Biz Sizi Arayalım
İsim Soyisim
Telefon Numarası
E-Mail
Aranma Tarihi
Aranma Zamanı
Biz Sizi Arayalım
İsim-Soyisim:
Telefon Numarası:
E-Mail:
Aranma Tarihi:
Aranma Zamanı:
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. I. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının amacı Bugüne kadar Holimax.com uğraştığımız işlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve hiçbir zaman üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Holimax.com taahhüt etmekteyiz. Şirketimizin kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır. II. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi Şirketimiz tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Kanun, bugün itibariyle bütün hükümleri ile yürürlüğe girmiştir. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Yine elimizdeki bazı veriler ise, kişisel olmaktan çıkarılmakta ve anonimleştirilmektedir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılan verilerdir ve Kanun uygulamasına ve Politikamıza tabi değildir. Holimax.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir. III. Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma Holimax.com, topladığı ya da kendisine diğer şirketlerden gelen verilerin kaynağını sorgular ve bunların hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Bu çerçevede Holimax.com’ nin sunduğu hizmetleri satan üçüncü taraflara (acentelerin ve diğer aracı kurumların da) kişisel verilere korunması amacıyla gerekli uyarı ve bildirimleri yapar. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma: Holimax.com , kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme: : Holimax.com ancak sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz. d) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma: Holimax.com, sadece verileri işlendikleri amaçla sınırlı ve hizmetin gerektirdiği ölçüde kullanır. e) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme: Holimax.com, sözleşmeler kaynaklı verileri Kanunun ihtilaf çıkma süreleri, ticaret ve vergi hukukunun gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir. Önemle belirtelim ki, : Holimax.com, verileri ister rıza isterse kanuna uygun bir şekilde toplamış ya da işlemiş olsun yine de yukarıda sıraladığımız bu ilkeler geçerlidir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu m.11’e göre aşağıda sayılan haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kolaylaştırmak için sizler için ayrıca bir başvuru formu da : Holimax.com tarafından hazırlanmıştır. Kişisel verileri işlenen kişiler, : Holimax.com tarafından web sayfamızda duyurulan ilgilimize başvurarak kendi verisi ile ilgili olarak; a) Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. : Holimax.com olarak bu haklara saygılıyız. Azami Tasarruf İlkesi/Cimrilik İlkesi Azami tasarruf ilkesi ya da cimrilik ilkesi adı verilen bu ilkemize : Holimax.com‘ e ulaşan veriler, ancak gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Bu nedenle hangi verileri toplayacağımız amaca göre belirlenir. Gerekli olmayan veriler toplanmaz. Şirketimize intikal eden diğer veriler de aynı şekilde şirket bilişim sistemlerine aktarılır. Fazlalık bilgiler, sisteme kaydedilmez, silinir ya da anonim hale getirilir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılabilir. Özel nitelikli verilerden sağlık verileri sadece müşterilere daha iyi hizmet vermek ve onların sağlığını korumak amacıyla