ise, toplanmış olan kişisel veriler, müşterinin onayı alınmaksızın kullanılabilir. Ancak bu kullanım, sözleşme amacı doğrultusunda gerçekleşir. Sözleşmenin daha iyi icrası ve hizmetin gereklilikleri ölçüsünde veriler kullanılır ve gerektiğinde müşterilerle irtibata geçilerek güncellenir. Buna karşın müşteri adaylarımızın (muhtemel müşteri) bize kendileri tarafından bırakmış olduğu veriler, onlara sonrasında daha kolay ve kaliteli hizmet sunmak için işlenir. Bu veriler talepleri halinde bir sözleşme ilişkisine dönüşmemişse silinir. İş ve Çözüm Ortakları Verileri : Holimax.com, gerek iş gerekse çözüm ortakları ile veri paylaşımı yaparken hukuka uygun davranmayı ilke edinir. İş ve çözüm ortakları ile veri gizliliği taahhüdü ile ve ancak hizmetin gerektirdiği kadar veri paylaşılmakta ve bu taraflardan mutlaka veri güvenliğinin alınmasına ilişkin tedbirleri almaya zorlanmaktadır.
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
BİLGİLENDİRME Kullanıcı, Holimax ve iş ortakları proje sahibi firmalar tarafından, projeleri ile ilgili her türlü bilgilendirme, reklam, kampanya vb. içeriklerin telefon, sms, mms, e-posta gibi iletişim araçlarıyla tarafına tanıtımının yapılmasına muvafakat ettiğini, ayrıca bu gönderilerin durdurulmasını ücretsiz olarak talep etme hakkı olduğunu bildiğini kabul ve beyan eder. Tarafınızca paylaşılan veriler holimax sitesi içerisinde bulunan otellere ilişkin istatistiki çalışmalar yapılabilmesi ve gerektiğinde tarafınıza ulaşılabilmesi adına Holimax tarafından güvenli ortamlarda saklanır, işlenir ve ilgililerle paylaşılır.
  • Otel
Kişi (2)
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
0 - 16 Yaş
-
+
2.Çocuk Yaşı
0 - 16 Yaş
-
+
3.Çocuk Yaşı
0 - 16 Yaş
-
+
4.Çocuk Yaşı
0 - 16 Yaş
-
+
Tamam
1 Oda için Toplam Kişi Sayısıdır.

Termal Oteller

Sonuçları Haritada Görüntüleyin
Sonuçları Filtrele
Sonuçları Filtreleyin
Otel Adı
Fiyat Aralığı
Pansiyon
Oda Tipi
Otel Özellikleri
Sıralama Ölçütü
Fiyat(Artan)
Fiyat(Azalan)
Otel Adı(A-Z)
Otel Adı(Z-A)
İndirim Oranı
Grand Yazıcı  Club Turban Thermal Otel
Holimax Öneriyor

Grand Yazıcı Club Turban Thermal Otel

Güvenli Turizm Sertifikası
Balayı Oteli
Denize Sıfır
Özel Plaj
Mavi Bayrak
Aile Oteli
Çocuk Dostu
Termal Otel
Tekerlekli Sandalyeye Uygun
15% indirim
400,00 TL
340,00 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Oda Kahvaltı
Hierapark Thermal Spa Hotel

Hierapark Thermal Spa Hotel

Güvenli Turizm Sertifikası
Aile Oteli
Termal Otel
Spa Oteli
297,00 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Sadece Oda
NG Afyon Hotels
Holimax Öneriyor

NG Afyon Hotels

Güvenli Turizm Sertifikası
Termal Otel
Balayı Oteli
Aile Oteli
9% indirim
895,00 TL
823,40 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Yarım Pansiyon
Akrones Thermal Hotel & SPA

Akrones Thermal Hotel & SPA

Güvenli Turizm Sertifikası
Şehir Oteli
Aile Oteli
Termal Otel
Spa Oteli
11% indirim
800,56 TL
720,50 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Yarım Pansiyon
Korel Thermal Resort Clinic Spa

