Biz Sizi Arayalım
İsim Soyisim
Telefon Numarası
E-Mail
Aranma Tarihi
Aranma Zamanı
Biz Sizi Arayalım
İsim-Soyisim:
Telefon Numarası:
E-Mail:
Aranma Tarihi:
Aranma Zamanı:
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. I. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının amacı Bugüne kadar Holimax.com uğraştığımız işlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve hiçbir zaman üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Holimax.com taahhüt etmekteyiz. Şirketimizin kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır. II. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi Şirketimiz tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Kanun, bugün itibariyle bütün hükümleri ile yürürlüğe girmiştir. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Yine elimizdeki bazı veriler ise, kişisel olmaktan çıkarılmakta ve anonimleştirilmektedir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılan verilerdir ve Kanun uygulamasına ve Politikamıza tabi değildir. Holimax.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir. III. Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma Holimax.com, topladığı ya da kendisine diğer şirketlerden gelen verilerin kaynağını sorgular ve bunların hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Bu çerçevede Holimax.com’ nin sunduğu hizmetleri satan üçüncü taraflara (acentelerin ve diğer aracı kurumların da) kişisel verilere korunması amacıyla gerekli uyarı ve bildirimleri yapar. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma: Holimax.com , kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme: : Holimax.com ancak sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz. d) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma: Holimax.com, sadece verileri işlendikleri amaçla sınırlı ve hizmetin gerektirdiği ölçüde kullanır. e) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme: Holimax.com, sözleşmeler kaynaklı verileri Kanunun ihtilaf çıkma süreleri, ticaret ve vergi hukukunun gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir. Önemle belirtelim ki, : Holimax.com, verileri ister rıza isterse kanuna uygun bir şekilde toplamış ya da işlemiş olsun yine de yukarıda sıraladığımız bu ilkeler geçerlidir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu m.11’e göre aşağıda sayılan haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kolaylaştırmak için sizler için ayrıca bir başvuru formu da : Holimax.com tarafından hazırlanmıştır. Kişisel verileri işlenen kişiler, : Holimax.com tarafından web sayfamızda duyurulan ilgilimize başvurarak kendi verisi ile ilgili olarak; a) Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. : Holimax.com olarak bu haklara saygılıyız. Azami Tasarruf İlkesi/Cimrilik İlkesi Azami tasarruf ilkesi ya da cimrilik ilkesi adı verilen bu ilkemize : Holimax.com‘ e ulaşan veriler, ancak gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Bu nedenle hangi verileri toplayacağımız amaca göre belirlenir. Gerekli olmayan veriler toplanmaz. Şirketimize intikal eden diğer veriler de aynı şekilde şirket bilişim sistemlerine aktarılır. Fazlalık bilgiler, sisteme kaydedilmez, silinir ya da anonim hale getirilir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılabilir. Özel nitelikli verilerden sağlık verileri sadece müşterilere daha iyi hizmet vermek ve onların sağlığını korumak amacıyla alınır ve sistemde özenle tutulur. Kişisel verilerin silinmesi Kanunen saklanması gereken sürelerin dolması, yargı süreçlerinin tamamlanması ya da diğer gereklilikler ortadan kalktığında şirketimiz tarafından bu veriler kendiliğinden ya da ilgili kişinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Doğruluk ve veri güncelliği : Holimax.com bünyesinde bulunan veriler, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işlenir. Holimax.com, müşteriler ya da Holimax.com ile temas kuran kişilerin beyan ettiği verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı gibi bu hukuken ve çalışma ilkelerimiz nedeniyle de yapılmaz. Beyan edilen veriler, doğru kabul edilir. Kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliği ilkesi Holimax.com tarafından da benimsenmiştir. Şirketimizin kendisine ulaşan resmî belgelerden veya ilgilisinin talebi üzerine işlemiş olduğu kişisel verileri günceller. Bunun için gerekli önlemleri alır. Gizlilik ve veri güvenliği Kişisel veriler gizlidir ve Holimax.com de bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel verilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. Holimax.com tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü partilerin özenle seçilmesi ve şirket içinde de veri koruma politikasına riayet edilmesi sağlanmaktadır. IV. Veri işleme amaçları: Holimax.com‘ nin kişisel verileri toplanması ve işlenmesi aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda icra edilecektir. Veriler, sözleşmenin kurulması ve müşterilere daha iyi hizmet sağlanması amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir. V. Müşteri, muhtemel müşteri ve iş ve çözüm ortakları verisi Sözleşme ilişkisi için verinin toplanması ve işlenmesi Müşterilerimiz ve muhtemel müşterilerimizle bir sözleşme ilişkisi kurulmuş ise, toplanmış olan kişisel veriler, müşterinin onayı alınmaksızın kullanılabilir. Ancak bu kullanım, sözleşme amacı doğrultusunda gerçekleşir. Sözleşmenin daha iyi icrası ve hizmetin gereklilikleri ölçüsünde veriler kullanılır ve gerektiğinde müşterilerle irtibata geçilerek güncellenir. Buna karşın müşteri adaylarımızın (muhtemel müşteri) bize kendileri tarafından bırakmış olduğu veriler, onlara sonrasında daha kolay ve kaliteli hizmet sunmak için işlenir. Bu veriler talepleri halinde bir sözleşme ilişkisine dönüşmemişse silinir. İş ve Çözüm Ortakları Verileri : Holimax.com, gerek iş gerekse çözüm ortakları ile veri paylaşımı yaparken hukuka uygun davranmayı ilke edinir. İş ve çözüm ortakları ile veri gizliliği taahhüdü ile ve ancak hizmetin gerektirdiği kadar veri paylaşılmakta ve bu taraflardan mutlaka veri güvenliğinin alınmasına ilişkin tedbirleri almaya zorlanmaktadır.
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
BİLGİLENDİRME Kullanıcı, Holimax ve iş ortakları proje sahibi firmalar tarafından, projeleri ile ilgili her türlü bilgilendirme, reklam, kampanya vb. içeriklerin telefon, sms, mms, e-posta gibi iletişim araçlarıyla tarafına tanıtımının yapılmasına muvafakat ettiğini, ayrıca bu gönderilerin durdurulmasını ücretsiz olarak talep etme hakkı olduğunu bildiğini kabul ve beyan eder. Tarafınızca paylaşılan veriler holimax sitesi içerisinde bulunan otellere ilişkin istatistiki çalışmalar yapılabilmesi ve gerektiğinde tarafınıza ulaşılabilmesi adına Holimax tarafından güvenli ortamlarda saklanır, işlenir ve ilgililerle paylaşılır.

