Biz Sizi Arayalım
İsim Soyisim
Telefon Numarası
E-Mail
Aranma Tarihi
Aranma Zamanı
Biz Sizi Arayalım
İsim-Soyisim:
Telefon Numarası:
E-Mail:
Aranma Tarihi:
Aranma Zamanı:
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. I. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının amacı Bugüne kadar Holimax.com uğraştığımız işlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve hiçbir zaman üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Holimax.com taahhüt etmekteyiz. Şirketimizin kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır. II. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi Şirketimiz tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Kanun, bugün itibariyle bütün hükümleri ile yürürlüğe girmiştir. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Yine elimizdeki bazı veriler ise, kişisel olmaktan çıkarılmakta ve anonimleştirilmektedir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılan verilerdir ve Kanun uygulamasına ve Politikamıza tabi değildir. Holimax.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir. III. Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma Holimax.com, topladığı ya da kendisine diğer şirketlerden gelen verilerin kaynağını sorgular ve bunların hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Bu çerçevede Holimax.com’ nin sunduğu hizmetleri satan üçüncü taraflara (acentelerin ve diğer aracı kurumların da) kişisel verilere korunması amacıyla gerekli uyarı ve bildirimleri yapar. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma: Holimax.com , kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme: : Holimax.com ancak sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz. d) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma: Holimax.com, sadece verileri işlendikleri amaçla sınırlı ve hizmetin gerektirdiği ölçüde kullanır. e) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme: Holimax.com, sözleşmeler kaynaklı verileri Kanunun ihtilaf çıkma süreleri, ticaret ve vergi hukukunun gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir. Önemle belirtelim ki, : Holimax.com, verileri ister rıza isterse kanuna uygun bir şekilde toplamış ya da işlemiş olsun yine de yukarıda sıraladığımız bu ilkeler geçerlidir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu m.11’e göre aşağıda sayılan haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kolaylaştırmak için sizler için ayrıca bir başvuru formu da : Holimax.com tarafından hazırlanmıştır. Kişisel verileri işlenen kişiler, : Holimax.com tarafından web sayfamızda duyurulan ilgilimize başvurarak kendi verisi ile ilgili olarak; a) Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. : Holimax.com olarak bu haklara saygılıyız. Azami Tasarruf İlkesi/Cimrilik İlkesi Azami tasarruf ilkesi ya da cimrilik ilkesi adı verilen bu ilkemize : Holimax.com‘ e ulaşan veriler, ancak gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Bu nedenle hangi verileri toplayacağımız amaca göre belirlenir. Gerekli olmayan veriler toplanmaz. Şirketimize intikal eden diğer veriler de aynı şekilde şirket bilişim sistemlerine aktarılır. Fazlalık bilgiler, sisteme kaydedilmez, silinir ya da anonim hale getirilir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılabilir. Özel nitelikli verilerden sağlık verileri sadece müşterilere daha iyi hizmet vermek ve onların sağlığını korumak amacıyla