Biz Sizi Arayalım
İsim Soyisim
Telefon Numarası
E-Mail
Aranma Tarihi
Aranma Zamanı
Biz Sizi Arayalım
İsim-Soyisim:
Telefon Numarası:
E-Mail:
Aranma Tarihi:
Aranma Zamanı:
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. I. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının amacı Bugüne kadar Holimax.com uğraştığımız işlerin hassasiyeti gereğince müşterilerimizden ya da müşteri adaylarımızdan gelen veriler gizli tutulmuş ve hiçbir zaman üçüncü kişilerle paylaşılmamıştır. Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de şirket ve iştiraklerimiz, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş ve bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da Holimax.com taahhüt etmekteyiz. Şirketimizin kişisel verilerin korunmasına ilişkin prensipleri, iştiraklerimizi de kapsamaktadır. II. Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikasının kapsamı ve değiştirilmesi Şirketimiz tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. Kanun, bugün itibariyle bütün hükümleri ile yürürlüğe girmiştir. Sizlerden rızanızla ya da Kanunda sayılan diğer hukuka uygunluk gereği elde edilmiş veriler, sunmuş olduğumuz hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi, sizlere sunulan hizmetlerin ve kalite politikamızın iyileştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Yine elimizdeki bazı veriler ise, kişisel olmaktan çıkarılmakta ve anonimleştirilmektedir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılan verilerdir ve Kanun uygulamasına ve Politikamıza tabi değildir. Holimax.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir. III. Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma Holimax.com, topladığı ya da kendisine diğer şirketlerden gelen verilerin kaynağını sorgular ve bunların hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Bu çerçevede Holimax.com’ nin sunduğu hizmetleri satan üçüncü taraflara (acentelerin ve diğer aracı kurumların da) kişisel verilere korunması amacıyla gerekli uyarı ve bildirimleri yapar. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma: Holimax.com , kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme: : Holimax.com ancak sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz. d) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma: Holimax.com, sadece verileri işlendikleri amaçla sınırlı ve hizmetin gerektirdiği ölçüde kullanır. e) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme: Holimax.com, sözleşmeler kaynaklı verileri Kanunun ihtilaf çıkma süreleri, ticaret ve vergi hukukunun gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir. Önemle belirtelim ki, : Holimax.com, verileri ister rıza isterse kanuna uygun bir şekilde toplamış ya da işlemiş olsun yine de yukarıda sıraladığımız bu ilkeler geçerlidir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu m.11’e göre aşağıda sayılan haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kolaylaştırmak için sizler için ayrıca bir başvuru formu da : Holimax.com tarafından hazırlanmıştır. Kişisel verileri işlenen kişiler, : Holimax.com tarafından web sayfamızda duyurulan ilgilimize başvurarak kendi verisi ile ilgili olarak; a) Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. : Holimax.com olarak bu haklara saygılıyız. Azami Tasarruf İlkesi/Cimrilik İlkesi Azami tasarruf ilkesi ya da cimrilik ilkesi adı verilen bu ilkemize : Holimax.com‘ e ulaşan veriler, ancak gerekli olduğu kadar sisteme işlenir. Bu nedenle hangi verileri toplayacağımız amaca göre belirlenir. Gerekli olmayan veriler toplanmaz. Şirketimize intikal eden diğer veriler de aynı şekilde şirket bilişim sistemlerine