Library Hotel Erciyes

Güvenli Turizm Sertifikalı Otel

Güvenli Turizm Sertifikası, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TÜRKAK (Türkiye Akreditasyon Kurumu) tarafından başlatılan bir uygulamadır. Belge alımı zorunluluk teşkil etmemekle beraber, gönüllü olarak Sağlık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu koronavirüs tedbirleri ve hijyen uygulamalarının gerekliliklerini yerine getiren tesislere verilmektedir. Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazanmış tesisler, yetkili akreditasyon firmaları tarafından düzenli olarak sağlık ve hijyen kriterlerine uygunluğu açısından denetlenmektedir. Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın internet sitesinden bu tesisler duyurulacaktır. Tesislerde “Güvenli Turizm Sertifikası” misafirlerin görebilecekleri bir alana yerleştirilecek ve belgenin üzerindeki kare kod uygulaması ile misafirler denetleyici firmaların almış oldukları kayıtları görebilecektir.

  • Çocuk Dostu Otel
  • Balayı Oteli
  • Aile Oteli
  • Kredi Kartına 9 Taksit
  • Giriş Gününün 72 Saat Öncesine Kadar İptal Hakkı
  • Ücretsiz Wi-Fi
  • Doğa Oteli
  • Kayak Oteli
Kaç Kişi
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
2.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
3.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
4.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+

Otel Olanakları

  • Kapalı Restoran
  • Bar
  • Lobi Bar
  • Sauna
  • Hamam
  • Buhar Odası
  • Kablosuz İnternet
  • Çocuk Kulübü
  • Oyun Salonu
  • Market
  • Kuru Temizleme
  • Çamaşırhane
  • Masaj, Kese, Cilt Bakımı
  • Güvenli Kasa

