Biz Sizi Arayalım
İsim Soyisim
Telefon Numarası
E-Mail
Aranma Tarihi
Aranma Zamanı
Biz Sizi Arayalım
İsim-Soyisim:
Telefon Numarası:
E-Mail:
Aranma Tarihi:
Aranma Zamanı:
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. I. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının amacı Bugüne kadar Holimax.com uğraştığımız işlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve hiçbir zaman üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Holimax.com taahhüt etmekteyiz. Şirketimizin kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır. II. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi Şirketimiz tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Kanun, bugün itibariyle bütün hükümleri ile yürürlüğe girmiştir. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Yine elimizdeki bazı veriler ise, kişisel olmaktan çıkarılmakta ve anonimleştirilmektedir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılan verilerdir ve Kanun uygulamasına ve Politikamıza tabi değildir. Holimax.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir. III. Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma Holimax.com, topladığı ya da kendisine diğer şirketlerden gelen verilerin kaynağını sorgular ve bunların hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Bu çerçevede Holimax.com’ nin sunduğu hizmetleri satan üçüncü taraflara (acentelerin ve diğer aracı kurumların da) kişisel verilere korunması amacıyla gerekli uyarı ve bildirimleri yapar. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma: Holimax.com , kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme: : Holimax.com ancak sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz. d) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma: Holimax.com, sadece verileri işlendikleri amaçla sınırlı ve hizmetin gerektirdiği ölçüde kullanır. e) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme: Holimax.com, sözleşmeler kaynaklı verileri Kanunun ihtilaf çıkma süreleri, ticaret ve vergi hukukunun gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir. Önemle belirtelim ki, : Holimax.com, verileri ister rıza isterse kanuna uygun bir şekilde toplamış ya da işlemiş olsun yine de yukarıda sıraladığımız bu ilkeler geçerlidir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu m.11’e göre aşağıda sayılan haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kolaylaştırmak için sizler için ayrıca bir başvuru formu da : Holimax.com tarafından hazırlanmıştır. Kişisel verileri işlenen kişiler, : Holimax.com tarafından web sayfamızda duyurulan ilgilimize başvurarak kendi verisi ile ilgili olarak; a) Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. : Holimax.com olarak bu haklara saygılıyız. Azami Tasarruf İlkesi/Cimrilik İlkesi Azami tasarruf ilkesi ya da cimrilik ilkesi adı verilen bu ilkemize : Holimax.com‘ e ulaşan veriler, ancak gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Bu nedenle hangi verileri toplayacağımız amaca göre belirlenir. Gerekli olmayan veriler toplanmaz. Şirketimize intikal eden diğer veriler de aynı şekilde şirket bilişim sistemlerine aktarılır. Fazlalık bilgiler, sisteme kaydedilmez, silinir ya da anonim hale getirilir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılabilir. Özel nitelikli verilerden sağlık verileri sadece müşterilere daha iyi hizmet vermek ve onların sağlığını korumak amacıyla