Biz Sizi Arayalım
İsim Soyisim
Telefon Numarası
E-Mail
Aranma Tarihi
Aranma Zamanı
Biz Sizi Arayalım
İsim-Soyisim:
Telefon Numarası:
E-Mail:
Aranma Tarihi:
Aranma Zamanı:
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. I. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının amacı Bugüne kadar Holimax.com uğraştığımız işlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve hiçbir zaman üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Holimax.com taahhüt etmekteyiz. Şirketimizin kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır. II. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi Şirketimiz tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Kanun, bugün itibariyle bütün hükümleri ile yürürlüğe girmiştir. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Yine elimizdeki bazı veriler ise, kişisel olmaktan çıkarılmakta ve anonimleştirilmektedir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılan verilerdir ve Kanun uygulamasına ve Politikamıza tabi değildir. Holimax.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir. III. Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma Holimax.com, topladığı ya da kendisine diğer şirketlerden gelen verilerin kaynağını sorgular ve bunların hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Bu çerçevede Holimax.com’ nin sunduğu hizmetleri satan üçüncü taraflara (acentelerin ve diğer aracı kurumların da) kişisel verilere korunması amacıyla gerekli uyarı ve bildirimleri yapar. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma: Holimax.com , kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme: : Holimax.com ancak sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz. d) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma: Holimax.com, sadece verileri işlendikleri amaçla sınırlı ve hizmetin gerektirdiği ölçüde kullanır. e) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme: Holimax.com, sözleşmeler kaynaklı verileri Kanunun ihtilaf çıkma süreleri, ticaret ve vergi hukukunun gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir. Önemle belirtelim ki, : Holimax.com, verileri ister rıza isterse kanuna uygun bir şekilde toplamış ya da işlemiş olsun yine de yukarıda sıraladığımız bu ilkeler geçerlidir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu m.11’e göre aşağıda sayılan haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kolaylaştırmak için sizler için ayrıca bir başvuru formu da : Holimax.com tarafından hazırlanmıştır. Kişisel verileri işlenen kişiler, : Holimax.com tarafından web sayfamızda duyurulan ilgilimize başvurarak kendi verisi ile ilgili olarak; a) Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. : Holimax.com olarak bu haklara saygılıyız. Azami Tasarruf İlkesi/Cimrilik İlkesi Azami tasarruf ilkesi ya da cimrilik ilkesi adı verilen bu ilkemize : Holimax.com‘ e ulaşan veriler, ancak gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Bu nedenle hangi verileri toplayacağımız amaca göre belirlenir. Gerekli olmayan veriler toplanmaz. Şirketimize intikal eden diğer veriler de aynı şekilde şirket bilişim sistemlerine aktarılır. Fazlalık bilgiler, sisteme kaydedilmez, silinir ya da anonim hale getirilir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılabilir. Özel nitelikli verilerden sağlık verileri sadece müşterilere daha iyi hizmet vermek ve onların sağlığını korumak amacıyla alınır ve sistemde özenle tutulur. Kişisel verilerin silinmesi Kanunen saklanması gereken sürelerin dolması, yargı süreçlerinin tamamlanması ya da diğer gereklilikler ortadan kalktığında şirketimiz tarafından bu veriler kendiliğinden ya da ilgili kişinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Doğruluk ve veri güncelliği : Holimax.com bünyesinde bulunan veriler, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işlenir. Holimax.com, müşteriler ya da Holimax.com ile temas kuran kişilerin beyan ettiği verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı gibi bu hukuken ve çalışma ilkelerimiz nedeniyle de yapılmaz. Beyan edilen veriler, doğru kabul edilir. Kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliği ilkesi Holimax.com tarafından da benimsenmiştir. Şirketimizin kendisine ulaşan resmî belgelerden veya ilgilisinin talebi üzerine işlemiş olduğu kişisel verileri günceller. Bunun için gerekli önlemleri alır. Gizlilik ve veri güvenliği Kişisel veriler gizlidir ve Holimax.com de bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel verilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. Holimax.com tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü partilerin özenle seçilmesi ve şirket içinde de veri koruma politikasına riayet edilmesi sağlanmaktadır. IV. Veri işleme amaçları: Holimax.com‘ nin kişisel verileri toplanması ve işlenmesi aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda icra edilecektir. Veriler, sözleşmenin kurulması ve müşterilere daha iyi hizmet sağlanması amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir. V. Müşteri, muhtemel müşteri ve iş ve çözüm ortakları verisi Sözleşme ilişkisi için verinin toplanması ve işlenmesi Müşterilerimiz ve muhtemel müşterilerimizle bir sözleşme ilişkisi kurulmuş ise, toplanmış olan kişisel veriler, müşterinin onayı alınmaksızın kullanılabilir. Ancak bu kullanım, sözleşme amacı doğrultusunda gerçekleşir. Sözleşmenin daha iyi icrası ve hizmetin gereklilikleri ölçüsünde veriler kullanılır ve gerektiğinde müşterilerle irtibata geçilerek güncellenir. Buna karşın müşteri adaylarımızın (muhtemel müşteri) bize kendileri tarafından bırakmış olduğu veriler, onlara sonrasında daha kolay ve kaliteli hizmet sunmak için işlenir. Bu veriler talepleri halinde bir sözleşme ilişkisine dönüşmemişse silinir. İş ve Çözüm Ortakları Verileri : Holimax.com, gerek iş gerekse çözüm ortakları ile veri paylaşımı yaparken hukuka uygun davranmayı ilke edinir. İş ve çözüm ortakları ile veri gizliliği taahhüdü ile ve ancak hizmetin gerektirdiği kadar veri paylaşılmakta ve bu taraflardan mutlaka veri güvenliğinin alınmasına ilişkin tedbirleri almaya zorlanmaktadır.
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
BİLGİLENDİRME Kullanıcı, Holimax ve iş ortakları proje sahibi firmalar tarafından, projeleri ile ilgili her türlü bilgilendirme, reklam, kampanya vb. içeriklerin telefon, sms, mms, e-posta gibi iletişim araçlarıyla tarafına tanıtımının yapılmasına muvafakat ettiğini, ayrıca bu gönderilerin durdurulmasını ücretsiz olarak talep etme hakkı olduğunu bildiğini kabul ve beyan eder. Tarafınızca paylaşılan veriler holimax sitesi içerisinde bulunan otellere ilişkin istatistiki çalışmalar yapılabilmesi ve gerektiğinde tarafınıza ulaşılabilmesi adına Holimax tarafından güvenli ortamlarda saklanır, işlenir ve ilgililerle paylaşılır.