aktarılır. Fazlalık bilgiler, sisteme kaydedilmez, silinir ya da anonim hale getirilir. Bu veriler, istatistiki amaçlarla kullanılabilir. Özel nitelikli verilerden sağlık verileri sadece müşterilere daha iyi hizmet vermek ve onların sağlığını korumak amacıyla alınır ve sistemde özenle tutulur. Kişisel verilerin silinmesi Kanunen saklanması gereken sürelerin dolması, yargı süreçlerinin tamamlanması ya da diğer gereklilikler ortadan kalktığında şirketimiz tarafından bu veriler kendiliğinden ya da ilgili kişinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Doğruluk ve veri güncelliği : Holimax.com bünyesinde bulunan veriler, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işlenir. Holimax.com, müşteriler ya da Holimax.com ile temas kuran kişilerin beyan ettiği verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı gibi bu hukuken ve çalışma ilkelerimiz nedeniyle de yapılmaz. Beyan edilen veriler, doğru kabul edilir. Kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliği ilkesi Holimax.com tarafından da benimsenmiştir. Şirketimizin kendisine ulaşan resmî belgelerden veya ilgilisinin talebi üzerine işlemiş olduğu kişisel verileri günceller. Bunun için gerekli önlemleri alır. Gizlilik ve veri güvenliği Kişisel veriler gizlidir ve Holimax.com de bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel verilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. Holimax.com tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü partilerin özenle seçilmesi ve şirket içinde de veri koruma politikasına riayet edilmesi sağlanmaktadır. IV. Veri işleme amaçları: Holimax.com‘ nin kişisel verileri toplanması ve işlenmesi aydınlatma metninde belirtilen amaçlar doğrultusunda icra edilecektir. Veriler, sözleşmenin kurulması ve müşterilere daha iyi hizmet sağlanması amacıyla toplanmakta ve işlenmektedir. V. Müşteri, muhtemel müşteri ve iş ve çözüm ortakları verisi Sözleşme ilişkisi için verinin toplanması ve işlenmesi Müşterilerimiz ve muhtemel müşterilerimizle bir sözleşme ilişkisi kurulmuş ise, toplanmış olan kişisel veriler, müşterinin onayı alınmaksızın kullanılabilir. Ancak bu kullanım, sözleşme amacı doğrultusunda gerçekleşir. Sözleşmenin daha iyi icrası ve hizmetin gereklilikleri ölçüsünde veriler kullanılır ve gerektiğinde müşterilerle irtibata geçilerek güncellenir. Buna karşın müşteri adaylarımızın (muhtemel müşteri) bize kendileri tarafından bırakmış olduğu veriler, onlara sonrasında daha kolay ve kaliteli hizmet sunmak için işlenir. Bu veriler talepleri halinde bir sözleşme ilişkisine dönüşmemişse silinir. İş ve Çözüm Ortakları Verileri : Holimax.com, gerek iş gerekse çözüm ortakları ile veri paylaşımı yaparken hukuka uygun davranmayı ilke edinir. İş ve çözüm ortakları ile veri gizliliği taahhüdü ile ve ancak hizmetin gerektirdiği kadar veri paylaşılmakta ve bu taraflardan mutlaka veri güvenliğinin alınmasına ilişkin tedbirleri almaya zorlanmaktadır.
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası
BİLGİLENDİRME Kullanıcı, Holimax ve iş ortakları proje sahibi firmalar tarafından, projeleri ile ilgili her türlü bilgilendirme, reklam, kampanya vb. içeriklerin telefon, sms, mms, e-posta gibi iletişim araçlarıyla tarafına tanıtımının yapılmasına muvafakat ettiğini, ayrıca bu gönderilerin durdurulmasını ücretsiz olarak talep etme hakkı olduğunu bildiğini kabul ve beyan eder. Tarafınızca paylaşılan veriler holimax sitesi içerisinde bulunan otellere ilişkin istatistiki çalışmalar yapılabilmesi ve gerektiğinde tarafınıza ulaşılabilmesi adına Holimax tarafından güvenli ortamlarda saklanır, işlenir ve ilgililerle paylaşılır.