alınır ve sistemde özenle tutulur. Kişisel verilerin silinmesi Kanunen saklanması gereken sürelerin dolması, yargı süreçlerinin tamamlanması ya da diğer gereklilikler ortadan kalktığında şirketimiz tarafından bu veriler kendiliğinden ya da ilgili kişinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Doğruluk ve veri güncelliği : Holimax.com bünyesinde bulunan veriler, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işlenir. Holimax.com, müşteriler ya da Holimax.com ile temas kuran kişilerin beyan ettiği verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı gibi bu hukuken ve çalışma ilkelerimiz nedeniyle de yapılmaz. Beyan edilen veriler, doğru kabul edilir. Kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliği ilkesi Holimax.com tarafından da benimsenmiştir. Şirketimizin kendisine ulaşan resmî belgelerden veya ilgilisinin talebi üzerine işlemiş olduğu kişisel verileri günceller. Bunun için gerekli önlemleri alır. Gizlilik ve veri güvenliği Kişisel veriler gizlidir ve Holimax.com de bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel verilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. Holimax.com tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü partilerin özenle seçilmesi ve şirket içinde de veri koruma politikasına riayet edilmesi sağlanmaktadır. IV. Veri işleme amaçları: Holimax.com‘ nin kişisel verileri toplanması ve işlenmesi aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda icra edilecektir. Veriler, sözleşmenin kurulması ve müşterilere daha iyi hizmet sağlanması amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir. V. Müşteri, muhtemel müşteri ve iş ve çözüm ortakları verisi Sözleşme ilişkisi için verinin toplanması ve işlenmesi Müşterilerimiz ve muhtemel müşterilerimizle bir sözleşme ilişkisi kurulmuş ise, toplanmış olan kişisel veriler, müşterinin onayı alınmaksızın kullanılabilir. Ancak bu kullanım, sözleşme amacı doğrultusunda gerçekleşir. Sözleşmenin daha iyi icrası ve hizmetin gereklilikleri ölçüsünde veriler kullanılır ve gerektiğinde müşterilerle irtibata geçilerek güncellenir. Buna karşın müşteri adaylarımızın (muhtemel müşteri) bize kendileri tarafından bırakmış olduğu veriler, onlara sonrasında daha kolay ve kaliteli hizmet sunmak için işlenir. Bu veriler talepleri halinde bir sözleşme ilişkisine dönüşmemişse silinir. İş ve Çözüm Ortakları Verileri : Holimax.com, gerek iş gerekse çözüm ortakları ile veri paylaşımı yaparken hukuka uygun davranmayı ilke edinir. İş ve çözüm ortakları ile veri gizliliği taahhüdü ile ve ancak hizmetin gerektirdiği kadar veri paylaşılmakta ve bu taraflardan mutlaka veri güvenliğinin alınmasına ilişkin tedbirleri almaya zorlanmaktadır.
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
BİLGİLENDİRME Kullanıcı, Holimax ve iş ortakları proje sahibi firmalar tarafından, projeleri ile ilgili her türlü bilgilendirme, reklam, kampanya vb. içeriklerin telefon, sms, mms, e-posta gibi iletişim araçlarıyla tarafına tanıtımının yapılmasına muvafakat ettiğini, ayrıca bu gönderilerin durdurulmasını ücretsiz olarak talep etme hakkı olduğunu bildiğini kabul ve beyan eder. Tarafınızca paylaşılan veriler holimax sitesi içerisinde bulunan otellere ilişkin istatistiki çalışmalar yapılabilmesi ve gerektiğinde tarafınıza ulaşılabilmesi adına Holimax tarafından güvenli ortamlarda saklanır, işlenir ve ilgililerle paylaşılır.