Diamond Elite Hotel & Spa

Güvenli Turizm Sertifikalı Otel

Güvenli Turizm Sertifikası, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca başlatılan ve TÜRKAK (Türkiye Akreditasyon Kurumu) tarafından başlatılan bir uygulamadır. Belge alımı zorunluluk teşkil etmemekle beraber, gönüllü olarak Sağlık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu korona virüs tedbirleri ve hijyen uygulamalarının gerekliliklerini yerine getiren tesislere verilmektedir. Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazanmış tesisler, yetkili akreditasyon firmaları tarafından düzenli olarak sağlık ve hijyen kriterlerine uygunluğu açısından denetlenmektedir.  Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın internet sitesinden bu tesisler duyurulacaktır. Tesislerde ‘Güvenli Turizm Sertifikası’ misafirlerin görebilecekleri bir alana yerleştirilerek ve belgenin üzerindeki kare kod uygulaması ile misafirler denetleyici firmaların almış oldukları kayıtları görebilecektir.

  • Balayı Oteli
  • Özel Plaj
  • Yetişkin Oteli
  • Kredi Kartına 9 Taksit
  • Giriş Gününün 72 Saat Öncesine Kadar İptal Hakkı
  • Spa Oteli
En iyi fiyat güvencesi

En iyi fiyat güvencesi kapsamındaki bir oteli TÜRSAB üyesi bir firmanın internet sitesinde aynı şartlar geçerli olmak koşuluyla daha uygun bir fiyata bulmanız durumunda lütfen bize ulaşın. Detaylar için

Kaç Kişi
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
2.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
3.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
4.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+

Otel Olanakları

  • Sauna
  • Restoran
  • Pool Bar
  • Snack Bar
  • Lobi Bar
  • Hamam
  • Masa Tenisi
  • Buhar Odası
  • Su Kaydırağı
  • Boccia
  • Kapalı Havuz
  • Kablosuz İnternet
  • Animasyon
  • Fitness Merkezi
  • Aerobik
  • Su Jimnastiği
  • Dart
  • Masaj, Kese, Cilt Bakımı
  • Toplantı Salonu
  • Kuyumcu
  • Bilardo
  • Fotoğraf Servisi
  • Kuru Temizleme
  • Butik
  • Çamaşırhane
  • Market
  • Telefon ve Faks Hizmeti
  • Kuaför
  • Doktor
  • Jakuzi