alınır ve sistemde özenle tutulur. Kişisel verilerin silinmesi Kanunen saklanması gereken sürelerin dolması, yargı süreçlerinin tamamlanması ya da diğer gereklilikler ortadan kalktığında şirketimiz tarafından bu veriler kendiliğinden ya da ilgili kişinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Doğruluk ve veri güncelliği : Holimax.com bünyesinde bulunan veriler, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işlenir. Holimax.com, müşteriler ya da Holimax.com ile temas kuran kişilerin beyan ettiği verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı gibi bu hukuken ve çalışma ilkelerimiz nedeniyle de yapılmaz. Beyan edilen veriler, doğru kabul edilir. Kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliği ilkesi Holimax.com tarafından da benimsenmiştir. Şirketimizin kendisine ulaşan resmî belgelerden veya ilgilisinin talebi üzerine işlemiş olduğu kişisel verileri günceller. Bunun için gerekli önlemleri alır. Gizlilik ve veri güvenliği Kişisel veriler gizlidir ve Holimax.com de bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel verilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. Holimax.com tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü partilerin özenle seçilmesi ve şirket içinde de veri koruma politikasına riayet edilmesi sağlanmaktadır. IV. Veri işleme amaçları: Holimax.com‘ nin kişisel verileri toplanması ve işlenmesi aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda icra edilecektir. Veriler, sözleşmenin kurulması ve müşterilere daha iyi hizmet sağlanması amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir. V. Müşteri, muhtemel müşteri ve iş ve çözüm ortakları verisi Sözleşme ilişkisi için verinin toplanması ve işlenmesi Müşterilerimiz ve muhtemel müşterilerimizle bir sözleşme ilişkisi kurulmuş ise, toplanmış olan kişisel veriler, müşterinin onayı alınmaksızın kullanılabilir. Ancak bu kullanım, sözleşme amacı doğrultusunda gerçekleşir. Sözleşmenin daha iyi icrası ve hizmetin gereklilikleri ölçüsünde veriler kullanılır ve gerektiğinde müşterilerle irtibata geçilerek güncellenir. Buna karşın müşteri adaylarımızın (muhtemel müşteri) bize kendileri tarafından bırakmış olduğu veriler, onlara sonrasında daha kolay ve kaliteli hizmet sunmak için işlenir. Bu veriler talepleri halinde bir sözleşme ilişkisine dönüşmemişse silinir. İş ve Çözüm Ortakları Verileri : Holimax.com, gerek iş gerekse çözüm ortakları ile veri paylaşımı yaparken hukuka uygun davranmayı ilke edinir. İş ve çözüm ortakları ile veri gizliliği taahhüdü ile ve ancak hizmetin gerektirdiği kadar veri paylaşılmakta ve bu taraflardan mutlaka veri güvenliğinin alınmasına ilişkin tedbirleri almaya zorlanmaktadır.
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
BİLGİLENDİRME Kullanıcı, Holimax ve iş ortakları proje sahibi firmalar tarafından, projeleri ile ilgili her türlü bilgilendirme, reklam, kampanya vb. içeriklerin telefon, sms, mms, e-posta gibi iletişim araçlarıyla tarafına tanıtımının yapılmasına muvafakat ettiğini, ayrıca bu gönderilerin durdurulmasını ücretsiz olarak talep etme hakkı olduğunu bildiğini kabul ve beyan eder. Tarafınızca paylaşılan veriler holimax sitesi içerisinde bulunan otellere ilişkin istatistiki çalışmalar yapılabilmesi ve gerektiğinde tarafınıza ulaşılabilmesi adına Holimax tarafından güvenli ortamlarda saklanır, işlenir ve ilgililerle paylaşılır.