Club Hotel Turan Prince World

Güvenli Turizm Sertifikalı Otel

Güvenli Turizm Sertifikası, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TÜRKAK (Türkiye Akreditasyon Kurumu) tarafından başlatılan bir uygulamadır. Belge alımı zorunluluk teşkil etmemekle beraber, gönüllü olarak Sağlık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu koronavirüs tedbirleri ve hijyen uygulamalarının gerekliliklerini yerine getiren tesislere verilmektedir. Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazanmış tesisler, yetkili akreditasyon firmaları tarafından düzenli olarak sağlık ve hijyen kriterlerine uygunluğu açısından denetlenmektedir. Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın internet sitesinden bu tesisler duyurulacaktır. Tesislerde “Güvenli Turizm Sertifikası” misafirlerin görebilecekleri bir alana yerleştirilecek ve belgenin üzerindeki kare kod uygulaması ile misafirler denetleyici firmaların almış oldukları kayıtları görebilecektir.

  • Denize Sıfır
  • Çocuk Dostu Otel
  • Balayı Oteli
  • Özel Plaj
  • Aile Oteli
  • Mavi Bayrak
  • Kredi Kartına 9 Taksit
  • Giriş Gününün 72 Saat Öncesine Kadar İptal Hakkı
  • Aquapark
  • Ücretsiz Wi-Fi
Kaç Kişi
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
2.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
3.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
4.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+

Otel Olanakları

  • Disco
  • Özel Plaj
  • Kapalı Çocuk Havuzu
  • Açık Havuz
  • Açık Çocuk Havuzu
  • Kapalı Havuz
  • Aquapark
  • Güneş Şemsiyesi
  • Şezlong
  • Plaj Havlusu
  • Plaj Voleybolu
  • Mini Bar
  • Lobi Bar
  • Bar
  • Beach Bar
  • Pool Bar
  • Snack Bar
  • Sauna
  • Hamam
  • Buhar Odası
  • Kablosuz İnternet
  • Okçuluk
  • Mini Futbol
  • Masa Tenisi
  • Basketbol
  • Tenis Kortu Aydınlatması
  • Çocuk Kulübü
  • Fitness Merkezi
  • Tenis Ekipmanları
  • Tenis Sahası (Kort)
  • Alışveriş Merkezi
  • Güzellik Merkezi
  • Kuaför
  • Masaj, Kese, Cilt Bakımı
  • Bilardo
  • Oyun Salonu
  • Fotoğraf Servisi
  • Çamaşırhane
  • Market
  • Doktor

Otel Bilgileri

Yiyecek ve İçecek

Dünya mutfaklarından eşsiz lezzetleri keşfe çıkın.

 

Ana Restoran

 

Hizmet Saatleri

  • 07:00 - 10:30 Sabah Kahvaltısı (Açık Büfe)
  • 12:30 - 14:30 Öğle Yemeği (Açık Büfe)
  • 19:00 - 21:30 Akşam Yemeği (Açık Büfe)
  • 00:00 - 07:00 Gece Büfesi


Aperatif Lezzetler

 

Hizmet Saatleri

  • 12:30 - 16:00 Snack Büfe
  • 12:00 - 16:00 Gözleme


Pastane

 

Hizmet Saatleri

11:00 - 18:00 Pastane Ürünleri


A’la Carte Restoran

 

Hizmet Saatleri

  • 19:00 - 21:30 Çin Mutfağı
  • 19:00 - 21:30 Meksika Mutfağı
  • 19:00 - 21:30 Balık ve Deniz Ürünleri

 

* A la Carte Restoranlar ücretli ve rezervasyonlu hizmet vermektedirler.


Barlar

 

Egzotik kokteyllerden, alkolsüz içeceklere, keyifli bir 5 çayı için sıcak bir kaçamak ya da sert bir içkiye...

 

Siz sadece nerede ne içmek istediğinize karar verin.

 

Hizmet Saatleri

  • 24 Saat Açık Lobi Bar
  • 08:00 - 18:00 Select Bar
  • 10:00 - 18:00 Paradise Beach Bar
  • 10:00 - 00:30 Pool Bar
  • 10:00 - 00:00 Tashan Bar
  • 12:30 - 16:00 Aqua Snack Bar
  • 22:00 - 00:00 Tashan Türkü Bar
  • 23:00 - 02:00 Disco Bar

Hakkında

Akdeniz’in benzersiz güzellikteki atmosferini, eğlence ve akılda kalıcı hizmet anlayışımızla birleştirdik.

 

Evinizin sıcaklığı, Turan Prince World ayrıcalıkları ile buluşuyor.

Tesis Özellikleri

Evin sıcaklığını, Turan Prince World ayrıcalıkları ile buluşturan bu tesis;

 

  • Antalya Havaalanı’na sadece 75 km uzaklıkta
  • Antik Şehir Side’de sadece 15 km uzaklıkta
  • Manavgat İlçe Merkezi’ne sadece 12 km uzaklıkta

Oda Özellikleri

Turan Prince World’ün geniş kullanım alanına sahip, deniz veya bahçe manzaralı, konfor için tüm detayların düşünülerek tasarlanmış odalarında şık ve keyifli bir tatilin ayrıcalığını hissedeceksiniz.