Otel Bilgileri

Yiyecek ve İçecek

Diamond Elite Hotel & Spa olarak, rahatlatıcı ve sıcak bir ortam, deniz ürünlerinden Osmanlı mutfağına kadar uzanan geniş lezzet seçeneği ve sunum zenginliği ile gastronomi kültürünün en zengin temsilcisiyiz…

Türk mutfağının en lezzetli örneklerini otelimizin büyüleyici atmosferinde tatmaya hazır mısınız? Şık ve konforlu dekorasyonu ile dikkat çeken restaurantlarımızda güne zinde başlamanızı sağlayacak açık büfeden günü mutlu bitirmeniz için özenle hazırlanan akşam yemeğine kadar geniş lezzet seçeneği mevcut.

Lezzet seçeneklerimizle her an yanınızdayız.

Otelimizde bir açık büfe ana restoran, iki adet A la Carte restoran, bir snack restoran ve bir de pastane bulunuyor. Ana restoranımız 300 iç mekan ve 150 dış mekan olmak üzere toplamda 450 kişi kapasitelidir. A la Carte restoranlarımız ise toplamda 60 kişiliktir. Biz, Diamond Elite Hotel&Spa olarak deneyimli ve güleryüzlü ekibimiz ile ihtiyaçlarınıza anında cevap vermeye hazırız.

Ana restoranımızda kahvaltı, brunch, öğle yemeği ve akşam yemeğini açık büfe olarak sunuyoruz. Otelimizin lezzet seçenekleri bununla sınırlı değil! Ayrıca tüm değerli misafirlerimize sahilde snack, havuz kenarında dondurma, pasta, gözleme yeme ve çay, kahve içme imkanı da tanıyoruz. Bunlara ek olarak Diamond Elite Hotel&Spa’da gece büfesi de mevcut. Gece yarısına kadar tadabileceğiniz çorba ve aperatiflerle zenginleştirilmiş gece büfesinde her şey, açık büfe olarak sunuluyor.

Dünya mutfağının eşsiz mücevherlerinden; Osmanlı lezzetleri

Diamond Elite Hotel&Spa, geleneksel motiflerle dekore edilmiş bir Osmanlı A la Carte restoranına ev sahipliği yapıyor. Eşsiz tatların buluştuğu Osmanlı mutfağına ait tarifler, profesyonel şeflerimiz ve alanında uzman ekibimiz tarafından özenle hazırlanıyor ve sizlere servis ediliyor.

Akdeniz’den esintiler…

Otelimizin bir diğer A la Carte restoranı da Akdeniz mutfağına ait lezzetlerle donatılmıştır. Dekorasyondan yiyeceklere kadar her detay, Akdeniz’in muhteşem atmosferini hissetmeniz ve sıcak bir ortamda keyifli bir akşam yemeği yemeniz için düşünüldü.

Kendinizi şımartmak ve dolu dolu geçirebileceğiniz bir tatil istiyorsanız Diamond Elite Hotel&Spa, vazgeçilmeziniz olacak!


07.00-10.00 Kahvaltı

10.00-11.00 Geç Kahvaltı

10.00-18.00 Beach Bar

10.00-24.00 Pool Bar

10.00-24.00 Snack Bar

12.00-15.00 Snack Servis

12.00-15.30 Gözleme Çeşitleri

12.30-14.00 Öğle Yemeği

16.00-17.30 Çay, Kahve ve Pasta 

19.00-21.00 Dondurma

19.00-21.00 Akşam Yemeği

19.00-21.00 A la Carte Restoran

23.00-00.00 Gece Çorbası

00.00-02.00 Disko Bar (Soft ve lokal alkollü içecekler ücretsiz)