Venosa Beach Resort & Spa

Güvenli Turizm Sertifikalı Otel

Güvenli Turizm Sertifikası, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca başlatılan ve TÜRKAK (Türkiye Akreditasyon Kurumu) tarafından başlatılan bir uygulamadır. Belge alımı zorunluluk teşkil etmemekle beraber, gönüllü olarak Sağlık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu korona virüs tedbirleri ve hijyen uygulamalarının gerekliliklerini yerine getiren tesislere verilmektedir. Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazanmış tesisler, yetkili akreditasyon firmaları tarafından düzenli olarak sağlık ve hijyen kriterlerine uygunluğu açısından denetlenmektedir.  Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın internet sitesinden bu tesisler duyurulacaktır. Tesislerde ‘Güvenli Turizm Sertifikası’ misafirlerin görebilecekleri bir alana yerleştirilerek ve belgenin üzerindeki kare kod uygulaması ile misafirler denetleyici firmaların almış oldukları kayıtları görebilecektir.

  • Denize Sıfır
  • Çocuk Dostu Otel
  • Aile Oteli
  • Mavi Bayrak
  • Kredi Kartına 9 Taksit
  • Giriş Gününün 72 Saat Öncesine Kadar İptal Hakkı
  • Spa Oteli
En iyi fiyat güvencesi

En iyi fiyat güvencesi kapsamındaki bir oteli TÜRSAB üyesi bir firmanın internet sitesinde aynı şartlar geçerli olmak koşuluyla daha uygun bir fiyata bulmanız durumunda lütfen bize ulaşın. Detaylar için

Kaç Kişi
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
2.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
3.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+
4.Çocuk Yaşı
0 - 16
-
+

Otel Olanakları

  • Otopark
  • Lobi
  • Tv Odası
  • Kapalı Restoran
  • Açık Restoran
  • Döviz Bozdurma
  • Lobi Bar
  • Resepsiyon Hizmeti
  • Kablosuz İnternet
  • Bar
  • Emanet Kasa
  • Taze Sıkılmış Mevye Suları
  • Animasyon
  • Basketbol
  • Fitness Merkezi
  • Hamam
  • Su Kaydırağı
  • Masa Tenisi
  • Plaj Voleybolu
  • Sauna
  • Aerobik
  • Açık Havuz
  • Amfitiyatro
  • Kano
  • Spa Merkezi
  • Mini Kulüp
  • Çocuk Oyun Parkı
  • Açık Çocuk Havuzu
  • Özel Plaj
  • Çamaşırhane
  • Kuaför
  • Toplantı Salonu
  • Telefon ve Faks Hizmeti
  • Doktor
  • Alışveriş Merkezi
  • Kuru Temizleme
  • Tenis Sahası Işıklandırma
  • Bilardo
  • Tenis Sahası (Kort)
  • Su Sporları
  • Masaj, Kese, Cilt Bakımı

Otel Bilgileri

Yiyecek ve İçecek

Otelimizde Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsiz. Otelimizin belirlemiş olduğu markalar dahilinde bazı yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 24 saat ücretsiz olarak misafirlerimize sunulmaktadır.


A la carte restoranlar, 1 gün önceden rezervasyonlu ve ücretlidir. Odalarınızdaki Minibara her gün su konulmaktadır. Diskomuz gece saat 23.00-02.00 saatleri arasında konsept dahilinde misafirlerimize hizmet vermektedir.


Kahvaltı: 07:00-10:00 
Geç Kahvaltı: 10:00-11:00 
Öğle Yemeği: 12:30-14:00 
Akşam Yemeği: 19:30-21:30
Snack Restoran: 12:00-18:00 
Gözleme: 12:00-18:00 
Pasta ve Kek: 12:00-18:00 
A la Carte Restoran: 19:30-22:30 
Lobby Bar: 24 Saat 
Pool Bar: 10:00-23:00
Beach Bar: 10:00-18:00 
Disco Bar: 23:30-02:00 


A la carte restoranlar rezervasyonlu ve ücretlidir. 


Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsiz. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde bazı yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 24 saat ücretsizdir.


Premium içecekler, şişe içecekler ve taze sıkılmış meyve suları ücretlidir.

Hakkında

2011 yılında hizmete açılan Venosa Beach Resort Didim, Yeşilkent bölgesinde bulunmaktadır. Tesis herşey dahil plus konseptinde hizmet vermektedir. Venosa Beach Resort denize sıfır konumuyla dikkat çekmektedir.


Otelimizin kendine özel kum plajı bulunmaktadır. Otelimizde  5 adet a la carte restaurant ile misafirlere özel hizmet sunmaktadır. 2 adet açık yüzme havuzu ile keyifli bir tatil yaşayabilirsiniz. Tesiste bulunan banana, deniz bisikleti, jetski, kano, sörf ile su sporları yaparak keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.


Otelimizde paraşüt, sörf imkanı bulunmaktadır. Tesiste bilardo oynanabilecek özel alanlar kurulmuştur. Tesis içerisinde yer alan spa, jakuzi ve masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilirsiniz.


Otelimiz bünyesinde bulunan doktor, fotoğrafçı, güzellik salonu, kuaför, market hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmeniz için tesiste bar bulunmaktadır. Odanızda bulunan merkezi klima/split klima ile oda sıcaklığınız ayarlanabilir.


Konaklamanız boyunca faydalanabileceğiniz TV, kablosuz internet, telefon ve oda kasası standart odalarda mevcuttur.

Otel Sporları

Venosa Beach Resort & Spa otelimizde tatilinizin daha hareketli geçmesi için; mini futbol, tenis, basketbol, plaj voleybolu, fitness Center, su jimnastiği, dart, bilardo ve masa tenisi gibi aktivite alanlarımız hazırlanmıştır. Ayrıca otelimiz plajında hizmet veren su sporlarından faydalanarak, jetski, deniz bisikleti, sörf, banana, katamaran vb. gibi hizmetlerden ücretli olarak yararlanabilirsiniz.

Eğer tenis kortumuzda tercihiniz akşam saatleri ise ışıklandırma hizmetimizde mevcut olup ücretli olarak hizmetimizdir.