Otel Bilgileri

Yiyecek ve İçecek

Ana Restoran

 

Hizmet Saatleri

  • 07:00 - 11:00 Sabah Kahvaltısı
  • 12:00 - 15:00 Öğle Yemeği
  • 18:30 - 21:00 Akşam Yemeği


Aperatif Lezzetler

 

Hizmet Saatleri

16:00 - 17:00 Coffee Break


Barlar

 

Hizmet Saatleri

  • 24 Saat Açık Lobi Bar
  • 18:30 - 21:00 Restoran Bar

 

Hakkında

Kitapların büyülü dünyasına seyahat etmeye hazır olun...


Tatil, huzur, keyif ve kalite adına her şeyi barındıran görkemli Erciyes Dağı'nın kütüphane konseptli butik oteli sizleri bekliyor.

Oda Özellikleri

Konsept oda ve suitleri ile üst düzey hizmet ve özel yaşam alanları sunan otelimizde şehir hayatından koparak doğa ile baş başa kalabileceğiniz bir ortam sizleri bekliyor.

Otel Sporları

Snowboard

Erciyes kayak merkezinin harika pistlerinde snowboard keyfini çıkarmanız için tüm koşullar düşünülmüştür . Kendinize ait veya kirayabileceğiniz snowboard ekipmanlarınız ile hocalarımız eşliğinde macera dolu vakit geçirmeye hazır olun.


Snow Kite

 

Kayak merkezimizin snowboard ve kayma harici alternatif imkanlarından biri snow kite sporunu yapabileceğiniz donmuş gölümüzdür . Otelimizin yanındaki donmuş göl üzerinde bulunan bu alanda hem snow kite yapabilir isterseniz de rengarenk snow kiteların oluşturduğu harika manzarayı izleyerek keyifli vakit geçirebilirsiniz.


Kar Voleybolu

 

Erciyes'te Kar voleybolu ile tanışın.


Doğa Yürüyüşleri

 

Sadece kış sporlarının değil, dağ ve tabiat sporlarının yapılabildiği sportif bir merkez.

Türkiye'nin ilk ve tek "down-hill" iniş müsabakaları Erciyes'te gerçeklestiriliyor.

Kar sezonu boyunca kayak turizminin nabzını tutan Erciyes, dönem dönem ulusal ve uluslararası pek çok turnuvaya, festivallere, konserlere ve farklı organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.


Erciyes Astro Fotoğrafçılık

 

Kayseri Bilim Merkezi’nde Türkiye’nin en büyük gerçekliği artırılmış planetaryumunda uzman astronomlar eşliğinde gökyüzü eğitimi alıp, gezegen ve takımyıldızları öğrenecek astrofotoğrafçılıkta ile ilgili teorik temel bilgiler aldıktan sonra Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı’da 2.650 metrede ışık kirliliğinden uzakta gökyüzünü daha yakından tanıyıp, samanyolunu çıplak gözle izleyebilecek ve astrofotoğrafçılık ile ilgili aldığınız teorik bilgiyi uygulayarak gezegenler, yıldızlarla en yaratıcı fotoğrafı çekebileceksiniz.


Zirve Tırmanışları

 

Erciyes’in Zirvesinde Unutulmaz Anlar...

 

Türkiye’de ilk kez Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. tarafından başlatılan zirve tırmanışları yaz sezonu boyunca her hafta sonu Erciyes Dağı’nda gerçekleşiyor. Her yaştan doğaseverlerin katılımına açık olan bu aktivite Erciyes A.Ş.’nin profesyonel dağ rehberleri eşliğinde sürdürülüyor. Dağcılar her Cumartesi günü Tekir bölgesinde toplanıyor. Daha sonra 2.800 metredeki Dağ Evi’nde keyifli bir gece geçiriyor. Sabahın çok erken saatlerinde tırmanışa geçen katılımcılar güneşin doğuşunu Erciyes’in zirvelerinde seyrederek manzaranın keyfini çıkarıyor.


Bisiklet deneyimi

 

Macera severlere, adrenalin dolu dakikalar...