Korel Thermal Resort Clinic Spa

Güvenli Turizm Sertifikası
Balayı Oteli
Aile Oteli
Termal Otel
Spa Oteli
10% indirim
740,00 TL
666,00 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Yarım Pansiyon
Grannos Thermal Hotel & Convention Center

Grannos Thermal Hotel & Convention Center

Güvenli Turizm Sertifikası
Aile Oteli
Çocuk Dostu
Termal Otel
358,33 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Yarım Pansiyon
Lycus River Thermal & Spa Hotel

Lycus River Thermal & Spa Hotel

Güvenli Turizm Sertifikası
Termal Otel
Aile Oteli
Spa Oteli
265,00 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Yarım Pansiyon
May Thermal Resort & SPA

May Thermal Resort & SPA

Güvenli Turizm Sertifikası
Aile Oteli
Termal Otel
Çocuk Dostu
Spa Oteli
11% indirim
288,89 TL
260,00 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Sadece Oda
Pam Thermal Hotel & SPA

Pam Thermal Hotel & SPA

Güvenli Turizm Sertifikası
Yetişkin Oteli
Termal Otel
Spa Oteli
Müsait Gün ve Fiyat detayı İçin Lütfen Bize Ulaşın
0850 777 09 50
Pırıl Hotel Thermal Spa

Pırıl Hotel Thermal Spa

Güvenli Turizm Sertifikası
Balayı Oteli
Aile Oteli
Özel Plaj
Termal Otel
Spa Oteli
250,00 TL' den itibaren
Kişi Başı Fiyatı
Yarım Pansiyon

Termal Oteller

İşin ve hayatın stresinden yorulduğunuz zaman rahatlamak istiyorsanız en iyi termal oteller arasından seçim yaparak, şifalı suların tadını çıkarabilirsiniz. Doğal yeraltı sıcak sularının bulunduğu alanlara kurulan termal tesisler içlerinde bulunan hamam, kaplıca, sauna ve havuzları ile her mevsim mükemmel bir tatil için idealdir. Anadolu’nun çeşitli yerlerinde bulunan sıcak kaynak sularında tatilinizi geçirirken, konakladığınız otelin çevresinde bulunan tarihi ve doğal güzellikleri de ziyaret edebilirsiniz.

Kaplıca Otelleri

Havanın henüz fazla sıcak olmadığı bahar ve kış aylarında kaplıcaya sahip otellerin tercihi daha fazladır. Tüm yıl açık olan ve sadece belirli sezonlarda hizmet veren konaklama hizmetlerinden faydalanarak avantajlı şekilde tatil yapabilirsiniz. Kaplıca suyunun sıcaklığı, bölgenin yer altı kaynak suyunun özelliğine göre değişiklik göstermesine rağmen hepsi aynı faydaya sahiptir.


Termal Suyun Sağlığa Yararları Nelerdir?

En ucuz termal oteller arasından bütçenize uygun olanı belirledikten sonra tatilinizi keyifle geçirebilirsiniz. Termal suyun tercih edilme sebepleri genellikle sağlıkla ilişkilidir. Termal sular egzama gibi cilt rahatsızlıkları, fıtık gibi omurga problemleri, ağrılar, nefes yolları ve kireçlenme gibi farklı hastalıklara iyi geldiğine inanıldığı için tercih edilir. Seçenekler arasında Sağlık Bakanlığı onayıyla fizik tedavi yapan ve hasta kabul eden oteller de bulunur.


Termal Otel Tercih Ederken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Tatilinizi geçirmek için konaklama hizmetleri arasından seçim yapabilmeniz için birçok alternatif vardır. Tam pansiyon, yarım pansiyon, sadece oda ya da kahvaltı gibi uygun maliyetli paketlerin yanı sıra her şey dahil termal oteller de bulunur. Otelin hamam, sauna, spa ve havuz gibi özelliklerinin yanı sıra bütçenize uygun olması için seçim aşamasında alternatifleri de değerlendirebilirsiniz.