Çocuk Konsepti

Çocuklar için Venosa Beach Resort & Spa ayrıcalığıyla, Çocuk Kulübü, Çocuk Parkı, Çocuk Havuzu ve animasyon eğlenceleriyle çocuklar içinde çok eğlenceli bir tatil olanağı sunmaktayız.

Otelimizde küçük misafirlerimize hizmet veren, farklı yaş guruplarına göre tasarlanmış, eğlenceli etkinlikleri olan bir çocuk kulübü bulunmaktadır. 4-7 yaş aralığı mini ve 8-12 yaş aralığı midi aktivite programları ile hizmetinizdeyiz.  4 yaş altındaki küçük misafirlerimiz ise ailelerin sorumluluğu bizzat almaları ve çocuklarının yanında bulunmaları kaydı ile yapılan aktivitelerden ve mini kulübümüzden faydalanabilmektedirler.  Aramıza katılarak hem eğlenin hem de dünyanın her köşesinde yeni arkadaşlar edinin. Çocuklar ailelerinden bağımsız farklı renkli bir deneyim yaşarken Venosa Beach Resort & Spa mini club arzu eden ebeveynlerin çocukların mini club dışında izinsiz olarak çıkmalarına müsaade etmez ve giriş çıkışları kontrol altında tutar.

Balayı

Oda süslemesi

Mevsim meyveleri ve şarap

Misafirlerin dilediği bir a la carte restoran bir kez akşam yemeği

Tüm SPA hizmetlerinde çiftler için %25 balayı indirimi​


Balayı misafirlerinin giriş esnasında evlilik cüzdanını göstermeleri gerekiyor.

Termal

Venosa Beach Resort & Spa Center, tatiliniz boyunca dinlenirken kendinizi yenilenmiş hissetmeniz için hizmetinizdedir. Spa Center, özenle dekore edilmiş masaj odaları, dinlenme ve arınma programları ve egzotik kokularda farklı seçenekleri ile pozitif enerjisini yenilemek isteyen misafirlerimiz için en doğru adres.

Profesyonel terapistlerin kokulu kozmetik markaları ile dokunuşlarını uyguladığı terapilerde vücudunuzu rahatlatın ve tazeleyin.

Sauna, Türk hamamı, Fin hamamı, jakuzi, kapalı yüzme havuzu, dinlenme odası ve hamamda rahatlayarak huzur ve sükuneti hissedebilirsiniz. Yıkanmanın ve dinlenmenin keyfini bir arada yaşayacağınız otantik Türk hamamında farklı bir deneyimle tanışmaya kendinizi hazırlayın. Rahatlatıcı masaj ve kese uygulamaları ile geleneksel Türk hamamının keyfini dilediğiniz kadar çıkarın.

Kendinizi şımartacak özel bir SPA deneyimi için sauna, buhar odası banyosu ve dinlenme alanımız ile tasarlanmış Spa Merkezimizde keyfin tadını çıkarın. Tatilinizde spora devam edebilmeniz ve formunuzu koruyabilmeniz için fitness merkezimiz hizmetinizdedir.

Ek Bilgiler

Venosa Beach Resort & Spa odalarına giriş, saat 14.00'ten itibaren başlıyor. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor.


Huzurlu yemyeşil bir doğanın içinde tatilin adresi Venosa Beach Resort & Spa Didim otelimizde misafirlerimiz için günün her saati eğlenceli zaman geçirmek mümkün. Gündüzleri spor aktiviteleri, havuz oyunları ve sportif faaliyetlerle güzel geçen saatlerin ardından geceleri Discomuzda bazı günler canlı müzik ve animasyon gösterileriyle devam ediyor. Plaj voleybolu, tenis kortu, fitness ve spa merkezleri, açık ve kapalı yüzme havuzu ve kaydıraklı havuz keyifli vakit geçirmeniz için Venosa Beach Resort & Spa otelimizde hizmetinizde.


Ayrıca Otelimizde tatilinizde unutulmaz anlarını yaşayacağınız mavi bayraklı plajımızda güneşin kumun ve Ege denizinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Genel Uyarılar

Tesislerin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı hizmet alanlarının kullanımı, Covid-19 kapsamında çıkan genelgeler ve yasal düzenlemelere göre konaklama süresince sınırlandırılmış ya da kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler ise kısmen veya tamamen sunulamayabilir. Tesis gerekli doluluğu sağlayamadığı takdirde konsept veya konsept dahilinde değişiklik uygulayabilir.


Konum ve haritalar bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu gerçekleştiren kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin adı, soyadı ve kişisel bilgilerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

  • Başarılı