 

Darbe emici özelliklerle ve daha iyi fren sistemleriyle dizayn edilen dağ bisikletleri toprak yollar, çamur, taş gibi arazi şartlarına uygun olarak tasarlanan bisiklettir. Daha çok dağ, tepe, toprak yollar ve özel yapılmış mtb parkurlarında kullanılan bu bisikletler insanlar tarafından şehir içi ulaşımında da tercih edilmektedir. Macera sevenlerin oldukça fazla rağbet gösterdiği bu bisikletler, kullanıcılarına macera ve adrenalin dolu dakikalar yaşatma potansiyeli olan bir türdür. Dağ bisikletleri, arazi şartlarına, çukurlara dayanıklılık özelliğine sahiptir. Dağ bisikletinin Cross Country, All mountain, Freeride, Downhill gibi farklı parkurlarda kullanım farklıkları bulunmaktadır. Erciyes’te oluşturulan özel bisiklet parkurları ile profesyonel bisiklet sporcuları için alanlar oluşturmuş olup her türlü imkan sağlanmaktadır.


Yüksek İrtifa Kampı

 

Kayseri’de Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, yaz döneminde birçok organizasyona ev sahipliği yapacak.

 

Erciyes Dağı'nda 1800 metre yükseklikte yer alan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, yapımı tamamlanan 2 futbol sahası ile geçen yıl ağustos ayında hizmete açıldı. Uluslararası standart ve ölçülere göre yapımı tamamlanan sahalar , kusursuz hizmet destek alanları ile tüm profesyonel futbol kulüplerine hitap etmektedir.


ATV Safari

 

Eğlenceli ve macera dolu bir gün geçirmek isteyenlere...

 

Doğa sporları arasında son yıllarda oldukça popüler bir hale gelen Atv Safari, özellikle eğlenceli, macera dolu bir gün geçirmek isteyenlerin ilk tercihi arasında yer alıyor. Her türlü doğa şartlarına uygun 4 tekerlekli motorlar ile bazen çamurlu, bazen sulu vadiler ve tabiat içerisinde özel olarak belirlenen alanlarda yapılan adrenalin ve heyecan dolu bir deneyim yaşatan bir sürüş sporudur. Herkesin yapabileceği bir spor ve eğlence olan Atv safari ile şehrin gürültülü ve stresli ortamından uzaklaşacak, doğa ile baş başa kalarak kendinizi yenileyecek, arkadaşlıklarınızı pekiştirecek, sevdikleriniz ile muhteşem eğlenceli bir vakit geçireceksiniz. Erciyes’te yapılan bu aktivite ile kendinizi macera ortasında bulabileceksiniz.


At Gezintisi

 

Türkiye Binicilik Federasyonu Antrenör sertifikalı hocalarımızın eşliğinde biniciliğin dünyasına adım atabilir, atların insanlara yaşatabileceği o tarifsiz heyecanı hissedebilirsiniz. İki canlının birlikte neler başarabileceğine tanık olmaya ve profesyonel bir binicilik kariyeri için ilk adımınızı atmaya bekliyoruz. Ayrıca bireysel veya grup halinde katılımlarla organize edilen arazi binişlerimiz, yine profesyonel hoca ya da eğitmen eşliğinde ileri düzeyde binicilik eğitimi almış binicilerimizle, doğal çevrenin güzelliklerinden keyif almanız içindir.

Termal

Vücudumuzun ihtiyaçları değişen mevsimlerde dalgalanmaktadır. Özelleştirilmiş masajlarımız yıl boyunca dengeyi ve sağlığı korumaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Library Erciyes Hotel Spa merkezinde, bedensel ve ruhsal olarak huzur bulabileceğiniz bir tatil deneyimi yaşayacaksınız.

Genel Uyarılar

Değerli misafirimiz,

 

Koronavirüs (Covid-19) pandemisi ve bu kapsamda getirilen uygulamalar, alınan tedbirler, önlemler ve kurallar mücbir sebep teşkil etmektedir. Bu nedenle otelin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı alanlar konaklamanız süresince sınırlandırılmış veya kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler kısmen veya tamamen sunulamayabilir ve/veya özel sınırlamalar dahilinde sunulabilir

  • Başarılı