alınır ve sistemde özenle tutulur. Kişisel verilerin silinmesi Kanunen saklanması gereken sürelerin dolması, yargı süreçlerinin tamamlanması ya da diğer gereklilikler ortadan kalktığında şirketimiz tarafından bu veriler kendiliğinden ya da ilgili kişinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Doğruluk ve veri güncelliği : Holimax.com bünyesinde bulunan veriler, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işlenir. Holimax.com, müşteriler ya da Holimax.com ile temas kuran kişilerin beyan ettiği verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı gibi bu hukuken ve çalışma ilkelerimiz nedeniyle de yapılmaz. Beyan edilen veriler, doğru kabul edilir. Kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliği ilkesi Holimax.com tarafından da benimsenmiştir. Şirketimizin kendisine ulaşan resmî belgelerden veya ilgilisinin talebi üzerine işlemiş olduğu kişisel verileri günceller. Bunun için gerekli önlemleri alır. Gizlilik ve veri güvenliği Kişisel veriler gizlidir ve Holimax.com de bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel verilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. Holimax.com tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü partilerin özenle seçilmesi ve şirket içinde de veri koruma politikasına riayet edilmesi sağlanmaktadır. IV. Veri işleme amaçları: Holimax.com‘ nin kişisel verileri toplanması ve işlenmesi aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda icra edilecektir. Veriler, sözleşmenin kurulması ve müşterilere daha iyi hizmet sağlanması amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir. V. Müşteri, muhtemel müşteri ve iş ve çözüm ortakları verisi Sözleşme ilişkisi için verinin toplanması ve işlenmesi Müşterilerimiz ve muhtemel müşterilerimizle bir sözleşme ilişkisi kurulmuş ise, toplanmış olan kişisel veriler, müşterinin onayı alınmaksızın kullanılabilir. Ancak bu kullanım, sözleşme amacı doğrultusunda gerçekleşir. Sözleşmenin daha iyi icrası ve hizmetin gereklilikleri ölçüsünde veriler kullanılır ve gerektiğinde müşterilerle irtibata geçilerek güncellenir. Buna karşın müşteri adaylarımızın (muhtemel müşteri) bize kendileri tarafından bırakmış olduğu veriler, onlara sonrasında daha kolay ve kaliteli hizmet sunmak için işlenir. Bu veriler talepleri halinde bir sözleşme ilişkisine dönüşmemişse silinir. İş ve Çözüm Ortakları Verileri : Holimax.com, gerek iş gerekse çözüm ortakları ile veri paylaşımı yaparken hukuka uygun davranmayı ilke edinir. İş ve çözüm ortakları ile veri gizliliği taahhüdü ile ve ancak hizmetin gerektirdiği kadar veri paylaşılmakta ve bu taraflardan mutlaka veri güvenliğinin alınmasına ilişkin tedbirleri almaya zorlanmaktadır.
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
BİLGİLENDİRME Kullanıcı, Holimax ve iş ortakları proje sahibi firmalar tarafından, projeleri ile ilgili her türlü bilgilendirme, reklam, kampanya vb. içeriklerin telefon, sms, mms, e-posta gibi iletişim araçlarıyla tarafına tanıtımının yapılmasına muvafakat ettiğini, ayrıca bu gönderilerin durdurulmasını ücretsiz olarak talep etme hakkı olduğunu bildiğini kabul ve beyan eder. Tarafınızca paylaşılan veriler holimax sitesi içerisinde bulunan otellere ilişkin istatistiki çalışmalar yapılabilmesi ve gerektiğinde tarafınıza ulaşılabilmesi adına Holimax tarafından güvenli ortamlarda saklanır, işlenir ve ilgililerle paylaşılır.