24 Saat Lobi Bar

24 Saat Mini Açık Büfe (Ana restoranda)

Hakkında

Antalya’nın Side bölgesinde yer alan Diamond Elite Hotel & Spa, sene boyunca hayalini kurduğunuz huzurlu ve konforlu tatili sizlere sunuyor. Masaj hizmetlerinden spa merkezine kadar tesisin birçok özelliği, tüm senenin yorgunluğunu en iyi şekilde atmanızı sağlıyor. Ayrıca otel içerisinde yer alan çeşitli aktiviteler de otelde konaklayan misafirleri eğlence dolu geçecek günlere davet ediyor.
Akdeniz’de Dinlendirici Bir Tatil: Diamond Elite Hotel & Spa
Side’nin huzurlu atmosferini en iyi şekilde yaşatan Diamond Elite Hotel & Spa, sahile yalnızca 250 metre uzaklıkta yer alması ve otel içerisinde bulunan havuz seçeneğiyle tatilciler tarafından sıkça tercih ediliyor. Bunun yanı sıra otelin çevresinde yer alan milli park ve müzeler ise beldenin tarihi dokusunu hissetmenizi sağlıyor. Türk hamamı, sauna, masaj ve spa seçenekleri ise tatilde yenilenmenizi sağlıyor.
Diamond Elite Hotel & Spa ile Lezzet ve Eğlence Bir Arada
Dinlenmenin yanı sıra tatilde eğlence arayanların yolu da Diamond Elite Hotel & Spa ile kesişiyor. Otel içerisinde herkesin eğlence anlayışına hitap edecek etkinlikler bulunuyor ve misafirlere hem gündüz hem de geceleri doyasıya eğlence imkanı sunuluyor. Otel içerisinde yer alan su sporları etkinlikleri de çok daha aktif bir yaz tatili geçirmek isteyenleri cezbeden özellikler arasında yer alıyor. Dünya lezzetlerini mutfağında toplayan Diamond Elite Hotel & Spa, misafirlerinin damak zevkine de hitap ediyor. Siz de hem dinlendirici hem de eğlenceli bir tatil arzu ediyorsanız, Holimax’i ziyaret ederek Diamond Elite Hotel & Spa’yı inceleyebilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Otel Sporları

Renkli gösteriler, yarışmalar, şovlar, oyunlar, su sporları, dans, müzik ve sınırsız eğlence! Diamond Elite Hotel&Spa, sizi benzersiz aktivitelerle sınırsız eğlenceye davet ediyor. Çünkü burası, eğlencenin vazgeçilmez adresi!

Otelimiz, eğlence anlayışınız ne olursa olsun tatiliniz boyunca eğlenebilmeniz için haftanın yedi günü farklı gündüz ve gece aktiviteleriyle hizmetinizde. Güneşin yaktığı teninizi havuzun serin sularında ferahlatırken aynı zamanda keyifli havuz oyunları ve su sporları ile vakit geçirebilirsiniz. Havuzlarımızda bulunan su kaydırakları sizi çocuklar gibi eğlendirecek! Ayrıca su jimnastiği gibi su sporları ve farklı havuz oyunları da dolu dolu bir tatil geçirmenize yardımcı olacak.

Gece ve gündüz aktiviteleri ile eğlence dolu bir tatil geçirebilirsiniz.

Darttan aerobiğe, plaj voleybolundan masa tenisine, zumbadan bilardoya, bocciadan havuz oyunlarına uzanan farklı aktivite seçenekleri sunduğumuz otelimizde tatile doyamayacaksınız! Diamond Elite Hotel & Spa’da eğlence gündüz aktiviteleri ile sınırlı değil! Akşam saatlerinde canlı müzik performansları, amfi tiyatro gösterileri, şovlar, şov sonrası eğlenceler, animasyonlar, gece kulübünde dans ve müzik keyfi de sizleri bekliyor! Lobi Bar, Kokteyl Bar, Pool Bar, Disko Bar ve Beach Bar gibi farklı seçeneklerimizle size eğlence dolu unutulmaz bir tatil yaşatmaya hazırız.

Farklı eğlence anlayışları için farklı seçenekler sunuyoruz.

Diamond Elite Hotel & Spa bir konaklamadan çok daha fazlasıdır… Biz, farklı eğlence anlayışına sahip misafirleri için farklı seçenekler sunan, her misafirini keyifle ağırlayan ve otelimizden mutlu ayrılmalarını sağlayan bir anlayışa sahibiz.

Çünkü Diamond Elite Hotel & Spa’da, her misafirimiz bizim için değerli…

Termal

Diamond Elite Hotel&Spa, Side’nin büyüleyici atmosferini hissederken aynı zamanda hayalini kurduğunuz spa deneyimini yaşamanızı sağlıyor.  Türk hamamından saunaya, masajdan spaya… Dinlenmeniz, gevşemeniz ve arınmanız için her detayı düşündük! Unutmayın ki, güzellik detaylarda saklıdır.