Diamond Beach Hotel & Spa

Güvenli Turizm Sertifikalı Otel

Güvenli Turizm Sertifikası, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca başlatılan ve TÜRKAK (Türkiye Akreditasyon Kurumu) tarafından başlatılan bir uygulamadır. Belge alımı zorunluluk teşkil etmemekle beraber, gönüllü olarak Sağlık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu korona virüs tedbirleri ve hijyen uygulamalarının gerekliliklerini yerine getiren tesislere verilmektedir. Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazanmış tesisler, yetkili akreditasyon firmaları tarafından düzenli olarak sağlık ve hijyen kriterlerine uygunluğu açısından denetlenmektedir.  Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın internet sitesinden bu tesisler duyurulacaktır. Tesislerde ‘Güvenli Turizm Sertifikası’ misafirlerin görebilecekleri bir alana yerleştirilerek ve belgenin üzerindeki kare kod uygulaması ile misafirler denetleyici firmaların almış oldukları kayıtları görebilecektir.

  • Çocuk Dostu Otel
  • Balayı Oteli
  • Özel Plaj
  • Mavi Bayrak
  • Kredi Kartına 9 Taksit
  • Giriş Gününün 72 Saat Öncesine Kadar İptal Hakkı
  • Spa Oteli
En iyi fiyat güvencesi

En iyi fiyat güvencesi kapsamındaki bir oteli TÜRSAB üyesi bir firmanın internet sitesinde aynı şartlar geçerli olmak koşuluyla daha uygun bir fiyata bulmanız durumunda lütfen bize ulaşın. Detaylar için

Kaç Kişi
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
2.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
3.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
4.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+

Otel Olanakları

  • Emanet Kasa
  • Bebek Arabası
  • Buhar Odası
  • Sauna
  • Hamam
  • Spa Merkezi
  • Mini Kulüp
  • Dart
  • Aerobik
  • Masa Tenisi
  • Boccia
  • Su Jimnastiği
  • Fitness Merkezi
  • Plaj Voleybolu
  • Çamaşırhane
  • Fotoğraf Servisi
  • Masaj, Kese, Cilt Bakımı
  • Butik
  • Market
  • Kuyumcu
  • Kuru Temizleme
  • Su Sporları
  • Oyun Salonu
  • Jakuzi

Otel Bilgileri

Yiyecek ve İçecek

Tüm damak tatlarına hitap ettiğimiz geniş lezzet yelpazesine sahip restoranımızda sizi de ağırlamaktan mutluluk duyarız! Sunduğumuz en lezzetli yiyeceklerle bu tatilin tadı damağınızda kalacak…

Diamond Beach Hotel&Spa, bünyesinde bir açık büfe ana restoran, iki A la Carte restoran, bir snack restoran ve bir de pastane barındırıyor. 500 iç, 200 dış mekan olmak üzere toplamda 700 kişilik ana restoranımızda tüm misafirlerimize birbirinden lezzetli yiyecekler sunuyoruz. Ayrıca toplamda 60 kişilik olan A la Carte restoranlarımızda da Osmanlı ve Akdeniz mutfağından esintilerle buluşturuyoruz otelimizin değerli konuklarını.

Geniş lezzet yelpazemizle hizmetinizdeyiz

Ana restoranımızda yeni güne yeni bir başlangıç yapmanız için açık büfe kahvaltı ve brunch sunuyoruz. Özenle hazırladığımız, sunumu ve lezzeti konusunda titizlikle çalıştığımız bu yiyecekler size kendinizi mutlu hissettirecek. Çeşitli kahvaltılıklardan meyvelere, taze sebzelerden pasta ve kek çeşitlerine, ekmeklerden böreklere kadar uzanan geniş lezzet yelpazemiz ile tüm damak tatlarına hitap ediyoruz. Kahvaltı ve brunchın yanı sıra gün içerisinde öğle yemeği, snack, çay, kahve, pasta, gözleme, akşam yemeği ve hatta gece büfesi hizmeti sunuyoruz.

Günü serinletici içeceklerle sonlandırmak isteyenlere…

Günün sonunda deniz ürünlerinden makarnalara, çorbalardan salatalara uzanan keyifli bir akşam yemeğinin ardından sizleri otelimizin barlarında ağırlamaya hazırız. Yemeğin üzerine sevdiklerinizle bir araya gelmek, bir şeyler içmek ve eğlenmek istiyorsanız otelimizde bulunan Lobi Bar, Kokteyl Bar, Pool Bar, Disko Bar size hizmet etmeye hazır.

 

07.00-10.00 Kahvaltı

10.00-11.00 Geç Kahvaltı

10.00-18.00 Beach Bar

10.00-24.00 Lobi Bar

10.00-24.00 Pool Bar

11.00-12.00 Dondurma (Pool Bar)

12.00-15.30 Gözleme (Sahil Bar)

12.00-24.00 Kokteyl Bar
12.30-14.00 Öğle Yemeği
12.30-15.00 Snack Servis (Sahil Bar)

15.00-16.00 Dondurma (Pool Bar)

15.15-16.00 Çay, Kahve ve Pasta (Sahil Bar)

16.00-17.30 Çay, Kahve ve Pasta (Pool Bar)
19.00-21.00 Akşam Yemeği

19.00-21.00 A la Carte Restoran

23.00-00.00 Gece Çorbası

00.00-02.00 Disko Bar (İçecekler Ücretli)