Hedef Beyt Hotel Resort & Spa

Güvenli Turizm Sertifikalı Otel

Güvenli Turizm Sertifikası, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TÜRKAK (Türkiye Akreditasyon Kurumu) tarafından başlatılan bir uygulamadır. Belge alımı zorunluluk teşkil etmemekle beraber, gönüllü olarak Sağlık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu koronavirüs tedbirleri ve hijyen uygulamalarının gerekliliklerini yerine getiren tesislere verilmektedir. Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazanmış tesisler, yetkili akreditasyon firmaları tarafından düzenli olarak sağlık ve hijyen kriterlerine uygunluğu açısından denetlenmektedir. Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın internet sitesinden bu tesisler duyurulacaktır. Tesislerde “Güvenli Turizm Sertifikası” misafirlerin görebilecekleri bir alana yerleştirilecek ve belgenin üzerindeki kare kod uygulaması ile misafirler denetleyici firmaların almış oldukları kayıtları görebilecektir.

  • Çocuk Dostu Otel
  • Özel Plaj
  • Aile Oteli
  • Kredi Kartına 9 Taksit
  • Giriş Gününün 72 Saat Öncesine Kadar İptal Hakkı
  • Spa Oteli
  • Ücretsiz Wi-Fi
Kaç Kişi
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
2.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
3.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
4.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+

Otel Olanakları

  • Otopark
  • Özel Plaj
  • Kapalı Havuz
  • Kapalı Çocuk Havuzu
  • Açık Havuz
  • Açık Çocuk Havuzu
  • Su Kaydırağı
  • Güneş Şemsiyesi
  • Şezlong
  • Kapalı Restoran
  • Sauna
  • Hamam
  • Kablosuz İnternet
  • Mini Futbol
  • Plaj Voleybolu
  • Çocuk Kulübü
  • Çocuk Oyun Parkı
  • Doktor
  • Kuru Temizleme
  • Çamaşırhane
  • Fotoğraf Servisi
  • Masaj, Kese, Cilt Bakımı
  • Güzellik Merkezi

Otel Bilgileri

Yiyecek ve İçecek

Ana Restoran

 

Hizmet Saatleri

  • 08:00 - 10:00 Sabah Kahvaltısı
  • 12:30 - 14:00 Öğle Yemeği (Açık Büfe)
  • 19:00 - 21:00 Akşam Yemeği (Açık Büfe)


Aperatif Lezzetler

 

Hizmet Saatleri

15:30 - 17:00 Snack Büfe

Hakkında

”Sakin, Huzurlu, Kaliteli Tatil” sloganıyla yola çıkan Hedef Beyt Hotel, 15 yıllık birikimli tecrübeli ekibi ve personeliyle, tüm aile bireylerine hitap eden hizmet ve aktiviteler, gece ve gündüz animasyon gösterileri, çeşitli mutfaklardan lezzetli yemekleriyle Ege Denizi’nin ince kumlu plajı Pamucak Sahili’nde deniz ve güneşin tadını çıkarma fırsatını sunuyor.

Oda Özellikleri

Bütün odalarımız lüks olarak düzenlenmiş ve dekore edilmiştir. Tüm odalar soğuk ve sıcak merkezi klimalar ile donatılmış, güvenliğiniz için enerji koruma sistemleri kurulmuştur ve tüm gereksinmelerinize hazır hale getirilmiştir.

Otel Sporları

Sabah Aktiviteleri

  • Plaj voleybolu
  • Su topu
  • Dart
  • Halı Saha
  • Havuz oyunları
  • Tavla Turnuvası
  • Tenis Turnuvası


Akşam Aktiviteleri


  • Parodiler
  • Play back showlar
  • Skeçlerler 


Turlar

 

Tarihi birçok bölgeye komşu olan otelimizde tur organizasyonları ile tarihi ve kültürel yerleri gezebilir, At safari, ATV safari turlarına katılabilirsiniz.

 

  • Efes Antik Kenti
  • Meryem Ana Evi
  • Tarihi Şirince Köyü
  • İsa Bey Camii
  • Kalamaki Milli Parkı
  • At Safari
  • ATV Safari
  • Akşam Aktiviteleri

Çocuk Konsepti

Ailece tatile çıkmanın tadı başkadır. Aile konseptine uygun tesisimizde, sizinle birlikte çocuklarınızın da bu zevki sonuna kadar yaşamaları için zengin çocuk animasyon programı ile çocuklarınız için de unutulması imkansız bir tatil deneyimi sunuyoruz.

 

Siz keyifli anlar yaşarken, 4 yaş - 12 yaş arası çocuklarınız profesyonel ekibimiz ile güvenli ve eğlenceli vakit geçirebilirler.

 

Sunulan İmkanlar

  • Çocuk Kulübü
  • Çocuk Havuzu
  • Çocuk Oyun Parkı

Termal

Sudan gelen sağlık ve güzellik kavramlarının, deneyimli ve şifalı eller tarafından ustaca harmanlandığı SPA & Güzellik Merkezi’mizde profesyonel bir ekiple sizleri beklemekteyiz.