Diamond Elite Hotel&Spa’da konaklama, sükunete dönüşüyor! Otelimizin spa bölümü sayesinde tüm misafirlerimizin ruhunu okşuyor, onları bilinmedik düşlere doğru yolculuğa çıkarıyoruz. Ruhunuzu gevşetebileceğiniz, enerji depolayabileceğiniz ve kendinizi yenilenmiş hissedebileceğiniz bir deneyime ne dersiniz?

Spa, hem bedeni hem de ruhu ferahlatıcı aromalı kokular yardımıyla baştan çıkarır ve yorgun vücutları iyileştirir, gevşetir. Uzun yıllardır kullanılan, gelenekselleşmiş terapiler alanında uzman ekibimiz tarafından uygulanıyor ve tüm misafirlerimizin üzerinden yorucu günlerin stresini atmasını sağlıyor.

Otelimiz bünyesinde bulunan Türk hamamında mermere uzanın ve gerisini hamam terapistimize bırakın! Kese ile yıkanan ve temizlenen vücudunuza hamam keyfi sonrası köpük masajı, cilt ve vücut bakımı da yaptırabilirsiniz. Ayrıca sauna ve masajın keyfini de doyasıya yaşayabilirsiniz. Sizi rahatlatmak, hak ettiğiniz huzura ve dinginliğe kavuşturmak için alanında uzman masaj ekibimiz ile hizmetinizdeyiz. Vücudunuzdaki her temasta daha mutlu, daha huzurlu ve daha rahatlamış hissedeceksiniz.

Diamond Elite Hotel&Spa’da vücudu yenilemenize ve rahatlamanıza yardımcı olacak seçenekler bunlarla sınırlı değil. Ayrıca jakuzzi, ısıtılmış kapalı havuz ve hatta buhar banyosu da tüm misafirlerimize daha iyi bir tatil yaşatmak adına sunulmaktadır.

Sağlıklı ve huzurlu bir tatil için; Diamond Elite Hotel&Spa…

Ek Bilgiler

Diamond Elite Hotel & Spa, hijyenik açık ve kapalı havuzlarıyla yaz aylarının vazgeçilmez adresi oluyor! Suyun rahatlatıcı, dinlendirici, arındırıcı özelliğiyle huzurlu bir tatile adım atma zamanı…

Diamond Elite Hotel & Spa’da kendinizi yenileyin!


Su rahatlatır, dinlendirir, arındırır, onarır ve besler… Otelimizin açık ve kapalı havuzlarındaki karşı konulmaz mavilik, yaz aylarında vazgeçilmeziniz olacak. Güneşin sıcaklığı bedeninizi sararken, otelimizin havuzunda serinlemenin tadını çıkarabilirsiniz. Suyun rahatlatıcı etkileriyle kendinizi kaybedecek, tatile doyamayacaksınız. Suyun rahatlatıcı özelliği ile her kulaç attığınızda stresten ve yorgunluktan arındığınızı, suya her dalışınızda ise tamamen yenilendiğinizi hissedeceksiniz. Bu büyüleyici atmosfer hepinizi kendine hayran bırakacak! Siz de Diamond Elite  Hotel & Spa’da bedeninizi harekete geçirebilir, yorucu bir yılı ardınızda bırakarak kendinizi yenileyebilirsiniz.


Bırakın, mutluluk ve huzur tüm bedeninizi sarsın…

Ayrıca Diamond Elite Hotel & Spa, sahile sadece 250 metre uzaklıktadır. Havuzun yanı sıra otelimize çok yakın olan bu özel plajın bembeyaz kumsalında güneşlenebilir, sonsuzluğa uzanan denizde yüzmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kendinizi suya bırakmak, gevşemek ve huzurla yenilenmek. Bırakın, mutluluk ve huzur tüm bedeninizi sarsın…

 

Diamond Elite Hotel & Spa +16 odalarına giriş, saat 14.00'ten itibaren başlıyor. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor.

Genel Uyarılar

Tesislerin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı hizmet alanlarının kullanımı, Covid-19 kapsamında çıkan genelgeler ve yasal düzenlemelere göre konaklama süresince sınırlandırılmış ya da kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler ise kısmen veya tamamen sunulamayabilir. Tesis gerekli doluluğu sağlayamadığı takdirde konsept veya konsept dahilinde değişiklik uygulayabilir.


Konum ve haritalar bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu gerçekleştiren kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin adı, soyadı ve kişisel bilgilerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

  • Başarılı