Tekerlekli Sandalyeli Misafirler İçin Termal Oteller

Seçim yaparken kalacak olan insanların beklentisi ve kimlerin olduğu da seçim aşamasında önemlidir. Ailenizle beraber tatil geçirmek istiyorsanız çocuklu termal otelleri tercih edebilirsiniz. Hareket kısıtlaması bulunan insanlar için termal suyun tadını doyasıya çıkarabilecekleri özel dizayn edilmiş tesisler de yer alır. Bu tesislerde tekerlekli sandalyede kullananlar için ortopedik yatak, taşıma sistemleri, asansörler, banyo düzenleri, rampalar ve tutma kolları gibi ek destekler düşünülerek özel konsept hazırlanır.


Afyon Termal Oteller

Ege bölgesinde yaşayan insanların yakınlığı dolayısıyla ilk tercih ettiği yerlerden biri Afyon’dur. Kaplıcaları ile ünlenen şehir, dünya çapında ünlü termal konaklama tesislerine sahiptir. Bu bölgenin tesislerinde sıcak suyun tadını çıkarırken çevrede bulunan Afyon Kalesi, Frig Vadisi, İscehisar Peri Bacaları, Başkomutanlık Tarihi Milli Parkı ve Yedikapılar Manastırı gibi turistik alanları da gezebilirsiniz.


Yalova Termal Oteller

İstanbul civarında ikamet eden insanların öncelikli tercihleri arasında yer alan Yalova termal tesisleri oldukça fazla alternatife sahiptir. Alkollü ve alkolsüz çevre işletmelerde tatiliniz sırasında doğa manzaralarının tadını da çıkarabilirsiniz. Yalova’yı ziyaretiniz sırasında Erikli Şelalesi, Sudüşen Şelalesi, Delmece Yaylası, Kara Kilise ve Yürüyen Köşk’ü de mutlaka görmeniz tavsiye edilir.


Bursa Termal Oteller

4 ve 5 yıldızlı termal tesisler konusunda oldukça fazla seçenek sunan, Osmanlı İmparatorluğu’na uzun süre başkentlik yapan Bursa da sıcak şifalı suyu ile misafirlerini kendine çeker. Hem tarihi eserler bakımından hem de doğal güzellikler açısından oldukça zengin olan bölgeye ziyaretiniz sırasında Uludağ’ı da görebilirsiniz.


Denizli Termal Oteller

Her şey dahil bir tatil paketi alarak ekstra ücret ödemekle uğraşmak istemiyorsanız Denizli’de seçebileceğiniz bir sürü konaklama hizmeti ve lüks otel bulunur. Tüm yıl şifalı sularından faydalanmak için bütçenize uygun bir paket seçebilir, bu sırada çevreyi de keşfedebilirsiniz. Ünlü Pamukkale Travertenleri, Hierapolis Antik Kenti ve Honaz Dağı Milli Parkı’nı ziyaret edebilir, Karahayıt Kaplıcaları’nda sıcak suyun tadını çıkarabilirsiniz.


Evcil Hayvan Kabul Eden Termal Oteller

Aileniz gibi gördüğünüz ve yanınızdan ayırmadığınız evcil hayvanınızı da beraberinize tatile getirmek istiyorsanız, bu imkanı misafirlerine sunan işletmeleri inceleyebilirsiniz. Sıcak suyun ve kaplıcaların tadını çıkarıp, tüm stresinizi atarken en sevdiğiniz canlıyı merak etmeden huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz.

Birbirinden şık ve ucuz termal otellerde sakin ve iyileştirici bir tatil yapmak istiyorsanız, Holimax aracılığı ile rezervasyon yaptırabilir, fırsatlardan yararlanabilirsiniz.
Başarılı