Hakkında

Diamond Beach Hotel & Spa'da eğlenceyi doyasıya yaşayabilir, tatilinizin tadına varabilirsiniz. 10.000 metrekare alana kurulu beş katlı otelde, çok sayıda oda tercihi ile size özel konaklama ayrıcalığından yararlanabilirsiniz. Otel; birbirinden farklı lezzetler sunan açık büfe bir ana restoran, Osmanlı ve Akdeniz mutfağından esintileri buluşturan iki A la Carte restoran, bir snack restoran ve bir de pastaneye sahiptir. Sunduğu tüm damaklara hitap eden lezzetleri, kendinizi mutlu hissettirir. 3 barı ve 1 diskosu ile sevdiklerinizle sakin bir sohbet veya eğlencede size eşlik eder.
Konfor ve Eğlencenin Mükemmel Destinasyonla Buluşması
Tesis; Antalya Havalimanı'na 55 km, Manavgat merkeze ise 15 km mesafede bulunan enfes bir destinasyonda yer alır. Burada hayata keyifli bir mola vererek, konaklama ve tatilinizin en güzel anılarına sahip olabilirsiniz. Otel, çocuk havuzu ve su kaydırağı da dahil olmak üzere 4 farklı havuz seçeneği sunar. Yumuşak beyaz kumun, mavi ve yeşilin muhteşem tonlarıyla birleştiği plaj geniş alana sahiptir. Şezlongda uzanırken bu harika kumsalda içeceğinizi yudumlayarak serinleyebilirsiniz.
        Akdeniz’in Renkleriyle Yaşanan Romantizm
Diamond Beach Hotel & Spa huzurlu ve konforlu ambiyansı ile balayınızda da sizi keyifli bir yolculuğa çıkarır. Muhteşem Akdeniz'in renkleri ve kokuları ile sizi sarıp sarmalayan bu otelde; balayınızda size özel ayrıcalıklarla, romantik anlar yaşayabilirsiniz. Her yaştan bireye yönelik birçok farklı aktivite ile harika bir tatil geçirmenizi sağlar. Aktivite sonrası üzerinizde oluşan bu tatlı yorgunluğu atmak için tesisin göz alıcı spa salonunda rahatlamanıza imkân sunar. Ayrıca sahip olduğu Türk Hamamı, sauna, cilt ve bakım hizmetlerinden de faydalanabilir, tatil sonrasına büyük bir canlanma ve dinlenmişlik hissiyle girebilirsiniz. Güvenli ve sağlıklı bir tatil için Diamond Beach Hotel & Spa'da tüm hijyen kurallarına özen gösterilir. 
Siz de Holimax fırsat ve avantajları ile şimdi Diamond Beach Hotel & Spa'da yerinizi ayırabilirsiniz.

Otel Sporları

Diamond Beach Hotel&Spa, tatiliniz boyunca sizlere farklı eğlencelerle unutulmaz bir tatil yaşatıyor. Gün içerisinde katılabileceğiniz değişik aktiviteler ile hem sosyalleşecek hem de tatilinizi doyasıya yaşayacaksınız!

Bir tatili unutulmaz yapan şeylerdendir; dans, müzik ve eğlence… Tüm misafirlerimizi gülümsetmek, eğlendirmek ve keyifle vakit geçirmelerini sağlamak için otelimiz bünyesinde farklı aktivite olanakları sunuyoruz. Alanında uzman animasyon ekibimizle birlikte spor aktiviteleri, havuz oyunları ve yarışmalara katılabilirsiniz. Ayrıca amfi tiyatroda düzenlenen gösteri, şov ve skeçlere katılarak ailenizle ve sevdiklerinizle keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise otelimizin diskosu büyülü atmosferi ve hareketli müzikleriyle sizi eğlendirmeye hazır!

Su dolu aktiviteler

Havuzlarımız ve özel plajımız ile Diamond Beach Hotel&Bar olarak tüm misafirlerimiz için farklı aktivitelere ev sahipliği yapıyoruz. Havuz oyunları, su jimnastiği, motorlu su sporları ve daha pek çok seçenek otelimizde sizleri bekliyor.