Otel Sporları

Animasyon

 

Sevdiklerinizle birlikte tadını çıkarabileceğiniz eğlenceli ve unutulmaz etkinlikler gün boyunca Turan Prince World’de sizi bekliyor. Tatiliniz boyunca profesyonel animasyon ekibimizin sunduğu çok özel oyunlar, yarışmalar, gösteriler ve daha birçok aktivitenin en güzel örneklerine şahit olacaksınız.


Spor

 

Ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz spor tesisimizde gün boyunca tenis oynayabilir, futbol, mini golf, plaj voleybolu, okçuluk, boccia, masa tenisi, jimnastik, su topu, dart, havuz oyunları, shuffle board, kano, tüm motorsuz su sporlarını yapabilirsiniz. Bunun dışında uzman eğitmenlerimiz desteğinde step, aerobik, yapabilir, fitness merkezinde vücudunuzu zinde ve formda tutabilirsiniz.


 Aquapark

 

Turan Prince World’de tatiliniz sırasında kendinizi serinletmek için aquaparkımızdan daha güzel bir yer olamazdı. Çocuklarınız ve sizler için eğlence şimdi başlıyor.


Lunapark

 

Çocuklarınızın eğlencesine ortak olup, içinizdeki çocuğu dinlemenin tam yeri. Akdeniz’in muhteşem manzarasının yanı başında eğlence için bolca zamanınız olacak.


Mini Hayvanat Bahçesi

 

Çocuklarınız ayrılmayacağı mekanların başında gelen mini hayvanat bahçemiz, aileniz ile birlikte geçireceğiniz keyifli anlar için eşsiz bir atmosfer sunar.


Disco

 

Günün sonunda, DJ’imiz sizler için seçtiği günün en popüler şarkıları eşliğinde gönlünüzce eğlenin. Bu tatil sizin!

Çocuk Konsepti

Uzman animatör kadrosu ile yaz boyunca 4 yaş - 11 yaş arası minik misafirlerimize hizmet veren Mini Club; aktiviteleri, mini büfe, plajda oyun oynama alanları, tesisimizin çeşitli yerlerinde oyun parkları, eğitim içerikli programları, mini disco, mini sinema, aquapark, lunapark, mini hayvanat bahçesi ve birbirinden eğlenceli oyunları ile çocuklarınıza unutulmaz bir tatil yaşatırken, sizlere de huzurlu bir özgürlük sağlar.


Teenage Club

 

Animatörlerimiz eşliğinde DJ kursu, break dance kursu, lazer paintball, playstation saati ve spor aktiviteleri ile 12 yaş - 17 yaş arası genç misafirlerimizi unutmadık.

Balayı

Mutluluğunuzu Turan Prince World’de taçlandırın!


  • Giriş günü odada Meyve Sepeti ve Şampanya
  • Tadımlık ikramlar
  • Yatak Süsleme
  • Bornoz-Terlik
  • VIP Banyo Bukleti
  • Bir defaya mahsus Select Restoran'da Balayı Kahvaltısı

Plaj ve Havuz

Denize sıfır konumdaki tesisin 200 metre uzunluğunda kum & çakıl plajı ve iskelesi bulunmaktadır.

 

* Tesisimizde şezlong, plaj şemsiyesi ve plaj havlusu ücretsizdir.


Havuz Bilgileri

 

  • 3x Açık Havuz (7 Kaydıraklı)
  • 1x Kapalı Havuz
  • 2x Açık Çocuk Havuzu (7 Kaydıraklı)
  • 1x Kapalı Çocuk Havuzu

Genel Uyarılar

Değerli misafirimiz,

 

Koronavirüs (Covid-19) pandemisi ve bu kapsamda getirilen uygulamalar, alınan tedbirler, önlemler ve kurallar mücbir sebep teşkil etmektedir. Bu nedenle otelin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı alanlar konaklamanız süresince sınırlandırılmış veya kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler kısmen veya tamamen sunulamayabilir ve/veya özel sınırlamalar dahilinde sunulabilir.

  • Başarılı