Plaj ve Havuz

Plaj Bilgileri

 

Denize uzaklığı 200 metre olan tesisin kum plajı bulunmaktadır.


Havuz Bilgileri

 

Bay ve Bayanlara özel kapalı havuzlarımızın keyfini çıkartın.


Bayan Açık Havuz

 

Bayanlar açık havuzumuz otel kapasitesine göre alanında en büyük havuz olup, deniz suyu ile doludur. Havuz derinliği 120 cm - 140 cm arasında değişmektedir. Havuzda doğal sahil kumu bulunan geniş bir alan, özel yapılmış ve içinde su kaydırağı, çocuk havuzu, mescid, sıcak ve soğuk içeceklerin bulunduğu (alkolsüz) havuz bar, çocuk dinlenme ve uyutma odası, aynı alanda rahat güneş gören çim alanlar, tropikal masaj bölümleri, gece matine yapılacak alanlar ve daha birçok imkanların sunulduğu geniş, huzurlu sakin bir ortam.


Bayan Kapalı Havuz

 

Isıtmalı kapalı havuzumuz tamamen özel dekore edilmiş geniş, ferah, rahat bir kullanıma sahip olup tüm ihtiyaçlar düşünülerek yapılmıştır. Kapalı Havuzlar kendi bünyesinde iç içe olan SPA & Thalasso Merkezi ile bir bütündür. Bütün havuzlarda genel hijyen 24 saat boyunca tam otomatik elektronik sistemlerle sağlanmakta, her gün aralıksız olarak otomatik vakumlama sistemi ile temizliği yapılmaktadır. Havuz suyu, her gün 8 saat boyunca devamlı sirküle edilmekte ayrıca misafirlerimizin sağlığı için, günün belirli saatlerinde havuzdan alınan su örnekleri, teknik servisimiz tarafından biyolojik incelemeye tabi tutulmaktadır.


Bay Açık Havuz

 

Baylara özel açık havuzumuz geniş bir mekana yayılmış olup, özel olarak düzenleme yapılmıştır. Havuz derinliği 120 cm - 140 cm arasında değişmektedir. Havuz kapasitesi otel kapasitesine göre oldukça rahat bir ortam sağlamaktadır. Havuz kenarında özel geniş çim alanlar, şezlong alanları, sıcak ve soğuk içeceklerin (alkolsüz) sunulduğu havuz bar, 2 adet su kaydırağı ile misafirlerimize rahat huzurlu bir tatil sunacak mekanlar sunulmuştur.


Bay Kapalı Havuz

 

Bay ısıtmalı kapalı havuzumuz ferah bir mekana sahip olup derinliği 120-140 cm’dir. Deniz suyu ile dolu olan kapalı havuzumuz belirli dönemlerde ısıtılmaktadır. Bütün havuzlarda genel hijyen 24 saat boyunca tam otomatik elektronik sistemlerle sağlanmakta, her gün aralıksız olarak otomatik vakumlama sistemi ile temizliği yapılmaktadır. Havuzumuz her gün 8 saat boyunca devamlı sirküle edilmekte ve ayrıca misafirlerimizin sağlığı için, günün belirli saatlerinde havuzdan alınan su örnekleri, teknik servisimiz tarafından biyolojik incelemeye tabi tutulmaktadır.

Genel Uyarılar

Değerli misafirimiz,


Koronavirüs (Covid-19) pandemisi ve bu kapsamda getirilen uygulamalar, alınan tedbirler, önlemler ve kurallar mücbir sebep teşkil etmektedir. Bu nedenle otelin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı alanlar konaklamanız süresince sınırlandırılmış veya kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler kısmen veya tamamen sunulamayabilir ve/veya özel sınırlamalar dahilinde sunulabilir

  • Başarılı