Konsept partilerle eğlenceye doyma zamanı

Otelimizde Pirate Party (Korsan Partisi) gibi farklı temalarla eğlenceli konsept partiler düzenlenmektedir. Bu partilerle çocuklar kadar yetişkinler de eğleniyor, çocukluklarına geri dönüyorlar. Yüzü korsan temasına göre boyanan çocuklar, partinin tadını çıkarırken siz de buz gibi içeceklerle havuz kenarında serinleyebilirsiniz.

Termal

Hayal edin… Side’nin kalbinde yer alan Diamond Beach Hotel&Spa’da keyifli bir spa deneyimi ile yenilendiğinizi, yorgun anılarınızdan uzaklaştığınızı ve stresten arındığınızı…

Spa&Wellness için doğru adres, Side’nin eşsiz manzarasına kurulu Diamond Beach Hotel&Spa’dır. Gün içerisinde sahilde ve havuz kenarında otelimizin sunduğu farklı aktivitelerle vakit geçirebilir, bu aktivitelerin tatlı yorgunluğunu gün sonunda spa salonumuzda üzerinizden atabilirsiniz.

Diamond Beach Hotel&Spa, aynı zamanda müşterilerine Türk hamamı, sauna, jakuzzi, ısıtmalı kapalı havuz, cilt ve vücut bakımı imkanları da sunuyor. Geçmişten günümüze gelen, uzun yıllardır kültürel varlığını koruyan geleneksel Türk hamamı, misafirlerimize büyük bir hafiflik yaşatıyor. Temizlik ve dinlenmişlik hissi tatil keyfinizi iki katına çıkaracak, kendinizi ferahlamış ve yenilenmiş hissettirecek.

Yaz tatilinin yanı sıra kış aylarında da konaklamak için otelimizi tercih eden misafirlerimize kusursuz hizmet sunuyoruz. Bu sebeple ısıtmalı kapalı havuz sistemimizle yüzmenin keyfini soğuk havalarda da çıkarabilirsiniz. 

Ek Bilgiler

Diamond Beach Hotel&Spa olarak tüm konuklarımıza farklı havuz seçenekleri sunuyoruz. Otelimizde 140 santimetre derinliğe sahip 690 metrekarelik ana havuzumuzun yanı sıra, çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, dinlenme havuzu ve su kaydırağı havuzu bulunmaktadır. Dört mevsim boyunca suyun keyfini çıkarmanız için özenle inşa edilen havuzlarımızda yorucu bir yılı ardınızda bırakıp kendinizi yenileyebilirsiniz.

Lezzet dolu atıştırmalıklar

Yüzmek, çoğu zaman acıktırır. Bu yüzden size havuz kenarında atıştırabileceğiniz farklı lezzetleri bir arada sunuyoruz. Dilerseniz yazın sıcağında serinlemek için dondurma yiyin, soğuk bir şeyler için. Dilerseniz de pasta ve gözleme çeşitlerimizin tadına bakın.

Bembeyaz kumsalında güneşlenebileceğiniz bir plaj

Diamond Beach Hotel&Spa’ya sadece 250 metre uzaklıkta bulunan özel plajımız, deniz tutkusu olanlara sesleniyor. Bembeyaz, pürüzsüz kumların üzerinde güneşlenmenin keyfine varabilir, güneşin ısıttığı teninizi denizin soğuk sularında serinletebilirsiniz. Ayrıca atıştırmalık bir şeyler istediğinizde Snack bar, serinletici içecekler istediğinizde de Beach Bar size hizmet etmeye hazır.

Gelin, size de şehrin kalabalığından uzakta keyifli bir tatil yaşatalım!

 

Diamond Beach Hotel & Spa odalarına giriş, saat 14.00'ten itibaren başlıyor. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor.

Genel Uyarılar

Tesislerin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı hizmet alanlarının kullanımı, Covid-19 kapsamında çıkan genelgeler ve yasal düzenlemelere göre konaklama süresince sınırlandırılmış ya da kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler ise kısmen veya tamamen sunulamayabilir. Tesis gerekli doluluğu sağlayamadığı takdirde konsept veya konsept dahilinde değişiklik uygulayabilir.


Konum ve haritalar bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu gerçekleştiren kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin adı, soyadı ve kişisel bilgilerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

  • Başarılı